lauantai 8. elokuuta 2015

Värikynien rahinaa ja mielen tyhjentämistä (+Arvonta)

Koska kaikki muutkin, niin minä myös!

Inhosin jo lapsena värittämistä ja värityskirjoja. Piirtelin kyllä mielelläni, mutta en tiennyt mitään tylsempää kuin värityskirjojen kanssa puuhailun. En ole koskaan ollut näpertelijä. Suuret linjat ovat oma juttuni. Olen myös nykyään onnekseni sellaisessa työpaikassa, jossa en koe stressitasoni nousevan kuin hetkittäin ja töitä ei todellakaan tarvitse kantaa mukana kotiin työpäivän päätyttyä. Seuraavalle päivälle jää selvitettäviä asioita silloin tällöin, mutta pääsääntöisesti ongelmat pystyy ratkomaan yhden työpäivän aikana.

Aikuisten värityskirjat ovat olleet jo jonkin aika kuuma juttu. Facebookissa kaverit ovat hehkuttaneet koukuttuneensa värittämiseen, blogeissa on esitelty yhtä sun toista värityskirjaa ja hehkutettu onnentunnetta ja rentoutumisen fiilistä, joka värittämisestä tulee. Olen innostujatyyppiä, joten niinpä innostuin itsekin kokeilemaan -lapsuuden värityskammosta huolimatta.

Olin niin innoissani, että tilaamani värityskirja odotti postissa noutoa ainakin viikon päivät. Kun sain värityskirjan viimein noudettua, se odotti paketissa avaamista monta päivää. Kun sain paketin auki, värityskirja odotti innokasta värittäjää keittiön pöydällä ainakin kaksi viikkoa. Yhtenä lämpimänä iltana värityskirja pääsi käymään kanssani parvekkeella, mutta mukaan tullut puhelin vei silti voiton ja räpläsin sitä tarttumatta värityskirjaani ollenkaan.

Parina iltana olen kuitenkin onnistunut irrottautumaan puhelimesta, iPadista, tietokoneesta ja muista elämääni surkastuttavista laitteista. Olen lainannut tytöltä värikynät ja suunnannut tyhjentämään ajatuksiani värityskirjani parissa. Värittäessä ajankulu katoaa. Värit vievät mennessään ja jonkin ajan kuluttua huomaan keskittyneeni värittämiseen täysillä. Voin innostua jostakin kuvasta, värittää sitä hetken, mutta voin myös antaa itselleni luvan kyllästyä väritettävään kuvaan ja valita seuraavan.

Aikuisten värityskirjoja ovat hehkuttaneet myös aivotutkijat. Yksitoikkoinen tekeminen on hyvästä ja vapauttaa aivojen resursseja. Mieli kirjaimellisesti tyhjenee ainakin hetkellisesti. Itse koin pitkään vaivanneen pahantuulisuuden helpottavan ja ajatuksien ajautuneen uusille urille. En tiedä, tulenko koskaan täysin hurahtamaan tähän uuteen villitykseen, mutta se täytyy todeta, etten enää kokenut värittämistä niin turhauttavana ja inhottavana touhuna kuin lapsuudessa. En osaa kutoa, enkä tehdä muitakaan käsitöitä. Neulan käteen saadessani osaan ottaa sillä vain verinäytteen, joten ehkä värittäminen voisi olla puuha, josta voisin innostua silloin tällöin rentoutumismielessä. Jos blogissa on hiljaista niin tiedätte, että siellä se Kati taas vaan värittää kaiket illat.

Arvonta:

Syy siihen, ettei värityskirjapaketti mahtunut postiluukusta oli siinä, että tilasin niitä kaksin kappalein. Toisen saa siis joku teistä!

Arvon siis yhden Kirke Muhosen Mindfulness -värityskirjan kommenttia jättäneiden kesken. Onko aikuisten värityskirjat tuttuja? Suosikkivärityskirjasi?

Extra-arvan saa tällä kertaa siitä, että tykkää Ei ihan vielä -blogista facebookissa tai liittymällä/olemalla jo viralliseksi lukijaksi Googlen lukijaraatiin (oikea sivupalkki "Liity tähän sivustoon"). Ilmoitathan kommentissasi arpojesi määrän.

Anonyymit muistakaa erottuva nimimerkki ja sähköpostiosoite nopeuttaa ja helpottaa aina huomattavasti voittajan tavoittamista. Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 16.8. klo 24:00 asti. Suoritan arvonnan 17.8. alkavalla viikolla. Onnea arvontaan!

92 kommenttia:

  1. Kahdella mukaan :) Blogeissa ja kaupoissa näitä olen nähnyt, mutta en ole saanut sellaista vielä itselleni kotiutettua :) Jossain blogissa näin huoneentaulu-tyyppisen värityskirjasen, se olisi mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä huoneentaulu -värityskirjaa kyttäsin ensin, mutta silloin, kun olin tilausta tekemässä, ne olivat joka paikasta loppu -niin kuin melkein kaikki muutkin aikuisten värityskirjat :D Nyt taas tuntuu olevan valikoimaa enemmän. Viileä ja sateinen heinäkuu taisi tehdä tehtävänsä ja räjäyttää värityskirjojen suosion pilviin.

      Poista
  2. Mä just tilasin pari edullista - olen koittanut kytätä sellaista kivan näköistä, kun mun mielestä osa niistä värityskirjoista on ihan tyhmän näköisiä :D Tilatessa joutuu kyllä menemään pelkän kannen perusteella, joten saa nähdä... Osallistun silti kahdella arvalla - voihan käydä esim. niin, että tytär pöllii jonkun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kans, että olis pitänyt oikein lähteä kirjakauppaan värityskirjoja vertailemaan, mutta paikallisista kirjakaupoistakin oli heinäkuun alussa varastosaldot nollilla.

      Aikuisten värityskirjat kyllä sopivat varmasti isommille lapsillekin, joiden mielestä lasten värityskirjat ovat liian helppoja.

      Poista
  3. Eivät ole vielä tuttuja , mutta kiinnostus on tässä kesän myötä kasvanut, kun "kaikilla on" :) Kahdella arvalla mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tuntuu, että kaikilla on jo oma värityskirja ja kaikki niitä hehkuttaa. Hieno harrastus- ja ajanviete värittäminen onkin. Ilmeisen terveellistäkin!

      Poista
  4. Kaupassa olen selaillut paria erilaista ja miettinyt että täytyy ostaa kokeeksi joskus. Mutta jotenkin musta on yhtäkkiä tullut niin pihi ja ahdistunut kaikesta tavaramäärästä mitä kaapeista löytyy, etten halua käyttää yhtään euroa mihinkään jossa on vaarana että unohtuu käyttämättömänä kaapin perukoille... Arvonnassa mukana 2 arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tavaraa ja sälää on joka paikka väärällään. Värityskirja on kuitenkin helppo kierrättää tai antaa vaikka vähänkäytettynä eteenpäin, jos tuntuu, ettei sille löydy käyttöä.

      Poista
  5. Mukana kahdella arvalla. Vielä ei ole omaa värityskirjaa tullut hankittua joten tämä tulisi tarpeeseen. 😊 kantele@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä värityskirjabuumi on kyllä ilmiönä mielenkiintoinen ;)

      Poista
  6. Ei ole vielä kirjaa itsellä mutta olen väritellyt lehtien kuvia. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Kaupassa olen nähnyt värityskirjoja ja Ruotsalaisessa askartelukaupassa selailinkin, mutta päädyin ostamaan väritettäviä postikortteja :) Jäi kuitenkin sitten harmittamaan, kun värityskirja jäi ostamaan, sillä värittäminen on todella koukuttavaa. Kahdella mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väritettäviin postikortteihin en ole törmännytkään. Olisipa hienoa joskus tytön kanssa värittää vaikka muutama joulukortti! :D

      Poista
  8. Yhdellä mukana! Värittäminen on ihanaa ja aikuisten värityskirjoista olen haaveillut, vielä ei ole kaupassa pienen valikoiman vuoksi tullut hankittua omaa. Tämä kirja näyttää kivalta!
    T. Sara
    zkippo@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirke Muhosen värityskirja näyttää kivalta, eikä väritettävä lopu heti kesken. Väritettäviä sivuja on noin 70 kpl. ;)

      Poista
  9. En ole vielä aikuisten värityskirja kokeillut ja luulen että mulle rentouttavampaa olisi noiden kokeiden piirtäminen. Yhdellä arvalla mukana kiero kaverisi Hanna (joka ei saa nimimerkkiään ikinä tähän näkyviin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ja mikäs susta nyt niin kieron on tehnyt?

      Nimi tulee näkyviin, jos on kirjautunut sisään ennen kommentointia johonkin noista palveluista, joita tää blogger tukee. Listalla on ainakin google (gmail -tunnnari)t, Twitter, Ýahoo! AIM, Netlog ja OpenID. Itse käytän luultavasti googlen tunnareita. Näistä aina niin tiedä :D

      Poista
  10. Ihanaa, kun löysit värittämisen ilon. Mun mielipiteen jo tiedätkin, kun blogiani luet. Tykkään värittämisestä, mutta erityistä suosikki kirjaa ei ole. Arvontaan mukaan siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Se sun esittelemä aikuisten värityskirja on muuten melko erityyppinen tämän värityskirjan kanssa. Molempi parempi, uskon niin ;)

      Poista
    2. Onneksi on erilaisia vaihtoehtoja mistä valita. :)

      Poista
  11. En ole vielä kokeillut värityskirjaa, mutta uskon sen olevan todella mukavaa puuhaa. Lasten kansssa olen kyllä väritellyt heidän värityskirjojaan. Katsotaan suosiiko arpaonni ja jäänkö koukkuun. Yksi arpa.
    kirmiina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisten värityskirjoissa on ideaa, jos on kyllästynyt värittämään lehmiä, Muumeja tai tipuja... ja mitä näitä lasten värityskirjoissa nyt yleensä on. :D

      Poista
  12. Mukana arvonnassa! _Oon veljentytön kanssa väritellyt prinsessa kirjoja mutta omakin kirja kelpaisi! :D
    -Venla

    venla1984 at hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kirjasta ei muistaakseni ihan prinsessoja löydy, mutta haastavia kuvia riittää kyllä vaativammallekin värittelijälle ;)

      Poista
  13. Olen lukija täällä ja facessa.
    aikuisten värityskirjat ovat kaupan hyllyltä tuttuja, ja ostin halvimman mahdollisen itselleni(vähävarainen kun olen), jotta saan tehdä muutakin, kuin vain maata sohvalla (päivät menevät maatessa sairauden takia). Innostusta olisi siis, muttei kokemusta kuin tuosta lehtimallisesta "aikuisten värityskirja osa1".
    On se terapeuttista ja kivaa ajanvietettä, jollen pääse jalkeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värittäminen on varmasti terapeuttista tekemistä, jos liikkuminen on vaikeaa. Aika kuluu aina niin paljon mukavammin, kun on jotain tekemistä. Onneksi näitä värityskirjoja saa melko edullisestikin. Huomasin, että hinnoissa on kovasti hajontaa ja todella suuria hintaeroja samallakin värityskirjalla.

      Poista
  14. Yhdellä mukana arvonnassa. Omaa värityskirjaahan minulla ei vielä ole,mutta on niitä tullut selailtua kaupassa.
    malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseä kans ensin epäilytti, että pitäisikö näihin tutustua ensin livenä. Tämän kyseisen värityskirjan paperi tuntuu kuitenkin laadukkaalta ja helposti väritettävältä. :)

      Poista
  15. mukana kahdella! :)
    omaa värityskirjaa ei vielä oo... mutta niin kivaa varmasti!! :)
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen melkein innostunut asiasta, joten kivaa on. Ja aika menee värittäessä kuin siivillä.

      Poista
  16. Ovat tuttuja ja olen ihan koukussa koko hommaan. :) Minulla on hyllyssä Secret Garden värityskirja, mutta toiselle kirjalle on ehdottomasti tilaa ;)

    Kahdella mukana!

    moridiculous@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Secret Garden kuulostaa hienolta värityskirjalta. Ahkeralla värittelijällä paksumpikin kirja kuluu varmaan hyvää vauhtia! :)

      Poista
  17. Yhdellä arvalla mukana. Inhosin myös lapsena värityskirjoja, vaikka piirtämisestä tykkäsin (ja tykkään edelleen). Siksi en ole uskaltanut aikuisten värityskirjaan rahoja tuhlata, mutta jos arpaonni suosii niin mielelläni värittelyä kokeilisin :).

    saggu987@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea pitää kokeilla, mihin vain suinkin pystyy. Itselläni on piirtely vaihtunut iän myötä valokuvaamiseen. Värittelystä voi olla kuitenkin apua sommittelussa ja värien kanssa leikkimisessä... Ja luvan kanssa saa olla leikkisä ja kokeileva, eikä kukaan arvostele värityksiä :)

      Poista
  18. En ole tutustunut :) yhdellä arvalla mukana!
    saya
    sayav(a)hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Varmasti ei ole kuitenkaan ainakaan ilmiönä ihan outo sinullekaan.

      Poista
  19. Eivät ole vielä tuttuja :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Olen hiplaillut kaupassa, mutten vielä ostanut. Tarkoituksena kyllä olisi hankkia ensi syksyn luennoille, uskoisin niiden parantavan kohdallani keskittymis- ja kuuntelukykyä :)

    Kahdella arvalla mukana!

    ansamaria33(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin just jostain juttua siitä, että toiset oppivat helpommin, kun touhuavat samalla jotain muuta. Itse taas kaipaan oppimiseen absoluuttista rauhaa :D Ihmetyttää muuten se, että vaikka nykykoulu (puhun nyt peruskoulusta) on hyvin edistynyt ja pyrkii opettamaan lapsia yksilöinä, ei ole jaettu lapsia vielä esimerkiksi ryhmiin sen perusteella, miten he oppivat. Osa oppii parhaiten kuulemalla (itse kuulun näihin), toiset kirjoittamalla ja tekemällä muistiinpanoja (pidin muistiinpanoja aina ihan huuhaana ja turhana), muistikartoista nyt puhumattakaan :D Osa tarvitsee oppiakseen jotain näperrettävää käsille tai vaikka keinuvan liikeen, että asia jää helpommin mieleen. Jokainen oppii tyylillään! Onneksi jo vanhempana saa itse päättää, mitä siellä koulussa ja luennoilla puuhaa, kunhan ei häiritse muita :D

      Poista
  21. Ovat kyllä tuttuja, mutta en ole vielä kokeillut. Itse en myöskään välittänyt lapsena värittelystä, mutta kieltämättä hehkutus on nykyään niin suurta, että ehkä sorrun kokeilemaan jossain vaiheessa :)
    Kahdella arvalla mukana.
    Ihanaa lauantai-iltaa Kati!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuren hehkutuksen ja suosion takia tätä oli itsekin pakko testata. Eikä värittäminen ihan huuhaata voi olla. :D

      Ihanaa lauantaita sinullekin, Laura! :)

      Poista
  22. Noo, olen väritellyt lähinnä omia piirustuksiani. Sekä piirtely että värittely on tosiaan perin rentouttavaa. Joskus on hauska värittää hyvin rajatulla väripaletilla, esim. kahdella tai kolmella värillä. Kaksi arpaa, kiitos. Säpo on blogger-profiilissain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta!

      Joskus nuorempana olin öljyvärimaalauskurssilla ja siellä ensimmäisiä tehtäviä oli maalata asetelmaa harmaan sävyissä. Ahdistuin tosi paljon, kun halusin nimenomaan opppia käyttämään värejä monipuolisesti. Värit on mun juttu... vaikka ymmärsin kyllä pointin valoista ja varjoista :D

      Poista
  23. Minä rakastin lapsena värityskirjoja. En ollut kovin hyvä piirtämään, mutta värisilmää minulla oli. Vieläköhän tästä innostuisi? ;) Mukana yhdellä arvalla,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostat ihan siltä, että tämä värittely veisi sinut mennessään! Aikuisten värityskirjoissa on mukavasti haastetta ja paljon yksityiskohtia, joihin keskittyä. :)

      Poista
  24. Yksi löytyy ja välillä olen väritellyt. Kivaa puuhaa, joten kelpaisi minulle :)
    - Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni oli vaikeinta aloittaa, istua ja rauhoittua. Keskittyä. Mutta, kun alkuun pääsi, niin värittäminen veikin jo mennessään :)

      Poista
  25. Kaksi arpaa! Taatusti stressinpoistajia, pitäisi hankkia. Mä olen pidellyt käsissäni, mutta en vielä ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stressi ja muu maailma kyllä unohtui värittäessä tosi nopeasti. :D

      Poista
  26. Minäkin olin lapsena kova piirtelemään ja askartelemaan. Värittämistä en erikseen muista, että välitinkö siitä. Omat pojat värittelee ja piirtelee mielellään. Piirtäminen on heille mieluisampaa.

    Aikuisten värityskirjaan taisin itsekin törmätä netissä ja kirjakaupassa minulle tarjottiin sellaista, kun ostin lapsille lisää värikyniä. Olin karvat pystyssä - kuten aina, jos jotain yritetään kaupata ilman, että itse teen aloitetta ostokseen - ja värityskirja jäi ostamatta, vaikka kieltämättä houkuttelevalta vaikuttikin. Mutta en toisaalta osaa kyllä kuvitella iltaisin istuvani yksikseni värittämään...poikien kanssa tulee kyllä toisinaan piirreltyä/väritettyä.

    Joten mukana kahdella arvalla, että saisin värittää joskus jotain naisellisempia kuvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kans ostan netistä mielummin ihan senkin takia, että ahdistun, jos minulle tullaan tyrkyttämään jotain väkisin :D

      Ja se yksin istuminen värittämään tuntui aluksi oudolta täälläkin, mutta ei se sitten yhtään outoa ollutkaan, kun alkuun pääsi :D

      Poista
  27. Hellapuun Rauma -värityskirja löytyy multa! ;)
    Tiimarin loppualesta ostin aikanaan kunnon väritykseen tarkoitetut tussitkin, mutta nyt himottais ostella lisää värejä! :D
    Meillä tytöt tykkää kovasti väritellä!
    Kahdella mukana arvonnassa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin, kun postasin Hellapuun Rauma kirjasta. Hienoa, että värityskirjoja on saatavissa erilaisilla teemoilla.

      Itse värittelen ihan puuväreillä, mutta joskus olisi kiva kokeilla ihan kunnollisia tussejakin. Tiedän vain yhden, joka pöllisi mun hienot tussit omaan käyttöönsä alle aikayksikön :D

      Poista
  28. Kahdella arvalla mukana :)
    En ole vielä aikuisten värityskirjaa hankkinut, vaikka mielessä on ollut. Itse asiassa yksi lapsuuteni parhaita muistoja on värittely, ja myöskin numeroiden yhdistelytehtävät olivat kivoja. Aina piti olla vino pino värityskirjoja, mistä valita :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan siltä, että tää värittely olis ihan sun juttu! Itse tykkäsin kans lapsena tehtäväkirjoista, mutta värittäminen sai karvat pystyyn :D

      Poista
  29. Yhdellä arvalla mukaan kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös pistetä sulle kaksi arpaa, kun olet vakikalustoon kuuluva lukija kuitenkin :)

      Poista
  30. Värityskirja on ollut hankintalistalla jo kauan! Suosikkini on Johanna Basfordin Secret Garden: An Inky Treasure Hunt and Colouring Book.
    Mukaan ihanaan arvontaan kahdella arvalla.
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kirja pitää kyllä katsastaa, kun sitä ovat kehuneet muutkin!

      Poista
  31. Kahdella arvalla mukana, ehdottomasti, nuo sun kuvat näyttää niin kivoilta. Myönnän kyllä että mulla odottaa keittiönpöydällä jo toista viikkoa eläinaiheinen aikuisten värityskirja. Mieheni antoi sen mulle lahjaksi kun ajatteli josko innostuisin taas piirtelystäkin enemmän kun kohtahan mulla on aikaa arkisinkin kun vien lapsen hoitoon ja vaan sairastan kotona (jotenkin tälleen sanottuna tuntuu kamalalta!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläinaiheinen värityskirja kuulostaa kivalta. Varsinkin, jos siinä on kivoja pieniä eläinvauvoja :D Ne, jos mitkä rentouttaa... varsinkin, kun niiden kolttosia ei oikeasti tarvitse siivoilla kotoaan.

      Ja nyt kyllä nautit omasta ajasta, teet mieluisia asioita rauhassa ja ennen kaikkea koitat sairastaa mahdollisimman vähäoireisesti! Lapsi nauttii olostaan päiväkodissa ja oppii kohisemalla uusia juttuja kavereilta -vai meniköhän se toistepäin :D

      Poista
  32. En ole vielä kokeillut värityskirjoja, mutta paljon niitä on hehkutettu ja kiinnostukseni on herännyt. Mukana kahdella arvalla. s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehkutuksen puutteesta ei tosiaan ole puutetta! Värittäminen on ainakin kaltaiselleni käsityötaidottomalle oiva harrastus.

      Poista
  33. En ole näihin vielä hurahtanut :)
    Kaupassa kyllä pariinkin kertaan näitä katsellut.. Ihana kyllä olis..
    Jäljellä on vielä lapsuudesta/nuoruudessa hankittu paksu aku ankka:n värityskirja joka pitäis saada väritettyä loppuun -värittänyt siis olen sillointällöin ;)
    Kahdella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäissä aikuisten värityskirjoissa on enemmän koukeroita ja haastavampia värityskuvia kuin lapsille suunnatuissa, mutta kyllä sen värittämisen ilon löytää ihan värittämällä. Oli kirja minkälainen tahansa. :)

      Poista
  34. Kaksi arpaa.
    Enpäs ole vielä testannut, mutta luulen että tykkäisin kyllä värittää :)

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  35. kahdella mukana, itsellä on suomalaisesta tilatut color me calm ja color me happy- värityskirjat. Valitettavasti ne on myös neidin käytössä:D. Kovin paljon en ole vielä väritellyt, kun tartun helpommin puikkoihin, mutta kyllä sitä on mukava keskittyä vain värittämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarttuu puikkoihin, niin eikös siinä tarvitse vähän laskea ja olla kartalla koko ajan? Värittämisessä saa oikeasti heittää aivot narikkaan. Suomalaisessa kirjakaupassa oli kaikki aikuisten värityskirjat lopussa, kun itselleni kirjaa heinäkuun alussa valkkasin.

      Poista
  36. Kahdella arvalla mukana :) En ole testannut mutta kiinnostaisi kyllä!
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Enpä tiedä pystynkö olemaan tekemättä vähintään kahta asiaa samaan aikaan... :D
    Lukijana mukana arvonnassa!

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hihi! Totta! Nykyään keskittyminen yhteen asiaan on kovan työn alla. Itseäni on vaivannut jo vuosia tarve opiskella jotain, mutta en pysty keskityymään edes vallintaoppaan lukemiseen, kun ympärillä on niin paljon muutakin, mitä pitäisi tehdä :D No, värittämisestä on helppo lähteä harjoittelemaan hetkeen uppoutumista ja keskittymistä vain siihen yhteen asiaan.

      Poista
  38. Tämä voisi olla hyvä juttu,kun ongelmana meinaa olla se etten malta olla tekemättä jotain hyödyllistä:) Netistä olen yksittäisiä kuvia tulostanut,mutta värityskirjaa en vielä omista. Yhdellä arvalla mukana!
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä muuten löytää kivoja kuvia, joilla voi testata, että innostuuko värittelystä vai ei.

      Värittämiseen kyllä jotenkin uppoutuu ja sen takia se onkin loistava keino nollata aivoja. Itsekään en ainakaan vielä kauhean pitkää aikaa värittele kerralla. Päätin viimeksi, että väritän 15 minuuttia ja jatkan sitten kotitöitä. Hupsista keikkaa, väritinkin puolisen tuntia ihan huomaamatta! Olin oikeastaan aika ylpeä itsestäni :D

      Poista
  39. Kahdella mukaan lukijana. Eivät ole vielä tuttuja. paperitypy ät Hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värityskirjat ovat ilmiönä kiinnostava ja toivottavasti kohta tuttuja sinullekin! :)

      Poista
  40. Yhdellä arvalla mukana, en olekaan kokeillut tällaista värittämistä, mutta olen kuullut siitä vain ja ainoastaan hyvää ! :)
    meoj_@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä mielessä hyvä värittäminen on hyvä harrastus ja rentoutumiskeino, ettei haittavaikutuksia juurikaan ole. Toki ahkera väritäminen alkaa tuntua kädessä, varsinkin jo väritysasento on huono tai kynää puristaa liikaa. Itse lainasin tytöltä ergonomisesti muotoiltuja värikyniä, joten puolituntinen värityssessio ei ainakaan tuntunut vielä missään.

      Poista
  41. Minulta löytyy mandala-aiheinen värityskirja, koukuttavaa puuhaa!
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kuulostaa kivalta värityskirjalta! Kouluttavaa on! Ja rentouttavaa :)

      Poista
  42. Tuosta aikuisten värityskirjasta on puhuttu paljon ja mikä ettei. Ainahan sitä tuli väritettyä omien lasten kanssa kun olivat pieniä ja nyt lastenlasten kanssa. Olispa mukava kokeilla värittää "aikuisten oikeesti" joten arvonnassa mukana, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisten värityskirjoissa kuvat ovat haastavampia väritettäviä ja yksityiskohtia on enemmän. Aikuisten oikeesti -värittäminen :D Hauskasti sanottu!

      Poista
  43. Eivät ole tuttuja muuta kuin näistä nettijutuista. Mukaan siisn arvontaan =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Itsekin luin värityskirjoista ensin netistä. Pari artikkelia ja sitten alkoi ilmestyä myös kavereiden facebook -seinille ylistyksiä värityskirjojen ihmeellisetä maailmasta. Pakkohan tähän oli hurahtaa. Edes testimielessä :)

      Poista
  44. Kahdella mukaan ja tämä menis kyllä ehdottomasti pikkusiskolleni :) Ehkä itsekin vois vähän kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tästä kyseisestä kirjasta riittää jaettavaksikin. Sivuja on noin 70 kuitenkin. Ahkeraltakin värittäjältä menee tovi ennen kuin kaikki kuvat ovat väreissä.

      Poista
  45. Kahdella mukaan:) Itse en ole vielä hankkinut itselle väritettävää, mutta äidilleni, joka seuraa aina trendien aallonharjalla, olen käynyt ostamassa. Oishan tuo kiva itekki kokeilla :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Yhdellä mukana! kaupassa olen katsonut näitä, mutta vaan pojan värityskirjoja väritellyt. Oma pitäisi ostaa:)
    Päivi P (martikainenpaivi at hotmail.com)

    VastaaPoista
  47. Olen lukenut näistä paljon ja vaikuttavat hyviltä stressin karkottajilta, vielä en kuitenkaan ole omia pennosia raaskinut laittaa näihin ja ostaa kokeiluun.
    Lukijana mukaan kahdella arvalla. pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...