sunnuntai 2. elokuuta 2015

Molo Kidsin syksyä drop 2

Siinä, missä Rodinit tulevat kauppoihin ryminällä ja isoon ääneen, tekevät Molot sen hieman hillitymmin. Molo Kidsin syksyn drop 2 on vasta saapumassa moniin nettiputiikeihin ja melko hillytyltä näyttää mielestäni koko dropsi.
Kuvat: http://www.littlesunflowers.com/molo-autumn-winter-2015.html
Synkkää tummaa sävyä piristettynä mutamalla väriroiskeella. Oma suosikkini tästä kakkos erästä on ehdottomasti lumieläimet- sekä leopardi ja koivu -printit. Myös nukkuvat eläimet on omassa synkkyydessään kiehtova ja printti täytyisi nähdä ehkä livenä, jolloin se voisi herätä henkiin ihan eri tavalla kuin kuvissa. Sama ilmiö toituu poikien maa ja avaruus -printissä.

Selkeämpää linjaa edustavat posliinikissa-, lentokenttä sekä jääkarhu -kuosit. Animal Camo -kuosia en ensin ymmärtänyt ollenkaan, kun eläimet ovat siinä vinksin vonksin. Printin nimeä vilkaistessani oivalsin idean. Maastokuosi, joka on muodostettu eläinten kuvilla, saattaa ehkä toimia!

Ehdottomasti pelottavin ja omasta mielestään rohkeisiin ja isoihin pikkupoikiin vetoavin kuosi saattaa ehdottomasti olla Kuuhämähäkki ja avaruusraketti -printti. Omasta mielesäni se on kammottava ja jos joku pikkuihminen tulee kyseinen paita päällään sitä minulle esittelemään, voi hän olla varma, että onistuu nostamaan niskavillani pystyasentoon.

Suureksi yllätyksekseni Diva Pink -värinen leopardinkatse -paita ei aiheuttanut minkäälaista innostumista. Liian pinkki meille! Vielä vuosi sitten en olisi uskonut itseni kirjoittavan noin sitten alkuunkaan.

Millaisia tuntemuksia kakkos kuorma sinussa herättää? Menikö joku näistä ostoslistalle?

6 kommenttia:

 1. Tuota kollaasia kun katsoo niin jääkarhut ja lumieläimet näyttää hyvältä, mutta hyi olkoon kaikki avaruus hämähäkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämähäkki paidassa kuulostaa ihan jonkun urhean pikkupojan jutulta :D Hui olkoon! :D

   Poista
 2. Meillä ei ole tainnut koskaan olla Molon sisävaatteita, paitsi nyt yksi t-paita. Laadullisesti vaikuttanut ainakin hyvältä (kuten ulkovaatteetkin) ja kyllä tuossa jotain kuoseja on mitkä miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talven haalareiden perusteella uskallan sanoa, että sisävaatteet ovat vielä paljon laadukkaampia kuin ulkovaatteet :D Meillä Molo on ollut suosikkimerkki sisävaatetuksessa(kin) jo muutaman vuoden ja muistaakseni vain yhden helposti nukkaantuvan mekkopaidan olen onnistunut saamaan merkiltä. Printit ovat pysyneet pääsääntöisesti hyvinä pesusta toiseen. Tosin niissäkin on ollut kahden eri tuntuista materiaalia, joista toinen näyttää kuluvan nopeammin pinnastaan. Tätä matskua on tullut vastaan lähinnä hihattomissa paidoissa.

   Poista
 3. Mulla menee nyt ihan ohi nää uudet mallistot kun odottelen sitä kesää vieläkin! Milloin talvihaalarit tulee julki vai joko ovat, onko tiedossa? Ne kiinnostaisi kyllä, kun jemmatut koot ei taida osua tänä vuonna nappiin... Terv. Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin pikaisesti googletella, mutten löytänyt vielä uuden talvimalliston kuvia. Jotenkin kuitenkin sellainen mielikuva, että olisin jotain vilautuksia jo jossain nähnyt. Viime vuosina Molon toppavaatteet on kuitenkin julkistettu virallisesti ja tulleet myyntiin elokuun lopulla. Aiemmin toppaa fiilisteltiin jo heinäkuussa, mutta nykyään näin.

   Meillä jemmailu on Molojen kohdalla toiminut hyvin, kun olen valinnut koon lapsen pituus +10 cm. Aika hyvin sitä näkee neuvolakorttia lukemalla, että kuinka paljon lapsi suunnilleen kasvaa vuodessa. :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...