sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ostolakkolaisen ale- ja ostospohdintoja

Ihanaa Uutta Vuotta 2014!

Luitte otsikon ihan oikein. Liityin nimittäin L-E:n kanssa jo "perinteeksi" muodostuneeseen ostolakkorintamaan. Tipaton tammikuu on totta. Täällä ei nimittäin ole tarkoitus shoppailla tippaakaan. Ennen joulua ennakkoaleista ja välipäivien alesta tuli hankintoja tehtyä sen verran, että riittää hetkeksi. Näistä ostoksista teen postausta ehkä sitten myöhemmin, sillä suuri osa paketeista on vielä matkalla. Nyt jo harmittaa yksi hölmö ostos, vaikka yleensä en juurikaan jää jälkikäteen harmittelemaan omaa hulluuttani.

Yleisesti ottaen alet eivät ole ainakaan vielä päätä huimanneet (ainakaan niissä tuotteissa, joita ennen aleja jo kuolasin) ja kertaakaan en ole joutunut ostolakkopäätöstä vielä katumaan. L-E:n kanssa toki olemme mielenkiintoisista jutuista toisillemme vinkkailleet -ihan vain siinä toivossa, että toinen mahdollisesti saattaisi sortua ostolakon tiellä. Kiusa se on pienikin kiusa, vaikkei vielä ole sortumisia tullutkaan.

Ostolakossa ollessa on toki ihanaa pohtia jo tulevaa ostolakotonta aikakautta. Ostoslistalla on ainakin jo Molo Kidsin kevättä. Tytölle kelpaisivat linnut ja sammakot. Itse odotan erityisesti vasemmalla yläkulmassa tennarissa olevaa joutsenprinttiä vaatteiksi asti. Tennaritkin ovat mahdollisesti ostoslistalla.
Kuvat lainattu: Babyshop.com
Ennakkoaleista shoppailin jo marras-joulukuun vaihteessa neidille Booztista Ticketin Metta takin ensi talveksi koossa 128 cm. Takki on kuitenkin yllättävän pidettävä jo tänä "talvena". Sovituskuvissa sävyt vain eivät meinanneet asettua kohdilleen. Takki on oikeasti kauniin pinkki, eikä oranssi hyökkää silmille niin voimakkaasti kuin kuvissa. Ulkona kuvat olisivat ehkä saattaneet onnistua paremmin, mutta ulos emme ainakaan tänään lähteneet kuvailemaan. Tyttö nappasi itselleen viime viikon varahoitopaikasta jonkun flunssapöpön. Kurkku on kipeä ja kuumetta 38 astetta.
Kuvien värimaailmaa sai muokata aika kylmäksi, ennen kuin sävy alkoi muistuttaa sisällä otetussa kuvassa sitä, mitä silmä luonnossa oikeasti näkee. Omaa ja tytön silmää Ticketin pinkki Metta takki miellyttää oikein kovasti. Takki on hankittu Booztin ennakkoalesta jo reilusti ennen joulua ja tarkoitus ottaa se ahkeraan käyttöön vasta ensi talvena.
Mukavaa alkanutta vuotta! Mitäs sinä olet pohtinut alehankintojen suhteen?

22 kommenttia:

  1. Pitäähän sitä toki vähän testata (koko ajan) että oletko tässä lakossa nyt ihan tosissasi ;). Eli vinkkaillaanpas jatkossakin :D. Nyt mua vaan kiinnostaa mikä hankinta nyt on jäänyt harmittamaan, ne housutko?

    Mua harmittaa nuo Molon hempeät tennarit, ärh! Olin niin laskenut sen varaan että noissa olisi enemmän väriä. Onneksi meillä sentään on vihreät Keenit ja Keenin tennareita ehkä tarvii sitten etsiskellä jos Moloista ei nyt vielä joku haastaja löydy.

    Näin kaupassa tytöllä haalarin tuota teidän Metta-takin ilotulituskuosia ja kyllä vain se livenä olikin hirmuisen herkullinen väri... Onneksi sitä ei meille tarpeellisessa koossa varmaan saa enää mistään (eikä edes ole tarve... taidan odottaa ensi talven kuoseja sitten).

    Paranemisia pienelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne toppahousut harmittaa kyllä! En ymmärrä mikä muhun meni. Miks pitää olla toppahousujen Mersut, kun ei meidän perheessä muutenkaan Mersuilla ajella :D

      Toivotaan nyt, että Mololta tulee ulos vielä tavaraa. Harvoin ne kerralla kaikkea pistää julki. Tennareissakin voi olla vielä jotain julkistamatta.

      Oli kyllä haastavaa sisällä saada tuon Metta takin värit tallennettua. Iloinen olen kyllä siitä, että tuli se jo ennakkoalesta hankittua. Eihän sitä ole oikein missään enää oikeassa koossa jäljellä :)

      Poista
  2. Ihana Ticketin takki ja kiva kun laitoit sovituskuvia :) Mä oon niin miettinyt meille tuota samaa Fireworks-kuosia haalarina ens talveksi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pirteä kuosi ja livenä paremman näköinen kuin näissä kuvissa. Ehdottomasti kannattaa harkita. Se on kuitenkin vähän erilainen pinkki ja varsinkin, jos pinkki-oranssi -yhdistelmä kutkuttaa, niin tuo on oiva valinta.

      Poista
  3. Miksei noita molon kuoseja ole aikuisille!! *Heittäytyy maahan ja hakkaa nyrkeillä lattiaa.. HALUU LINTUPAIDAN* Siis aika ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Onhan se ihana! Printtipaitoja on kyllä näkynyt viime vuosina paljon aikuisillakin, ei tosin Moloa, eikä mitään näin ihanaa :D

      Poista
  4. Ostolakko ois ihan paikallaan mullakin! Voisinkin ottaa helmi- ja maaliskuun tavoitteeks, poislukien Pompit tietty :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaks kuukautta on kylllä aika paha! Mä luulen, etten malta olla ostamatta millään noita Molo kidsejä. Hyvä, jos helmikuuhun maltan odottaa :D

      Poista
  5. Ihania, tyttömäisiä kuoseja ja tosi herkullinen takki! :) Kiitos vinkistä, että uutuuksia on tullut myyntiin. En ihan vielä ehtinyt ruveta ostolakkoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania kuoseja ja mikä parasta, osa käy sekä tytöille että pojille. Pandat tosiaan meillekin ehkä jossain kohtaa tulossa leggingseinä tai niin neiti on ainakin päättänyt. Nyt täytyisi vain malttaa odottaa sinne helmikuulle...

      Poista
  6. Voi ei, musta ei niin olis ostoslakkoon :D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Mä sorruin viime vuonna muistaakseni kerran tai kaksi ostolakon aikana, mutta tänä vuonna yritän pysyä kovana. Onneksi huomenna on jo 6. päivä :D

      Poista
  7. Tuo ticketin takki on aivan ihana! Ja kevään molot myös! Olen ajatellut ostella nyt ihan vaan kuntosalikortteja sun muuta itselleni....Ja ehkä ihan vähän kartoittaa puutelistaa kevääksi ja kesäksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuten panostin kans vähintään yhtä paljon itseeni kuin neitiinkin ennakkoaleista ja välipäiväaleista. Mihinkään kuntoiluun en kyllä hurahda kovin helposti... vaikka ehkä pitäisi. Kyllä me teille jo L-E:n kanssa Moloa valkkailtiin kovasti. Jossain blogissa vilahti hieno krokotiiliteeppari oransseilla hihoilla ;)

      Poista
  8. Vaatimattomaksi jäi meidän perheen alesaalis, kuten bloggailinkin. Itse ainakin odotan lisää Molon kuoseja, koska tuossa valikoimassa ei ollut meille mitään. Lentokoneet olivat melkein identtiset aikaisempien vuosien helikopterien kanssa eikä koululainen innostunut pandoista. Tyttöjen kuosit ovat todella herkullisia.

    Tsemppiä ostoslakkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kova luotto siihen, että tässä ei ole vielä kaikki. Tytöille oli kyllä nyt jollain tapaa herkullisemmin vaihtoehtoja ja uutta uutta. Mutta ehkä niillä on vielä ässä hihassa :)

      Kiitos tsempeistä! Vähän kyllä pelottaa sortumiset näiden Molojen osalta.

      Poista
  9. Mä kiersin tänä vuonna alennusmyynnit kaukaa. :D Ja vähän samoilla linjoilla täällä ollaan, meillä koti pursuilee jo muutenkin ihan liikaa tavaraa. Tsemppiä ostolakkoon ja mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kaikkea on ihan liikaa. Ennakko- ja välipäiväaleista tuli hommattua lähinnä ensi talveen ja itselle tähän talveen tarpeellista. Keväämmällä on pakko tehdä taas kunnon inventaariot turhakkeista poispääsemiseksi.

      Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista
  10. Livekaupoilla alet oli huonot, oikein ärsytti!!! Eikä netissäkään nyt mikään ole viekoitellut, joten periaatteessa ihan sama olisi olla lakossa ;) Mut en kuitenkaan tähän väliin virallisesti lakkoile, pidetään ikkuna auki mahdollisille löydöille (ja Pinkille ihan oikeesti tarviikin toppaa hankkia!) :) Mä en ole pinkin ja oranssin yhdistelmän ystävä, mutta kyllä toi kuosi on livenä tosiaan kivempi kuin kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole livekaupoille edes yrittänyt. Netissä on tunnetusti paremmat alet ja helpompi vertailla hintoja. Lakko tähän väliin oli ihan hyvä ratkaisu. Tiedän, että tekisin muuten ostoksia vain siitä hyvästä, että saan inasen halvemmalla.

      Muhun tuo pinkki-oranssi iskee edelleen. Kuviin se vain oli vaikea vangita.

      Poista
  11. Fähän samat fiilikset, mitään superaleja ei ole kohdalle sattunut. Pompilta tuli tilattua aika paljon, mutta luulen, että jotain lähtee takaisin.
    Nuo Molon kuosit on NIIN ihanat (myös se raitatakki ja haalari). En siltikään aio mitään normihinnalla tilata. Periaatteista yritän pitää kiinni vaikka nyt tekee tiukkaa.

    VastaaPoista
  12. Mä tarviisiin kanssa jonku ostolakon... -.- Menee aina överiks...

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...