maanantai 27. heinäkuuta 2015

Potkuttelua

Jo ekalla työviikolla tilasin ikävissäni tytölle Lekmeriltä kampanja-alekoodin innoittamana Stiga Air Scooterin. En ollut ollenkaan varma, saapuuko potkulauta koskaan perille, mutta tulihan se ja jopa alle viikossa. Lekmerillä on ollut ilmeisesti superalen ja varaston muuton takia erilaisia ongelmia toimituksissa. Aiemmin tilaamani saappaat jäivät tulematta saldovirheen takia. Saappaita oli tytön koossa silti koko ajan tilattavissa, joten ehdin tilata saappaat yhteensä kolmeen eri kertaan. (Sitkeä, kun olen.) Huomautin asiasta myös ystävällisesti asiakaspalveluun ja vaikka viesteihin vastaaminen Lekmerin päästä on kestänyt kauan, asiakaspalvelu on ollut koko ajan äärimmäisen pahoittelevaa ja ystävällistä. Ennen tätä kesää tilaukset Lekmeriltä ovat tulleet moitteetta. Uskonkin, että myös jatkossa, kun saavat sumat purettua, homma alkaa taas toimia entiseen tapaansa.

Tyttö, mummo ja pappa tulivat sateeseen kyllästyneinä mökiltä jo torstaina. Vuosia kinuttu potkulauta odotti valmiina koottuna ja keskittymistä harjoittelupuuhiin haittasi vain sade, jonka aikana en päästänyt neitiä pihaan potkuttelemaan. Kyllähän potkulauta nyt on vaarallistakin vaarallisempi sateesta liukkaana...

Tyttö on tasaisin väliajoin kysellyt potkulautaa jo vuosia. Olen vain kuullut kauhutarinoita pienirenkaisista temppupotkulaudoista, joiden "ansiosta" on jouduttu uusimaan niin leukaluuta kuin hammaskalustoakin, kipsikäsistä ja jaloista nyt puhumattakaan.
Ensituntumaa ja kädensijojen ihmettelyä.
Suurirenkaisella potkulaudalla tykkäsin pärtsätä pienenä itsekin ja Air Scooter ottaa pienet montut ja jopa metsäpolun ilmatäytteisten renkaiden ansiosta sen verran kevyesti, että pakkohan sitä oli potkulaudalle lämmitä. Viimeinkin.

Koko päivän lähes tauottoman sateen jälkeen tuli viimeinkin illansuussa pouta ja jopa aurinko alkoi paistaa. Potkulautaa oli pakko päästä kokeilemaan ja näyttämään lähimpänä asuville kavereille. Potkulaudan painoraja on 75 kiloa, mutta täytyy kyllä myöntää, etten enää uskaltaisi kokeilla. En ainakaan ilman kypärää ja haarniskaa. Potkulaudalla pääsee nimittäin melko kovaa.
Sinne meni! Asfaltti vain kiiltelee sateen jäljiltä.
Tyttö lautaili aikansa ja minä unohduin kuvaamaan tytön jälkeen. Niin, mitäpä muutakaan kuin kukkia.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Mä kyllä voisin potkulautailla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sä ootkin rohkea! Mä taas nään jokapuolella potentiaalisia vaaranpaikkoja :D

   Poista
 2. Voi Kati kuules, edelleen suosittelen kokeilemaan :D. Tuo on sangen turvallinen peli kun siinähän on jopa kaksi jarrua - mikä ei koske potkulautoja yleensä. Meillähän tosin oli eka (kolmipyöräinen) ja jarruton potkulauta jo 1,5-vuotiaalla ja kun itse ajan Kickbikella niin ehkä mulla on näihin potkuteltaviin vähän toisenlainen suhde kuin sulla.

  Tämä Stigan versio on kyllä mahtava, meillähän on ollut hetken pidempään jo tämä enkä voi kyllä kuin lämpimästi suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarrutkin voi olla vaaralliset! Jos jarruttaa pelkällä etujarrulla liian lujasti ;) Ja kyllä mä ennen lomaa ajelin töissä työkaverin perässä potkulaudalla pitkin sairaalan tunneleita ja melkein itku tuli, kun pelotti niin paljon :D En siis kokeile enää vapaaehtoisesti kotioloissa.

   Poista
 3. Vaikuttaa vankalta potkulaudalta kyllä tuolla kivasti pääsisi eteenpäin :)

  VastaaPoista
 4. Hauska vempele :) ja toi paita on niin ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa hauskalta vempeleeltä ja kovassa käytössä on ollut :D

   Paidasta tuli yllättäen pidetyimpiä paitoja tänä kesänä (kun ei ole juuri lyhythihaisella tarjennut).

   Poista
 5. Vautsi, mikä potkulauta!

  En minäkään uskaltautuisi potkulautailemaan, on sen verran huono tasapaino. Pojat kyllä viilettävät omilla potkulaudoillaan ja isoveikan motorista kehitystä väitän potkulaudan jopa tukeneen. Meillä on lautailtu vain pienipyöräisillä ja lähinnä terassilla, vammoilta olemme toistaiseksi onneksi välttyneet.

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän hieno potkulauta! Kyllä tuollaisesta meilläkin ilahduttaisiin! Ja kauniit kukkaset myös!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...