perjantai 8. helmikuuta 2013

Pihalla viimeinkin ja menovinkki viikonlopulle

Muutaman päivän sisällä ja sairauslomalla kykkiminen alkoi riittää. Lisäksi eilinen toppahousupostaus alkoi ahdistaa siinä määrin, että ensi talven toppaa oli edes pikkuisen kokeiltava päälle jo nyt. Houkuttelin tytön kauppareissulle viikonloppumässyjen (juu, en olisi peiliin katsomalla tarvinnut) hakureissulle ja sillä varjolla sain myös ensi talveksi hankitut Mini a turet pikatestiin ja sovitukseen.

Sain huokaista helpotuksesta, sillä housut pussittivat vielä päällä oikein lupaavasti ja takki pussitti sekä edestä että takaa. Toivoa siis on! Ihastuin kyllä entistä enemmän Mini a turen violettiin takkiin, joka on oikein tyttömäinen takki tulevalle eskarilaiselle.

Ensi talveksi alesta hankitut Mini a turen takki (Pikku Mineasta) sekä housut (Sucettesta) ovat onneksi tällä hetkellä mukavan reilut, joten ensi talvena sitten ihan passelit?
Sitten se menovinkki! Lempäälän Ideaparkissa olisi tiedossa tarjouksia, ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille koko viikonlopuksi.
http://www.ideapark.fi/tapahtumat/?id=2361

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään kans! Hiljalleen irti pinkistä ry :D

   Poista
  2. mun piti uusista vähä ihailla lisää, koska tuon veikeän pipon ja ilmeen kanssa asu on kerrassaan HUIPPU: tyylikäs, mukava ja söpön värinen!

   Poista
  3. :D ...ja mun pitäis näköjään viedä tyttö taas kampaajan tuoliinkin...

   Poista
 2. Ihanan värinen asu :) aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä välteltiin nyt pinkkiä, kun täksi vuodeksi tuli hankittua vähän turhankin kirkuvaa.

   Aurinkoista viikonloppua sinne myös :)

   Poista
 3. Voi mitkä poseeraukset! :) Söpöt kamppeet! Mun alelöydöt pussittaa kyllä niiiin paljon, että saapa nähdä minä talvena ne on sopivat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö otti poseeraukset heti haltuun, kun näki mun kädessä kameran. Tarkoitus oli kyllä vähän touhukkaampia kuvia ottaa, mutta pysyipähän nyt sitten ainakin paikoillaan hetken :D

   Sulle kävi sitten vähän kuin mulle Ticketin haalarin kanssa. Se on nyt jo toista talvea kaapissa... menee ehkä ens tai sitä seuraavana päälle.

   Poista
 4. Tuo takki on ihanan värinen. Liila on oma suosikki värini heti vihreän jälkeen. :)

  ps. Blogissani on jotain sinulle...

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...