keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Pikaisia alevinkkejä

Nythän alet jylläävät taas siellä sun täällä. Täytyy myöntää, että olen itsekin taas sortunut muutamassa paikassa, vaikka periaatteessa päätinkin, ettei mitään kesävaatetta tai tarviketta enää tarvitakaan. Pomp de Luxin -40% ale ei jättänyt kuitenkaan kylmäksi. Täytyyhän tytön saada eskariin jotain uuttakin päälle. Myös Babyshopin hyvät alet eivät jääneet meillä noteeraamatta. Siellä muun muassa Reiman Angry Birdsitkin kuuluvat alen piiriin.

Mielenkiintoisimman löydön tein kuitenkin Kimperistoresta, sillä siellä kivassa alessa ovat nyt muun muassa Babiators aurinkolasit lapsille. Meillä on tytöllä ollut tarve toisille aurinkolaseille, mutta sopivia ei ole sattunut silmiin vielä missään. Toivotaan, että Babiators on kaiken kuulemani hehkutuksen arvoinen ostos. Kokemuksia?
Kuva: Kimperistore. Babiators alelöytö Kimperistoresta.

 Mitä kivaa sinulla on tarttunut alehaaviin?10 kommenttia:

 1. Outoa, mutta alet ei kiinnosta???? :O Meillä ei taida suurempia tarpeita tosin ollakaan, joten ihan jees näin ;) Noista Babiatorseista melkein jo innostuin, mut en viiti tilata noilla postikuluilla, kun ei olla livenä vieläkään päästy kokeileen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans ollut nyt ihmeen maltillinen. Superaleja odotellessa kai... Millekään uudelle ei ole varsinaista tarvetta. Vanhat menevät vielä. Aurinkolasit vain ovat viime aikoina olleet aina väärässä paikassa. 4 euron postarit on ehkä paljon, mutta tulivat nuo silti normihintaa edullisimmiksi. Toivottavasti vain kelpaavat. Livenä ei olla nähty/kokeiltu mekään. Tilasin muuten samoilla postareilla tonttulakinkin jouluksi. Toivottavasti en hukkaa sitä ennen joulua :D

   Poista
 2. No just tilasin meille ekan Ullekas-lippiksen alekorista 12 euroa postikuluineen (kiitos Miimalle yllytyksestä niitä katselemaan)... Mutta perustelen sillä että mun lippistekele on edelleen vailla kaavanpiirtämistä ja kankaanleikkaamista :D. Josko tuosta vähän kattelis mallia valmiista :D.

  Muuten ei kiinnosta alet muakaan yhtään! Joku ihme en halua ostaa muiden tekemiä kun osaan itsekin kausi :D. Ulkohousut tarttis kuitenkin ens vuodeksi jemmata ettei sitten iske turha paniikki... mutta punaisia haluaisin ja ei taida olla tarjontaa? Takkeja taitaa jo ennestään olla yli tarpeen (niinjuu tuli pikku Mineasta jo softshell...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa sun Ullekas -löytö. Mitä sitä tosiaan ostelemaan sen enempää, jos oma luovuus kukkii. Toista se on meillä antikäsityöihmisillä... Mun ostohaluja kyllä tosiaan verottaa se, että suuri osa viime kesäisistä vaatteista menee vielä -ja suosikeiksi on nyt noussut parit vaatteet, joita pidetään jatkuvasti (blogin kuvistakin voi päätellä, että päälle löytävät tiensä vain parit suosikit tällä hetkellä). Mä luulen, että sä löydät vielä housutkin ensi kesään. Kunnen alethan ovat vasta alkamassa! Meille ei kans takkeja tarvita... vaikka monta kivaa on kyllä kytiksellä, jos sitten joskus :D

   Poista
 3. Mä oon menettäny jo kaiken Aleihin, on tullu ostettua vaikka mitä! Mä meinasin ostaa nuo lasit, mutta ne ei pysyny Mimosan päässä kun kävin Kimperillä kokeilemassa. :/ Pitääpäs katsoa paljonkon ne oli alennettu, jos vaikka varastoisi ensi vuoteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienille parhaat ovat varmaan sellaiset, jotka saa takaa kiinni. Meillä oli neidillä sellaiset (en muista merkkiä) mininä ja pysyivät hyvin. Nyt myöhemmin kaikki arskat ovat kuulemma jatkuvasti huurussa ja ei sen takia tykkää pitää. Luulisi nyt, että nuo isommille suunnatut Babiatorsit pysyisivät 6-vuotiaan päässä. Katsotaan. Eiköhän teilläkin ala neidillä jo ensi kesänä lasit pysyä... tai viimeistään seuraavana :)

   Poista
 4. Tääläkin on ekat aleshoppailut tänään hoidettu, lähinnä perusvaatetta syksyyn ja talveen :) Meillä on babiatorsit, ja me kyllä ollaan tykätty. Ensin tuntui, ettei pysy vajaan parivuotiaan pikkuisella nenällä, mutta ihan toimiviksi ne on käytössä osoittautunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusvaatetta pitäisi kyllä alesta shoppailla itsellekin. No, tärkeysjärjesty ennen kaikkea ja tytön vaatekaappi räjähdyspisteeseen :D

   Toivotaan, että Babiatorsit pysyvät nenällä täälläkin, eivätkä huurustuisi juoksennellessa niin kamalasti, että tulisivat pidettyä.

   Poista
 5. Alesta en ole vielä ostanut mitään, tarkoitus olisi hankkia sellaisia vaatteita jotka menee syksylläkin.

  Meillä on Babiatorsit ja ollaan tykätty!

  Blogistani löytyy postaus Babiatorseista:

  http://elinamaista.blogspot.fi/2013/05/mita-me-ollaan-tykatty-babiators.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tilasin tytölle yhden Molo Kidsin pitkähihaisen syksyä ajatellen. Samoin Pompilta tilasin setin syksyyn.

   Mä olen muuten lukenut tuon sinun Babiators -postauksen. Silloin vielä olin siinä luulossa, että kyseisiä arskoja on vain ihan pienille. Saaha niitä onneksi vähän isommillekin viikareille :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...