perjantai 2. elokuuta 2013

Minun Reima -blogihaaste

Se on nyt sillä tavalla, että Raima haastaa bloggaajat poimimaan AW13 malliston suosikkinsa kollaasiksi. Parhaita kollaaseja päästään sitten äänestämään syyskuussa. Palkinnot ovat huikeita! Pääpalkintona on koko perheen viikonloppureissu Vierumäelle, ja lohdutuspalkintona Reima-tuotepaketteja. Suosikkikollaasiaan äänestäneitäkään ei ole unohdettu, sillä äänestäjien kesken arvotaan Reima lahjakortteja.

Kilpailla voi kolmessa teemassa, joista voi valita yhden tai vaikka kaikki. Teemat ovat 1) Urbaani kaupunkiseikkailu, 2) Arjen pienet ilot ja 3) Raikas talviseikkailu. Itse tartuin kahteen eri teemaan.

Syksyinen urbaani kaupunkiseikkailu on mahtavaa suorittaa väreissä, joissa parhaiten viihtyy. Tuttua ja turvallista pinkkiä violettiin taitettuna. Mustilla housuilla ja kengillä voi ottaa vastaan lähes huomaamattomasti kaupunkiseikkailun tiimellyksessä ohi ajavan auton roiskaiseman kuraryöpyn. Kylmä tuuli ja lähes pakkasasteita hipova viima ei haittaa, kun päällikerroksen alle on puettu lämmintä kerrosta alle. Meillä neidille on tärkeää, että pipo tulee korville rotvallinreunoilla pomppiessa ja asfalttiin piirtyneitä railoja väistellessä. Repussa kulkevat kätevästi mukana vaikkapa evääksi tarkoitettu banaani ja ihka omilla taskurahoilla ostetut pikkuostokset.
Vaate-, reppu- ja kenkäkuvat Reima Oy
Raikas talviseikkailu tulee suorittaa ehdottomasti kivassa väriläiskätakissa. Kaipailin takin kaveriksi vähän sinisenharmaita tai vihreitä toppahousuja takin veriteeman mukaisesti, mutta musta on kuitenkin aina varma valinta. Lippapipo suojaa näemmä hyvin myös niskan ja kaulan. Tämä sopii varmasti meidän neitokaiselle, joka on tottunut kypärämallisiin talvipäähineisiin. Takin alle talviseikkailuun on hyvä pukea pehmeää ja lämmintä kerrosta. Kuvan kengät eivät säikähdä matkan varrelle osuvia korkeitakaan nietoksia. Reppuun voi sujauttaa evääksi termospullollisen lämmintä kaakaota ja vaikka pari leipää. Kollaasia tehdessäni ajatukseni olivat ehkä jo talvessa 2014, jolloin neiti on jo koululainen. Eskarilainen itse olisi ehkä valinnut sen Reiman pinkeimmän takin talviseikkailuunsa.
Vaate-, reppu- ja kenkäkuvat Reima Oy
Kovin kiinnostava uutuus Reimalta ovat myös päiväkotiuskottavat tekniset Play Jersey sisävaatteet, jotka siis toimivat kätevästi lämpimänä aluskerroksena kerrospukeutumisessa, mutta ulkonäöllisesti niitä kelpaa käyttää siis myös sisävaatteina... 

Miltäs kaupunki- ja talviseikkailuni vaikuttavat? Joko sinä olet löytänyt Reiman syksyn mallistoista omat suosikkisi? Haluatko koota oman blogihaastekollaasisi? Laita viestiä, niin pistän ohjeet paluupostissa tulemaan. Tähän mennessä omat kollaasinsa ovat luoneet jo ainakin Miima sekä Meirän Maja.

26 kommenttia:

 1. Hauska haaste (ei jaksa osallistua...) ja hienot kollaasit. Reimalla on hiukeen onnistunut mallisto tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä huikea mallisto. Valinnanvaikeus oli ihan hirmuinen, että mitä kollaaseihin laittaisi. Oli nimittäin todella monta sellaista vaihtoehtoa, joista tykkäsin ja jotka jäävät alekyttäykseen ihan varmasti. Kotiutin kyllä juuri Reiman alesta jo pari takkia vuoden päästä syksyyn...

   Poista
 2. Hyvän näköset kollaasit sullakin! Noi reiman reput oli aika hauskoja, tykkäsin siitä poikien autorepusta kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin suodattaa kaikki poikamaiset reput, kun en muista sellaista. AW13 valikoima on kyllä niin valtavan suuri, etten yhtään ihmettele, vaikka puolet olisi mennyt ohi. Itse kans ihastuin noihin reppuihin. En ole edes aiemmin tiennyt, että Reimalla on reppujakin... vai oliko tämä kenties ihan uusi juttu nyt?

   Poista
 3. Hienot ja teidän näköiset kollaasit!! :) Minusta reput on tämän syksyn juttu, ei ole ennen ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   No, silläkös reput tarttuivat kollaaseihin niin tiukasti kiinni, kun tuntuivat ennennäkemättömältä jutulta.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ajatustyö keski viikon verran, mutta valmista tuli lopulta tunnissa.

   Poista
  2. Nyt on minunkin blogissa Reiman kollaasi, käyhän kurkkaamassa!

   Poista
  3. Kävin kurkkimassa reissun päältä kollaasisi heti tuoreeltaan mobiilisti. :)

   Poista
 5. Voisin osallistua mit mahtaneekohan tuo mobiililaitteella onnistua edes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollaasin tekeminen mobiilisti kuulostaa melko haastavalta... Jos kuitenkin haluat yrittää, niin pistä mulle sähköpostia ei.ihan.viela@gmail.com. Laitan paluupostissa ohjeistusta.

   Poista
 6. Ihanat kollaasit :) Meillä on ollut keskimmäisellä reiman reppu ja hyvin on kestänyt koulureppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eli reppuja on siis ollut aiemminkin, eikä olekaan tämän syksyn juttu? Aika jännä, etten ole kiinnittänyt huomiota.

   Poista
 7. Kivat kollaasit! Tää on kyllä tosi kiva haaste! Aion kyllä osallistua itsekin, kunhan ehdin paneutua kollaasien tekoon :)) Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollaasit kenkkuilee aina välillä, ainakin mulle :D Odotan innolla, että näen sun kollaasit. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 8. Hienot kollaasit olet saanut väännettyä! Oikein raikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ehkä mitään ihan yllättävintä "meitä" :D

   Poista
 9. Hienot kollaasit :)
  Mä voisin kanssa osallistua, jos laitat ohjeet papulandiassa(at)gmail.com
  Tänks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! :)
   Laitoin postia! Jään jännittyneenä odottaan, miltä sun kollaasi näyttää :)

   Poista
 10. Hauska haaste :) Reima ei tähän asti oo ollu mitenkään mun paras ystävä, mutta katsellaan jos tästä mallistosta innostuisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli Raimaa paljon käytössä silloin, kun neiti oli pieni. Sitten tuli useamman kauden mittainen tauko ja nyt olen viimeisimmistä todella onnistuneista mallistoista innostunut uudelleen. Meillä tykätään!

   Poista
 11. Piti tulla nyt ajan kanssa kurkkimaan :) Kivalta näyttää, alempi setti on suosikkini :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...