sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Silverjunglen kokoisia keväthaaveita ja blogin synttäriarvonta

Jos ihan oikein laskin, niin Ei ihan vielä täyttää huomenissa 3 vuotta. Kolmeen vuoteen on mahtunut paljon elämää, iso kasa pieneksi jääneitä vaatteita, lähes 600 postausta ja tuhatmäärin kommentteja. Kiitos, että olette viihtyneet mukana!

Juhlan kunniaksi sain luvan järjestää synttäriarvonnan yhteistyössä Silverjunglen kanssa. Saimme lisäksi testiin kevään/kesän mallistosta omat suosikkimme, jotka valitsimme tytön kanssa yhdessä. 7-vuotias alkaa jo selkeästi tietää, mistä tykkää. Silverjunglen mallisto on tosin sellaisia herkkuja pullollaan, että ongelmaksi tässä tapauksessa muodostuikin lähinnä suosikkilistan rajaaminen yhdeksi kivaksi asukokonaisuudeksi. Paljon kivoja vaatteita jäi siis vielä ostoslistallekin.

Teille, joille Silverjungle on vielä oudompi juttu, voin lyhyesti kertoa, että Silverjungle on kotimainen vaatetusalan yritys, joka tarjoaa ekologisesti, eettisesti ja esteettisesti asiakkaan tarpeet täyttäviä laadukkaita vaatteita pääasiassa lapsille, mutta myös aikuisille. Vaatteet ovat suomalaisen äidin suunnittelemia ja kaikki tuotteet ovat Ökö-Tex sertifioituja. Yhteistyötehtaat eivät käytä lapsityövoimaa ja niiden työolosuhteet ovat muutenkin kunnossa. Silverjunglen vaatteita voi siis käyttää hyvällä omallatunnolla, turvallisin mielin ja ne sopivat myös allergisille ja herkkäihoisille.
Vaatesovittelun lomassa haaveilimme keväästä. "Olispa ihanaa vaan lähteä pyöräilemään!" Arskatkin kaivettiin esiin jemmasta, vaikkei niitä todellakaan olisi tarvittu.
Työn suosikkilistalle päätyi ensimmäisenä harmaa lippis rusetilla. Tytön päänympärys on kotimittauksessa tällä hetkellä 52 cm ja lippis on kokoa 51-53. Koko on tytölle napakka, muttei liian tiukka. Yläkuvassa lippis on hiukan noussut otsalta hääräilyjen myötä. Sovittelun lomassa päätimme nimittäin tytön kanssa katsastaa pyörävarastossa, onko pyörä vielä tallella ja mitä huoltoa se mahdollisesti kaipaa ennen kevättä. Lippis tulee varmasti olemaan yksi kevään ja kesän käytetyimmistä lätsistä, sillä värinsä puolesta se sopii yhdistettäväksi melkein mihin vain.

Toisena tytön suosikkilistalle pääsi fuksian värinen neulehuppari. Neulehuppareista tyttö olisi kelpuuttanut melkein minkä tahansa, mutta Reiman alesta hankitut, väriltää täysin fuksiaan mätsäävät Wetterit olivat viimeinen niitti päätökselle siitä, mikä huppari pääsi suosikkilistan kärkeen. Neulehupparia olen ihastellut jo aiemmissakin mallistoissa, mutta se on jäänyt kuitenkin hankkimatta. Itselläni on ollut mielikuva paksusta neuleesta, joka mahdollisesti kutittaa herkkähipiäistä tyttöä. Voi, kuinka väärässä olen olutkaan. Neule on 100% puuvillaa, eikä siis kutita alkuunkaan. Lisäksi neule ei ole kovin paksu, vaan soveltuu hyvin käytettäväksi vaikka koulupuserona. Malliltaan neulehuppari on mukavan väljä ja tytöllä on sen alla pitkähihainen paita. Ensisovituksessa ajattelin hupparin olevan niukahkoa mitoitusta ja hihat ovatkin syysmalliston samankokoiseen (122/128 cm) raitapaitaan verrattuna muutaman sentin lyhyemmät. Paremmassa sovittelussa neulehuppari vastaa kuitenkin mielestäni hyvin kokoaan, mutta pitkäkätiselle valitsisin kaksoiskoon isompaa kokoa lähestyttäessä jo seuraavan koon.
Silverjunglen rusettilippis koossa 51/53, Fuksia neulehuppari koossa 122/128 cm ja Canvashousut koossa 122/128 cm. Tytöllä on pituutta tällä hetkellä noin 124 cm. Arskat ja kengät: Reima. Pikainen pyrähdys ulkoilmaan pyöräkellarista. Neulehupparin alle mahtuu pitkähihainen ja myös canvashousujen alla on paksummat leggarit lämmittämässä.
Kolmentena tytön suosikkilistalle pääsivät harmaat canvashousut. Vastaavat meillä on ollut myös aiemmin syksykäytössä, mutta silloin ne jäivät yllättäen tulleiden pakkasten takia vain muutaman viikon käytölle ollen keväällä jo pienet. Nyt oli hyvä tilaisuus antaa housuille uusi mahdollisuus. Canvashousut ovat malliltaan sellaiset, että alle mahtuu tarvittaessa välikerrosta. Housut otetaankin siis käyttöön jo nyt siistimpinä kauppahousuina. Harmaat housut on helppo yhdistää takkiin kuin takkiin. Canvashousut tulivat testiin koossa 122/128 cm ja pitkäkinttuinen tyttö käyttää monesta muusta merkistä jo housukokoa 134 cm. Vaikka pidän Silverjunglen mitoitusta yleisestiottaen reiluhkona, ihan hirveästi kasvunvaraa tässä koossa ei enää ole. Syksyllä siirrytään tytön kanssa jo Silverjunglenkin vaatteissa ainakin osittain kokoon 134/140 cm.
Vaatteissa on kivoja yksityiskohtia. Canvashousuissa on lisäksi reiluhko vyötärö, jota voi säätää.
Onko sinulla suosikkia Silverjunglen mallistosta? Jollei ole, niin nyt viimeistään kannattaa sellainen Silverjunglen sivuilta etsiä ja linkittää kommenttiboxiin. Voi vaikka käydä niin somasti, että voitat suosikkituotteesi. Linkittämällä/nimeämällä suosikkituotteesi saat yhden onnenarvan tässä synttäriarvonnassa.

Toisen onnenarvan saat, kun klikkaat itsesi Silverjunglen facebook -sivulle ja tykkäät sivusta. Kannattaa huomioida, että myös Silverjunglen fb-sivustolla suoritetaan suosikkituotearvonta, kun tykkääjämäärä saavuttaa luvun 4000. Kannattaa siis samalla kertaa linkittää se oma suosikki myös siellä kilpailujulkaisuun. Edit. Kilpailu Silverjunglen fb-sivulla on jo päättynyt, mutta täällä jatkuu!

Ja koska kyseessä on blogin synttäriarvonta, niin hövelisti lahjon kolmannella arvalla myös siitä, että olet blogin virallinen lukija (lukijapaneelissa tai fb:ssa). Lukijaksi saa toki liittyä myös arvonta-aikana. Arvontaan voi osallistua keskiviikkoon 18.3. klo 24:00 asti. Arvonnan suoritan saman viikon loppupuoliskolla.

Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana. Anonyymit, muistakaa erottuva nimimerkki! Välttämättömyys on myös sähköpostiosoitteen ilmoittaminen, että saan voittajan mahdollisimman nopeasti kiinni arvonnan päätyttyä. Jos en tavoita voittajaa viikossa, niin arvonta suoritetaan uudelleen.Onnea arvontaan! Ja hyvää naistenpäivää, naiset!

Kiitokset yhteistyöstä jo tässä vaiheessa Silverjunglelle/Suville!


86 kommenttia:

 1. Kolmella mukaan ja tässä yksi suosikeista http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html huppari pääsee oikeuksiin vielä paremmin sinun kuvissasi täällä blogissa, eli koossa 122/128 olisi meille sopiva :) Paljon onnea vielä blogille kolmesta vuodesta, alusta asti olen tainnut seurailla!

  VastaaPoista
 2. Tähtihuppari on suosikki tuote:http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html , Kauniita kuvia tuotteista! Kahdella mukana. Onnea 3 v.! kaimasika at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille! :) Kolmella arvalla mukana ja tämä on suosikkini:
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea! Kolmella arvalla mukaan.
  nittakos@gmail.com

  VastaaPoista
 5. http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html Tämä unohtui!

  VastaaPoista
 6. Onnea blogille! Kolmella arvalla mukana :)
  Tässä suosikkituotteeni: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Heipsulivei! Kolmella mukana :) Suosikkini on..http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
  Tosin aikas kivoja oli monta...

  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html :). kolme arpaa kiitos.

  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Voi, tuolla on aina niin paljon kaikenlaista ihanaa. Tällä hetkellä tytölle tahtoisin esim. harmaan frillahameen. Yhdellä arvalla mukana. 😊
  elinamettovaara84@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea kolmivuotiaalle! Olet sitten makeimmassa uhmaiässä ;)

  Kolmella arvalla mukana harmaiden canvashousujen puolesta : http://kauppa.silverjungle.fi/canvashousut-harmaa-p-1674.html

  Tosi hyvännäköisiä vaatteita ja kivoja sovituskuvia :)

  VastaaPoista
 11. Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. ♥ Tää pääkallohuppari ois taatusti pojalle mieluinen: http://kauppa.silverjungle.fi/paakallohuppari-musta-p-1691.html

  Onnea blogille. ♥♥♥

  VastaaPoista
 12. Onnea 3-vuotiaalle! Perässä tullaan viikon päästä! =D
  Kolmella mukana arvonnassa.
  Suosikki olisi pinkit frillajoogat:
  http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html
  jotaintekemista @ gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea kolme vuotiaalle. :) Perässä tullaan elokuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei, huomasithan, että mallistossa on myös muutama naistenvaate? ;)

   Poista
  2. Hei! Huomasin ja huomasin senkin, että tuota ihanaa lätsää saa aikuistenkin koossa joten lähden tavoittelemaan sitä :)
   http://kauppa.silverjungle.fi/lippis-rusetilla-harmaa-p-1658.html

   Poista
  3. Mä olen lukija ja kommentoin, niin onks se sitten kaksi arpaa?
   Se sähköpostihan on minttu579@gmail.com.

   Poista
  4. ps. Kerro mulle sit kun olet kokeillut, että mitä tykkäsit siitä lootuksenkukka suihkugeelistä. :)

   Poista
 14. Ei ole ihan helppo valinta, kun tämä kevätmallisto on niin kiva, mutta eiköhän me tämä kuitenkin otettais http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html. Kolmella mukana. yonnasblog@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kolmella arvalla mukana, totta kai! Ja koska meillä on niin naurettavan sama maku niin keksittäisiin eniten käyttöä tuollaisille harmaille canvashousuille http://kauppa.silverjungle.fi/canvashousut-harmaa-p-1674.html

  Toki jo siksikin on housuille enemmän tarve että ompelen jostain syystä itse mielummin ylä- kuin alaosia :D.

  Onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 16. Mukaan yhdellä arvalla.
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
  Onnea synttäreiden johdosta :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. kolmella mukana ja ehkä suosikki nyt tällä hetkellä tuo http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukaan ja aika ihana olisi tämä puuvillamekko pussihelmalla keltaisena http://kauppa.silverjungle.fi/puuvillamekko-pussihelmalla-kelt-p-1689.html. elviiranhelmi@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana kolmella arvalla. Olen lukija bloggerissa ja fb:ssä.
  Lempparini on: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1523.html
  Musta tähtihuppari olisi ihana. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 21. 3 arpaa
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtipaita-harmaavalk-p-1731.html
  tuossa valintani. XL-kokoisena.

  VastaaPoista
 22. http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
  Kolme arpaa :)
  mutkumiehaluun@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut, voittoarpa osui sinun kohdallesi! Olen laittanut torstaina 19.3. sähköpostia antamaasi osoitteeseen. :) Otatko yhteyttä!

   Poista
 23. Mustat tähtishortsit sopisi pojalle todella kivasti! Kahdella arvalla mukaan arvontaan

  Saija kotitonttu44@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Yksi arpa.
  Ruutushortsit kiinnittivät tällä kertaa huomioni :)
  siru.saarinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnitteluja sinulle Kati, hieno saavutus, ja tästä on hyvä jatkaa! :) Kaikilla kolmella arvalla tietysti taas mukaan. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html on suosikkini.
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 26. http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html
  eli frillahame on tän kevään suosikki. meillä onkin aikaisempia frillahameita ja ne on kans ihania!
  kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 27. 3 arpaa ja Tähtipaita harmaa olis suosikki.
  Ja onnittelut blogille synttäreistä!

  VastaaPoista
 28. Onnea! Mukana 3 arvalla :)
  Suosikki tuotteeni on: http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 29. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-turkoosi-p-1703.html ja 2 arvalla mukana, hepa86@jippii.fi

  -Heidi-

  VastaaPoista
 30. http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-harmaa-p-1635.html on suosikkini, kelpuuttaisin nuo itsellenikin, kun näyttävät sen verta kivoille :)

  Kolmella arvalla hyppään mukaan.
  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. ONNEA! Yhdellä arvalla mukana, jos vaikka tämän saisi:
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Onnea! En yleensä tykkää pääkalloista lastenvaatteissa, mutta Silverjunglen versio on jotenkin söpö. Kolmella arvalla pääkallo t-paitaa siis tavoitellaan.http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-musta-p-1639.html

  VastaaPoista
 33. Onnittelut. Harmaa tyttöjen huppari pilkullisella sydämellä sopisi lapsenlapselle :) Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 34. Yksi arpa minulle, kiitos!
  http://kauppa.silverjungle.fi/neuletunika-sydamilla-harmaavalk-p-1685.html
  suloinen neuletunika tytölle.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 35. Fuksia tähtihuppari on ihana <3 Kaksi arpaa, tykätty myös facessa. Emma.Karppinen80@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tähtihuppari on ihana! kahdella mukana! :)
  -Jaana.sarvela(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. Neulehuppari pilkkusydämellä olisi meille mieluisin, kolmella arvalla mukaan arvontaan, seuraan blogiasi facebookin kautta :)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Neuletunika sydämellä. Kahdella arvalla mukana :) .

  -niina.83@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Vaaleanpunainen sydän fleecehaalari :) Kolmella arvalla mukana!
  pauliina429@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Vaaleanpunainen frillahame ois supersöpö! <3
  eppu-89@suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukaan!http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html :) mila.hilden@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Kahdella mukana. Jos vaikka itselle joskus jotain eli, http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html
  tvalmunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Onnea! Yhdellä arvalla mukana, suosikki: http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-vedensinvpun-p-1698.html T:Maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnea!

  Mukana kolmella arvalla ja tämä on suosikki:
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Tähtihuppari, fuksia ! <3 Kahdella arvalla mukana :))))) Tannja_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Kolmella arvalla tavoittelen mustia tähtihousuja pojalle :) usko pois, yritin linkittää sen tähän monta kertaa, mutta jostain syystä puhelimeni ei sitä suostu tekemään...?!
  Tigenkeittio@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Frillajoogat ovat ihanat ja mieleisimmät. Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 48. Tämä on aivan ihana: http://kauppa.silverjungle.fi/puuvillamekko-pussihelmalla-vpun-p-1688.html
  Mukaan kolmella arvalla =)!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 49. http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-vpun-p-1676.html
  Ihana hame prinsessalle. Yksi arpa.

  kirmiina@gmail.com

  VastaaPoista
 50. yhdellä arvalla mukana!
  http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html
  Päivi P (martikainenpaivi at hotmail.com)

  VastaaPoista
 51. 3 arvalla mukana.
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html kivan näköinen.
  terv. vimaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Arvalla mukaan! Ihana harmaa tähtihuppari on suosikki:) k.saarnio@gmail.com

  VastaaPoista
 53. 3 arvalla mukana
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtipaita-keltainenvalk-p-1379.html
  anu.pietilanaho (at) gmail.com

  VastaaPoista
 54. Nämä kivat frillajoogat
  http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html

  Mukana lukijana, kaksi arpaa.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 55. Kolmella mukaan :)

  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1720.html

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tähtihuppari! Yhdellä arvalla! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-fuksia-p-1525.html
  Mukana yhdellä arvalla.
  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 58. Lukijana kahdella arvalla mukaan.
  Suosikkina nämä ihanat pöksyt
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
  wafer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 59. Kolmella arvalla mukaan taistoon :)
  Voi että tää olis niin ihana meitin rinsessalla:
  http://kauppa.silverjungle.fi/neulehaalari-sydamella-vpun-p-1712.html

  VastaaPoista
 60. kahdella arvalla mukana :)
  suosikkina kys. pusero pojalleni, pipo samassa kuosissa löytyy jo :)
  http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-harmaa-p-1640.html

  sandra82xx@suomi24.fi

  VastaaPoista
 61. Tämä täydellinen hame kuuluu suosikkeihini, ja sitä tavoitellaan kolmella arvalla!: http://kauppa.silverjungle.fi/frillahame-harmaa-p-1675.html
  Täällä blogissasi olen usein käynyt lukemassa juttujasi, ja nyt klikkauduin lukijaksikin.:) Silverjungle on yksi lemppareistani ja lukija olen fb.ssäkin. Onnea synttäreiden johdosta :) Terkuin, Mira

  VastaaPoista
 62. Nämä ovat suosikit http://kauppa.silverjungle.fi/frillajoogat-fuksia-p-1633.html ja mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa mustaa tähtihupparia!
  -Jenni (reinikainen.jenni.m(at)student.uta.fi)

  VastaaPoista
 64. Kolmella mukana :)
  Vauvan neulehaalari on suosikkini.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 65. http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-fuksiavpun-p-1375.html

  Yhdellä arvalla mukana :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Tästä olen haaveillut pitkään: http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html <3 kolmella arvalla mukaan! Olen jo ennestään Silverjunglen fani fb:ssä :)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Kolmella mukana, ja nyt kyllä tahtoisin tämän:http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-valkoinen-p-1721.html
  Facebookissa tykkään jo ennestään. Bloggerin kautta luen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Onnea 3-vuotiaalle! mukana arvonnassa kolmella arvalla. Suosikki yksi monesta on http://kauppa.silverjungle.fi/neulehaalari-sydamella-vpun-p-1712.html

  VastaaPoista
 69. HennaH
  Onnea, yhdellä arvalla mukaan, 3 vuotta on jo kiitettävän pituinen aika ja lisää vuosia tietenkin luvassa, valitsin harmaan neulehupparin:http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-raitatahdella-harmaa-p-1678.html

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Aikku10
  Yksi arpa minulle ja onnen toivotukset 3 vuotiaalle!
  http://kauppa.silverjungle.fi/lippis-harmaa-p-1655.html olisi nyt tarpeen

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 71. Peppinen
  Yksi arpa ja Onnea! Jos voitan niin tämä olisi toiveeni http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-musta-p-1376.html

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 72. Yhdellä arvalla mukana. Harmaat canvashousut tulisi tarpeeseen koululaiselle.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Kahdella mukaan. Musta pääkallohuppari 110/116
  Onnea :)

  VastaaPoista
 74. Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa :) suosikkini on ne kukkaleggarit!

  VastaaPoista
 75. Suosikkini valikoimasta on tämä http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html. Kolmella arvalla mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 76. Kolmella arvalla mukana:
  Tämä pääkallo-paita tulisi pojalle :)
  http://kauppa.silverjungle.fi/paakallo-tpaita-musta-p-1639.html

  -Alexandran elämää-

  VastaaPoista
 77. Onneeeeee! Kunnioitettava ikä! :D Kolme arpaa laskelmieni mukaan, kiitos :)
  http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihuppari-musta-p-1523.html

  VastaaPoista
 78. Yhdellä arvalla mukana, soikki85@jippii.fi
  http://kauppa.silverjungle.fi/sydanhousut-fuksiavpun-p-1375.html

  VastaaPoista
 79. Suosikki on http://kauppa.silverjungle.fi/neulehuppari-pilkkusydamella-harmaavpun-p-1742.html Eli neulehuppari pilkkusydämellä. Yhdellä arvalla mukaan

  VastaaPoista
 80. http://kauppa.silverjungle.fi/tahtihousut-harmaavalkoinen-p-1723.html
  Mukana yhdellä arvalla. valkoistaviljaa ät hushmail.com

  VastaaPoista
 81. Harmaa pitsituubihuivi ja kaksi arpaa :) Kiitos arvonnasta! / killikis@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...