lauantai 6. heinäkuuta 2013

Aina on tilaa yhdelle Papu-setille ja kätevä Infoband nimiranneke

Kun näin ensimmäiset kuvat Papu Designin Nappisade -mallistosta, mielikuvat olivat ristiriitaiset. Vaatteet näyttivät ihanan pehmeiltä ja mukavilta, mutta värimaailma ja graafiset printit eivät heti iskeneet. Aikansa, kun jotain kuitenkin katselee, saattaa totaalinen ihastus yllättää. Huomasin jokunen viikko sitten kyttääväni Papua alesta, tosin huonolla menestyksellä (jos oli alea, ei ollut kokoja). Pakkomielle on kuitenkin pakkomielle, joten MiniQ:n yhteistyöalekoodille tuli jälleen käyttöä. MiniQ:ssa on muuten moneen muuhun liikkeeseen verrattuna oikein hyvä valikoima esimerkiksi juuri Papun vaatteita. (Papu ei alen piiiriin kuulu sielläkään, mutta muun muassa Mini Rodinit ovat nyt hyvässä alessa...)
Papun teeppari ja legginssit oli ihan pakko saada (miniq). Neitikin tykästyi uuteen settiinsä. Aiemmin Pomp de Luxin alesta tilaamani hattu sopii settiin kivasti.
Papu. Niin täydellinen. Tilasin paidan ja leggarit koossa 122/128 cm. Legginsseissä on kätevä resori, jota voi aluksi kääntää. Paita on neidille makuuni sopivan reilu.
Tein Papujen ohella MiniQ:sta myös yhden hyvän löydön kesäreissujen varalle, eikä tämä kyseinen tuote ole pilattu hinnallakaan. Kyse on nimittäin Infoband nimirannekkeesta. Meillä on ollut käytössä reissuissa ja tapahtumissa vaatteeseen kiinnitettävä infokyltti, mutta ongelmaksi sen kanssa on muodostunut näin kesällä se, ettei vaatteessa ole aina lenkkiä tai napinläpeä, johon se olisi helppo kiinnittää. Esimerkiksi Särkänniemen reissulla takissa kiinni ollut infokyltti päätyi lopulta säilytyslokeroon takin mukana, kun legginsseissä ja mekossa ei ollut klipsulle sopivaa kiinnityskohtaa. Ranteeseen kiinnitettävälle infovälineelle oli siis tilausta. Satuin tilaamaan MiniQ:n tällä erää viimeisen rannekkeen, mutta niitä on kuulemma tulossa valikoimiin lisää vielä heinäkuun aikana.
Infoband rannekkeesssa on tilaa parille puhelinnumerolle ja infotiedolle, esimerkiksi nimi ja mahdollinen perussairaus. Ranneketta voi käyttää useamman kerran.
Mukavaa viikonloppua! Pysykäähän kaikki yhes koos.

22 kommenttia:

  1. Meilläkin on Papun vaatteita ja tykätään niistä kovasti. Nuo mustat leggarit on tosi kivannäköiset (meillä löytyy samat keltaisina).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogissa olenkin Papuja usein ihastellut / niihin totutellut. Mun osalta Paput ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä, mutta nyt olen myyty :D

      Poista
  2. Hehee... Meillä on just sama ranneke Aamulla, on kyllä kätevä ja tyttö pitää sitä mielellään!

    Papun vaatteet on ihania, mutta ensikosketus niihin puuttuu vielä, koskahan sitä ryhdistyisi ja tekisi tuttavuutta?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kans tyttö tiukkasi, että koska mennään taas Särkänniemeen, kun nyt olisi rannekekin valmiina :D

      Kauan mullakin kesti päästä Papujen makuun, mutta se on menoa nyt.

      Poista
  3. Noi Paput on mulla vielä ihan kiva- osastoa. Infoband olis hankintalistalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva -osastoa nuo mullekin oli vielä vähän aikaa sitten. Taisin kolauttaa pääni tai jotain :D Nimiranneke oli mulle heräteostos -kun oli niin edullinen ja näin siinä potentiaalia. Kesäloma osa 2 häämöttää, joten eiköhän päästä pian testaamaan myös tositoimissa.

      Poista
    2. Siis siinä mielessä tositoimissa, että toivottavasti ei tarvitse testata ihan perusteellisesti käytännössä. ;)

      Poista
    3. Joo toivottavasti ei iiiiihan tositoimissa! Mä kolautin pääni ja uusi lasti Metsolaa tulossa. ;) mistä näitä villityksiä tulee?!

      Poista
    4. Mun oli kans ihan pakko sortua Metsolan alen edessä. Ihan vain kaksi juttua tilasin... kun oikeasti ei olisi ollut tarvetta yhdellekään. Se on se hyvä ale, että muka tarvitsee kaikkea :D

      Poista
  4. Ompa kätevä tuommoinen ranneke! Voisi olla meillekin hyvä salamaakin nopeamman taaperon kanssa ;D Niitä kylttejä oon joskus katsellut, mutta ei tosiaan ole tullut mieleen, ettei kesällä sitä välttämättä saa vaatteeseen kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset ovat salamaakin nopeampia. Meillä on kyltti ollut käytössä kans ja takkikeleillä se onkin ollut ihan loistava. Kesällä kuitenkin reissataan enemmän ja nyt vasta huomasin, ettei sitä tosiaan saa ilman tuunailuja kesävaatteisiin kiinni. Ja minähän en osaa tuunata...

      Poista
  5. Papu on ihana! Meillä kuopukselle kotiutunut sama paita ja Nappikaupunkiakin löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tytöllä oleva setti on se, mihin ihastuin satasella. Kaukaa ihailen vielä hupparia ja mekkokin on ihana.

      Poista
  6. Mun mielestä Nappikaupunki mekko ja se huppari on aivan mielettömän ihania. Mutta se KELTAINEN. Kun ei uppoa, niin ei. Vaikka olis kuinka muotia. :)
    Rusettipipot meillä on ja niistä tykkään tosi paljon! Nuo musta-harmaat leggarit on kyllä myös kivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin sulle tähän aamusella pitkät sepostukset ja "Julkaise"- painalluksen jälkeen koko blogi katosi... Uusi yritys nyt ja toivon mukaan paremmalla onnella.

      Tän tytöllä olevan setin lisäksi olen pitkään ihaillut sitä mekkoa ja hupparia. Jäänevät toistaiseksi hankkimatta kuitenkin, kun tyttö ei ole viimeaikoina pahemmin mekkoja pitänyt ja hupparillekaan ei ole akuuttia tarvetta. Keltainen on mielestäni kaunis väri, mutta Nappikaupunkikeltainen ei ole jotenkaan iskenyt. Sävy on ainakin kuvissa sinappinen. Rusettipipojen perään en ole haikaillut, kun pelkään, etten saisi rusettia pysymään nättinä kuitenkaan :D

      Poista
  7. Papulla on jotain kivoja myös pojalle :) Mulle alkaa vähitellen iskee joku ostohysteria pitkästä aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papun printit ja värimaailma on pitkälti unisex, mikä on tietysti hyvä asia.

      Mulla on ollut hyvin pitkälti maltillinen alekausi menossa, mutta nyt alan kans vähitellen innostua... varsinkin, kun uusiakin mallistoja alkaa taas hiljalleen putkahdella esille.

      Poista
  8. Mä en ole Papuihin(kaan) vielä hurahtanut, jotain baggy-mallisia housuja olis kiva saada jostain, kellähän niitä olis... Infoband onkin fiksu juttu, kun Taaperokylttiä ei tosiaan välttämättä saa kesällä vaatteisiin kiinni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papulla ja Raidalla on ainakin jotain baggy -mallisia, mutta ei kovin värikästä, jos sellaista haet.

      Mä kans tajusin vasta nyt kesän korvalla, että Taaperokylttiä ei ihan niin vain vaatteisiin laitetakaan.

      Poista
  9. Häh, eikö näitä vastauksia voi enää tilata säpoon???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tajua, mitä tää bloggeri sekoilee nykyään. Aamulla, kun vastailin viesteihin, tämä ilmoitti ystävällisesti, että koko blogi on poistettu... Mulle tulee tuohon oikealle alas näkyviin kyllä "Tilaa sähköpostitse" -linkki. Näkyykö sulle nyt?

      Poista
    2. nyt on, eilen ei sun blogissa ollut, ihme juttu!

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...