sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hyvä flow

Hyvällä sykkeellä, suurella innolla, aina vain sujuvammin ja sujuvammin... Ihan hirvitti katsoa sitä vauhtia, jonka tyttö on löytänyt luistimiinsa. Onneksi kentällä oli kolattuna vain pieni pläntti. Kuinka suureksi vauhti olisi muuten kasvanutkaan?
Älkää kysykö, miten tytön kädet ovat. Vauhdin huumaa käsillä viuhtoen. Mummokin kaivoi luistimet esiin ja pysyipä vielä pystyssäkin (suurista epäilyistä huolimatta).
Mummokin oli innostunut ja kaivanut kaapista omat vanhat -tässä tapauksessa voi kai jo sanoa, että lähes ikivanhat luistimensa ja löysipä vauhdin hänkin. Hui! Täytyihän sitä ihmettä mennä lähes koko suvun voimin ihmettelemään kentän laidalle.
Huih! Muks! Tasapainoharjoituksia takaperinluistelua harjoitellessa.
 Ensi viikolla korkataan hiihtokausi. Tämän viikonlopun aikana on saatu kivasti lunta ja eiköhän latukoneetkin pääse vahtiin jo alkuviikosta. Piha harmillisesti hiekoitettiin aurauksen yhteydessä, joten ei päästy kertaamaan taitoja edes pienimuotoisesti vielä.

Onko teillä löytynyt viikonloppuna hyvä flow?

16 kommenttia:

 1. Keskimmäisellä oli luisteluflow. Pojat olivat babysitterin kanssa luistelemassa. Itselläni on muuttolaatikoiden purkublues. Ensi viikonlopuksi on ihan pakko saada lasketteluflow :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Pitäisköhän mun vaihtaa otsikoksi vielä hyvä luisteluflow :D

   Tsemppiä laatikoiden purkamiseen. Vähän vaikuttaa blues siltä, että työsarkaa on vielä edessä jonkin verran?

   Poista
 2. Mulla ei ehkä hermo kestä sitä vaihetta kun nyt 3-v. uskaltaa luistella ilman apua :D. Ehkä saa käydä sitten vaan isin kanssa luistelemassa kun äitiä hirvittää katsoa.

  Meillä on hiihto-flow ja luulen sen jatkuvan pitkään, sen verran innostunut on tyttökin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin on hirvittänyt! Onneksi mummo on pitkälti hoitanut lapsen viikonloppuflowt jäällä :D

   Meillä haetaan nostetta kans luisteluun tulevalla viikolla. Saas nähdä, täytyykö lähteä vielä sauvakaupoille. Näyttivät vähän mokomat kutistuneen viime talvesta.

   Poista
 3. Ihana jos lapsi innostuu! :) Mulla oli pienimuotoinen ompelu-flow tänä vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omelu-flow kuulostaa oikein hyvältä! Mistähän mulle saatais joku flow?

   Poista
 4. Hiihdetty ja luisteltu on, kun se talvi vihdoin tuli.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Nyt tosiaan tuli luntakin sen verran, että pääsee hiihtämäänkin. Saatais vain ladut vielä jostain. :)

   Poista
 5. Mulla on ollut sisustusflow! Tai sisustuksen suunnitteluflow. Vielä kun taikoisi ne eurot jostain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flow on pääasia. Eurot sivuseikka... paitsi, jos on kallis maku. Mä kehitän kans sisustusflown sitten, kun voitan joskus päävoiton lotossa! :D

   Poista
 6. Meillä on koko perhe innostunut luistelemaan, ja melkein joka päivä jollain porukalla kentällä ollaankin. Hauskaahan se on, ja parasta ettei kenenkään tarvitse kentän laidalla paleltua kun kaikki luistelevat. Hiihdon kanssa on sama juttu, kaikilla on sukset ja latu menee melkein ovelta. Heti kun sen vain joku käy vetämässä. Mutta talveiurheilu on pitkän synkän odotuksen jälkeen tosi Jees! Nyt vaan mennään with the flow.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan kalkkis, kun en uskalla itse luistella ja hiihtimiä en pistä jalkaani mistään hinnasta. Onneks on reipas mummo käden ulottuvilla :) Hyvällä sykkeellä!

   Poista
 7. Hui, teillä on ollut vauhdikas ja hauska viikonloppu! :)
  Kivoja tilannekuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä vauhdikas sunnuntaiaamupäivä. Lauantaina vaan oltiin ja möllötettiin :D

   Hauskaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 8. Huh, varmasti jännää kattoo oman menoa:D mua jänskättää ihan hirveesti, kun Sisu on alkanu luistelee päiväkodissa ja kahdesti ollaan mekin sit käyty. Niin rohkeesti se ite sipsuttaa menemään eikä auttaa saanutkaan :´)
  Tänää käytiin ostamassa Sisulle sukset, näitä Sirpa ei tajunnut vaatia onneksi! Luistimiin taivuttiin ja kaksivuotiaan luistelu olikin aika rankkaa touhua, kun ei sitäkään olisi saanut auttaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hihii! Teillä riittää sitten vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Meillä neiti oli aika arka luistimilla pitkään. Ei missään nimessä uskaltanut aluksi luistella ilman tukea. Niin erilaisia lapset voivat olla! Toisaalta luulisi, että lähtee nopeammin sujumaan, jos rohkeutta riittää.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...