keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Aamutanssi neulemekossa ja pari uutta vaatemerkkiä

Parin viime viikon ajan kouluaamut ovat olleet lievästi sanottuna nihkeitä. Illalla unille menoa on aikaistettu melkein puolella tunnilla, mutta aamut ovat silti olleet väsyneitä ja täynnä patistelua ja kiirettä. Tänään tyttö kuitenkin oli paremmalla tuulella ja ehkä inasen virkeämpikin. Edessä oli "apuopettajana" toimiminen luokassa. Tyttö sai eilen kotitehtäväksi keksiä kysymyksiä eräästä kuvasta ja kirjoittaa ne ylös. Tänään sitten oli yhdessä ratkottu tytön keksimiä kysymyksiä. Neiti oli innoissaan erikoistehtävästään, joka tulikin ilmeisesti tarpeeseen, koska ilmassa on opettajan mukaan ollut tylsistymistä ja turhautumista sekä rauhattomuutta tunneilla...

Hyväntuulisuus oli näkyvissä jo aamulla ennen kouluun lähtöä. Ja lisäksi neidillä oli heti aamusta normaalia pidempi ja isompi olo, joka johti tietysti kotimittaukseen. En ollut uskoa silmiäni, kun pituutta oli kuukaudessa tullut sentti lisää. Tervetuloa kasvupyrähdys! Maagisen 120 cm rajapyykin ylittäminen sai tytön tanssahtelemaan iloisesti ennen kouluun lähtöä.
Neulemekko DJ Duchjeans, leggarit Molo, Sukat Reima, aluspaita Pomp de lux.
Päivän asuna tytöllä tanssiliikkeitä tehdessä oli DJ Dutchjeansin neulemekko (koko128). DJ Dutchjeansin vaatteet tulivat joku sitten vastaan selaillessani uutta verkkokauppaa nimeltä Aati O., (josta muuten saa harvinaisen hyvää asiakaspalvelua). Hollantilaisen DJ Dutchjeansin vaatteissa pisti silmääni mukavan kapeanmalliset vaatteet, todella kohtuulliset hinnat ja hyvänoloiset materiaalit. Kyselin merkin kokopolitiikasta ja sain salamavastauksen, että mitoitus on reilua, mutta kapeahkoa. Tilasin uhmakkaasti koon 128, vaikka varmasti pienempikin olisi mennyt päälle. Hihoja on kuitenkin helpompi aluksi kääntää kuin taikoa jostain lisää. Tilasin neulemekon alunperin pidettäväksi farkkuleggareiden kanssa, mutta sateisen aamupäivän kunniaksi heitimme farkut jäähypenkille ja kaivoimme esiin trikooleggarit ja kuorihousut.

Toinen uusi merkki, johon samaisessa kaupassa törmäsin, on hollantilainen 4 Funky Flavours. Jälleen kapea mitoitus iski ja tilasinkin akuuttiin collegehousutarpeeseen merkiltä kivan näköiset pöksyt. Lahkeen pituus koossa 122/128 on juuri sopiva. Vyötäröllä on väljyyttä, mutta housut pysyvät kyllä jalassa, kun housun sisään tuunaa aluspaitakerroksen. 
4FF The Keeper collegehousuissa on ihan mahtavat yksityiskohdat ja tehosteet.
Ihan mahtavaa löytää uusia vaatemerkkejä, joissa koot riittävät vähän isommillekin lapsille. Vielä mahtavampaa oli tosin löytää kauppa, jossa on kattava valikoima meidän lempparivaatemerkkiä Molo Kidsiä. Ihan kuin olisin tänään pistänyt vähän toppavaatettakin tilaukseen.

Ps. Farkkuleggarit pääsivät iltapäivällä jäähypenkiltä trikoisten tilalle ja käymään kirjastossa.
Pps. Tytön ilo saattoi myös kummuta siitä, että äipän työttömyys päättyy ensi viikolla.14 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon vai pitäisikö sanoa osaanottoni töiden johdosta! =)
  Paluu arjen harmaisiin sitten sinullakin edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja osanotoista. Tässä tapauksessa ne on arjen tummansiniset (yök!)! Toisaalta tuntuu taas ihan kivalta saada arjesta kiinni. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että aloin jo tottua tähän, että on omaa aikaa. Neiti otti asian myös hyvin ja oli tosi tyytyväinen uudesta työpaikasta. Odotin kyllä vähän päinvastaista reaktiota :D

   Poista
 2. Onnittelut työpaikasta - kyllä se tänä päivänä on onnittelun eikä osanoton paikka (jos puhutaan omasta alasta eikä jostain ihan asiattomista ilmais-töistä)! :)
  Minä olen tuota Aati Oota katsellut sillä silmällä, mutta kyllähän mä jotain aleja tarvin ;) Kiva kuulla että aspa toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman alan töitä löytyi ja ihan soitettiin, että tulisitko. Ja minähän menen, kun nyt vointikin alkaa olla sellainen, että taas pystyy.

   Aati O.ssa toimii kyllä hommat. Reklamaatiokin sujui jouhevasti ;) Asiakkaista pidetään huolta ja hellitään näemmä alekoodeillakin.

   Poista
  2. Se osaanotto juttu oli vitsi, kun Kati vasta kertoi juuri tottuneensa kotiäidin arkeen. ;)
   Oikeasti se on hienoa, että saa näinä päivinä töitä! Ja että vielä ihan kotiin soitetaan ja pyydetään, niin hyvä homma. :)

   Poista
  3. Kyllä se oman ajan menettäminen tuntuu ihan osanoton paikaltakin, että sikäli ymmärsin kyllä pointin :D Mutta totta se on, ettei työpaikka ole itsestäänselvyys enää nykyään. Tämä työ on sijaisuus ja näillä näkymin kestää tammikuun alkupuolelle asti. Sitten ei ole taas mikään enää selviö. Uskon ja luotan kuitenkin, että alallani töitä riittää, vaikka välillä saisikin vähän "lomailla".

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ei mitään pysyvää tämäkään työ, mutta melkein kymmenen vuoden kokemuksella pätkät on mulle ihan tuttuja juttuja :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitsa! Ja niin on! Etupuolella menee kans tehosteraidat ja kelpaa meinaan vyötärön vilkkua :D

   Poista
 5. Paljon onnea uudesta työpaikasta! Tosi hieno juttu ja vielä hienompaa, että ihan kotoa soitellaan. Just tässä katselin mol:in sivuja, tuloksetta. On tuo vuodenvaihde töiden loppumisineen kuitenkin jo aika lähellä...

  Kivoja uusia vaatemerkkejä, joista en ole kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kertaa avoin hakemus poiki töitä eli niitäkin kannattaa näköjään lähetellä, vaikkei mollissa mitään kohdalle osuvaa olisikaan haettavissa.

   Meillä on ollut uusia vaatemerkkejä hakusessa, kun tuntuu, että aletaan olla melkolailla kyllästyneitä Mini Rodiniin, Småfolkiin ja kumppaneihin, mitä meillä on aiemmin paljon ollut. Joistain merkeistä loppuu kootkin 122 cm:iin. Moni kiva lastenvaateputiikkikin ollaan jouduttu hylkäämään, kun eivät enää myy isompia kokoja :/

   Poista
 6. Onnea työpaikasta :) Meillä kans poika ottanut nyt kasvuspurttia 1cm per kk tasolla, teillä tyttö näyttää hurjan pitkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meillä ei ole neiti kasvanutkaan kesän aikana juuri yhtään. Syksy sitten sai näköjään kasvun päälle. Ihmettelinkin, kun painoa tuli vähän enemmän ensin ja sitten vasta alkoi venyminen :D VAikeaa muuten tehdä toppahankintoja, kun on kova kasvuspurtti päällä. Odotan pakettia juuri postista ja toivon, että meni kokovalinnat nappiin.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...