keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ihanat alet -Ja minähän en palauta!

Satsasin tämän kesän alessa erityisesti itseeni. Hienoa sinänsä, mutta aina eivät alet tule kovin edulliseksi. Vai mitä mieltä olet -50% alesta ostetuista hienoista farkuista, jotka tarkemmassa syynissä osoittautuvat todellisiksi tavoitefarkuiksi? Minähän en tunnetusti palauta, jollei kyse ole viallisesta tuotteesta. Tällä kerralla vika ei todellakaan ole housuissa vaan niihin sulloutujassa.
Hienot retrommat farkut osoittautuivat todellisiksi tavoitefarkuiksi. Riittääköhän -5 kg?
Onneksi alet ulottautuvat myös kuntoiluvälineisiin. Olohuoneen nurkkaan asettui viime viikon loppupuolella Crosstrainer. Alefarkuille tuli siis jopa blondilaskukaavan mukaan hintaa rutkasti enemmän kuin oli tarkoitus, mutta eiköhän kuntoilu maksa itsensä takaisin ennen pitkää.
Vauhtia myllyyn ja kyytiä läskeille.
Vauhdikasta loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. No mutta kätevää, kun on kuitenkin myös hyvä väline niihin tavoitefarkkuihin pääsemiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja välinekin oli ihan suht hyvässä tarjouksessa :D

   Syksyllä, jos into pysyy yllä, mahtuvat sitten alefarkutkin jalkaan.

   Poista
 2. Hah. Mullakin on tavoitefarkut... Jaa-ah. Saas nähdä kuin mun käy kun ei ole tuollaista välinettä (hmm... ainakaan vielä?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin tuolla jaksaa vetää, vaikka kunto onkin nolla :D Hien saa pintaan ja rauhallisella tahdilla olen tehnyt puolentunnin treenejä. Kai se tuntikin menisi, mutta Reinot eivät ole varmaan kaikista parhaimmat treenikengät, kun varpaisiin alkaa sattua :D

   Taivoitefarkut on muotia nyt!!

   Poista
 3. Hihhih! :D Ja tsemppiä projektiin!

  Tuollaisen crosstrainerin haluaisin jos se johonkin mahtuisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Meillä lähti olkkarin nurkasta urut tietokonehuoneeseen, tietokonehuoneesta säkkituoli tytön huoneeseen... joka on nyt vähän turhan ahdettu. Täytyy varmaan luopua oikeasti jostain muistakin kuin omista kiloista :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hehe! Tarkoittaako ylikunto tässä tapauksessa, että housut putoavat syksyllä jo päältä? :D

   Poista
 5. Hahaa, tässä on todellinen projekti! Tänä kesänä en ole ostanut yhtäkään tavoitevaatetta.Ehkä vuodet on opettaneet jotain ;) Hauskaa kuntoilua!

  VastaaPoista
 6. Hehe, kyllä! Mullakin muut vaateostokset ovat menneet ihan nappiin tai olleet jopa vähän reilun kokoisia. Tavoitefarkutkin ovat ihan "omaa" kokoa, mutta jollakin tapaa kuitenkin naftimman malliset. Aina ei osu, eikä uppoa... Kuntoilu on hyvässä vauhdissa!!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...