tiistai 24. maaliskuuta 2015

Äänestä ja voita 50 euron Reima-lahjakortti

Osallistun Minityylin ja Reiman yhteistyössä järjestämään Reimakollaasi-kisaan. Toinen kollaasiehdokkaistani pääsikin finaalikierrokselle äänestettäväksi. Näyttää siltä, ettei isomman tytön setti kerää ääniä itsekseen, joten vetoankin nyt teihin ihanat lukijat; äänestäkää! Äänestäjien kesken arvotaan 2 x 50 euron Reima-lahjakortti. Poikien äidit voivat kuvitella tyttömäisen kollaasin vaatteet poikaväreihin ja äänestää myös...

Äänestämään pääsee tässä Minityylin postauksessa. Kollaasini on numero 2. Äänestämässä voi käydä 29.3. asti.

Kilpailukollaasi. Kuvat: Reima.fi, #reimatyyli @minityyli
Omaan kollaasiini valitsin pinkin ja harmaan sävyjä pienillä piristysruiskeilla varustettuna. Reiman Toisto välikausitakissa on kevyt kokovuoraus eli se on aivan loistava valinta vähän viileämmillekin takatalvisäille. Takkia saa myös vihreänä ja tumman sinisenä.

Housuiksi valitsin itseoikeutetusti Idea Softshell -housut, jotka ovat ihan mahtavat välikausihousut pikku- ja vähän isommallekin koululaiselle. Tytöllä ovat olleet vastaavat käytössä syksyn ja kevään välikausisäillä kouluhousuina ja ohuiden merinovillahousujen tai leggareiden kanssa kombo on ollut todella toimiva.

Hauskaa oli huomata, että Wetter -välikausikengät toistuvat lähes jokaisessa kilpailukollaasissa. Hyviksi on todettu Wetterit meilläkin. Omat viimevuotiset Wetterini kaivoin käyttöön heti lumien lähdettyä. Tytön Wetterit odottavat vielä tositoimiin pääsyä. Tämän kevään Wettereissä on vaihtoehtonauhoina näppärät joustonauhat. Sopivat siis käyttöön, vaikkei lapsi osaisi itse vielä kengännauhoja solmiakaan.

Kuvat: Reima.fi
Toinen Reima-kollaasini ei päässyt jatkoon äänestettäväksi, mutta näin kollaaseihin kuitenkin sen verran vaivaa, että haluan senkin julkaista tässä ja nyt. Jos jotakuta kiinnostaa, niin kollaasit olen muovannut kasaan Picasan, PicMonkeyn ja Corel Paint Shop pron avulla.

Nyt lähden silmälääkäriä kohti ja todennäköisesti vietänkin siis loppupäivän isopupillisena puolisokeana silmämonsterina.

Ps. Silverjungle-arvonnann voittaja Heiri Mutkumiehaluun ei ole vielä ilmoittautunut. Jos luet tätä postausta, niin käypä kurkkimassa sähköpostiasi. Olen tavoitellut sinua jo kaksi kertaa! :)


28 kommenttia:

  1. Mennyt ihan ohi koko juttu, kun tuota Minityyliä on nykyään jotenkin niin vaikea selata. tykkäsin siitä vanhasta enemmän. Ääni annettu, sillä oli oikeasti selkein ja paras kokonaisuus mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kans Minityylistä päivity enää ainakaan tuon promo-osion postaukset lukupalkkiin. Lisäksi välillä on ollut vaikeuksia saada postauksia auki.

      Kiitos äänestä! :)

      Poista
  2. Upeat kollaasit! Äänestin. Ihan hyvin pystyin kuvittemaan pinkin vihreäksi ;)

    Mullakin meni jotenkin ohi koko kollaasikisa. Aika vähän siitä vissiin tiedotettiin tai sitten en vaan huomannut.

    Pidetään peukkuja numero kakkoselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Numero kakkosella on lievästi sanottuna kirittävää, mutta toivossa on hyvä elää :D

      Poista
    2. Onnittelut! Voitit toisen niistä 50 euron lahjakorteista! Hienoa! Vaikka jäinkin kisassa kolmanneksi, niin onneksi molemmat äänestäjäpalkinnot menivät sentään oikeaa kollaasia äänestäneille :D

      Poista
  3. Äänestin kakkosta! Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  4. Äänestämässä käyty. Reimalla on hyviä vaatteita ja sun innoittamana olen tilannut sieltä kahdet kengät ja talvitakin. ;) Takki tulossa esittelyyn blogissani loppuviikosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Muistan sen toppatakin, jota ihailit. Oletkohan tilannut sen? Nyt jännittää eli odotan postausta innolla :D Reimalla ON kivoja vaatteita ja erityisen laaja valikoima. Jokaiselle löytyy jotakin ja parin vuoden takainen kasvojenkohotusprojekti on onnistunut erinomaisesti. Laatukin on vakuuttanut ja meillä ei ole ainakaan ollut mitään valittamista. Ja ihan parhautta on mahtua vielä lastenkenkiin. Itselleni Reiman 38 on juuri passeli :)

      Poista
    2. Ihana keväinen uusi banneri. <3
      Juu, sama 38 koko menee mullekkin Reiman kengissä. :)

      Poista
    3. Kiitos, itse en ole ihan varma, tykkäänkö uudesta kevätbannerista. Todennäköisesti se tulee vielä muuttumaan :D

      Poista
  5. Mulla kans mennyt tuollainen ihan ohi! Eli ääni sulle :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos muistutuksesta. Meinasi mennä koko äänestys ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, ettei mennyt ohi! Ja kiitos, jos ääni meni kakkoselle :D

      Poista
  7. Kiitti vinkistä. Osallistuin äänestämällä kakkosta. Vaikkei meillä tyttöä olekaan. Mutta kivaa vaihtoehtoa ei ollut isoille (6v) pojille.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äänestä! :)

      Nyt jälkiviisaana näen sieluni silmin kollaasin, jossa on tyttömäiset , poikamaiset ja unisex -elementit erikseen ja osittain yhdisteltynä. Poikakollaaseja kisassa on toden totta vähemmän ja kaikki vähänkin isompiin lapsiin viittaavat ovat tyttömäisiä. Onneksi Reimalla on kuitenkin värivaihtoehtoja kivasti molemmille :)

      Poista
  8. Nro. 2 äänestetty. On ne vaan kauniita.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...