perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannusaatto

Krokettia ja tytön uudet Across lenkkarit (Nyt Anton & Ninassa -40%)
Tänään(kään) ei laskettu kaloreita.
Saunan nurkalla kukkii...
Ja takana.
Peli käynnissä.
Savusauna lämpiämässä.
Verannalla kukat kukkivat, sauna tuprutteli savujaan ilmoille.
Illansuussa oli edessä paluu takaisin asfalttiviidakkoon. Reppu Shampoodle, paita Reima, lippis Pomp de Lux, Leggingsit Raida, sandaalit Crocs :) Paita Babyshopin alesta, lippis Pompin -40% alesta.

14 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta teillekin! Meidän juhannus kaatui sänkyyn... toinen migreenipäivä... Huomenna olis tarkoitus mummalaan että toivottavasti aamulla herään hyvässä kunnossa ja reissuvalmiina!

    Joko se yhdet lenkkarit kulutti? Vai muutenko vaan toiset :D. Hienot! Harmi kun ei ole tarve ja ens kesän kokoa ei osaa ennustaa :D.

    Ja kiva kissan kello ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sinne myös parempaa huomispäivää migreenin suhteen! :)

      Kyllä! Yhdet lenkkarit ovat jo melko karmivassa kunnossa ja osittain hajalla. Oli pakko ostaa uudet ja nämä ovat kuulemma edellisiä tukevammat jalassa, vaikka ovat yhtä kevyet kuin edelliset. Melkein tekisi kans mieli hamstrata jo toiset ensi kesään, mutta koon arvioiminen on kaikkea muuta kuin helppoa.

      Poista
    2. Kovaa on kulutus! Itse en vielä juhannukseen menessä ole ehtinyt uusia lenkkareitani puhki kuluttamaan :D.

      Ihan mielenkiinnosta kysyn että vastasivatko nuo miten hyvin kokoaan? Hinta on vähintäänkin houkutteleva :D.

      Poista
    3. Hinta ON houkutteleva! Mielestäni vastaavat kokoaan hyvin. Otettiin tytölle koko 31 ja on juuri hyvällä reilun sentin kasvunvaralla noin 19 cm pitkään jalkaterään. Malli on kapeampi kuin meidän aiemmissa Skechersin lenkareissa ja sekös passaa. Näyttää muuten vähän siltä, että tytön Keenit jäävät ensi kesään...

      Poista
    4. Kappas vaan! Nekös Keenit on sitten vielä niiiiiin isot. Toivottavasti passaavat sitten ensi vuonna! Meillä onnistui kokovalinta ihan nappiin ja ovat kesän eniten käytetyt kengät, ehdottomasti! Pyysinkin zirkiä muistuttamaan ensi vuonna että hankin kesäksi vain Keenit... Lupasi muistuttaa sen seitsemännen parin kohdalla (vai niinköhän se oli :D). Ehkä ei ihan yhdellä parilla selvitä mutta toki vähän vähemmälläkin kuin tänä vuonna... t: nimimerkki "etsiskelee edullisia Crocsin kumppareita sillä tytön nokialaiset kuivuvat sisältä jo kolmatta päivää"

      Poista
    5. Kokeiltiin tässä yks päivä ja todettiin, että armottoman isot ovat. Ehkä meille olisi se 31 riittänyt sittenkin... No, ens kesänä Keenikesä uus. Nyt pärjätään hyvin miljoonilla muilla kengillä. Ostin muuten Crocsin varastomyynnistä tytölle saappaat ja tennarit ensi kesäksi... tai sitä seuraavaksi :D Crocsilla alkoi kans ale, mutten huomannut, oliko saappaita alessa. Mun piti itselleni ostaa saappaat kans varastomyynnistä, mutta paksut on pohkeet... ei ollut sitä mallia, josta saa vähän vartta säädettyä.

      Poista
  2. Hyvää juhannusta, täällä myös herkkuja syöty vatsat piukeena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Mun olis muuten tehnyt ihan hirveästi mieli niitä Grillimaisterin vaahtokarkkeja ja suklaafondya, muttei meidän auto suostunut kaartamaan Lidliin millään ilveellä. Joku toinen kerta sitten :) Saatiin ne vatsat piukeiksi ilman niitäkin ;)

      Poista
    2. No onhan tässä kesää jäljellä,eihän sitä nyt kaikkia herkkuja yhdellä kertaa :)

      Poista
  3. Hyvää juhannusta teillekin :) Toi t-paita on tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :) Nuo Reiman aurinkosuojan sisältävät T-paidat ovat ihanan pehmeitä ja mukavia. Ei ihme, että niistä on tullut tytön lemppareita. Mä meinasin ensin, ettei meille tulisi tuota kyseistä paitaa, mutta tyttö tiukkasi jatkuvast, että miksen ole sitä hänelle ostanut. Alessa hintakaan ei ole laatuun nähden paha :)

      Poista
  4. Ihanan näköinen savusauna! Ja muutenkin tunnelmalliset juhannuskuvat :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...