tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa Vappua ja Blaata!

Meille saapui eilen kiva paketti kivasta MiniMintistä. Tilasin tytölle Blaan pöllöjä paidan ja pipon muodossa. Paketista löytyi myös ylläri sekä nopeuspalkinto siitä hyvästä, että satuin olemaan oikealla hetkellä oikeassa paikassa.

Mielestäni uusi Blaa! -mallisto on kivan raikas syksyn ruskeavoittoiseen verrattuna. Tyttöjen pöllökuosi on kuvissa ihastuttava, mutta livenä siihen suorastaan rakastuu. Pöllöillä on ripset ja kaikki!
Blaa! -koot on arvioitu yleisesti suurehkoiksi, jopa kokoa isommaksi kuin kokolappu antaa ymmärtää. Tilasin tytön teeppari koossa 116 ja totesin itsekin, että leveähkön mallin ansiosta paita todella on reiluhko. Ei kuitenkaan liian suuri. Pipo vastaa kokoaan hyvin tai on jopa kooltaan niukahko. Tytön pipo on kokoa 52/54 ja tytön pään ympärys on 51 cm. Pipo istuu napakasti ja kokoa pienempi ei olisi varmasti mennyt kunnolla.
Ripset ja kaikki! Materiaali on ihanan pehmeän tuntuista 100% luomupuuvillaa.
Nappasin pakettiin mukaan nopeuskisasta myös tämän Solamigos tuubipipon, joka suojaa auringolta (UV-suojavaate). Tuubi on kooltaan sen verran reilu, että se mahtuu myös itselleni.
 Hauskaa Vappua! Juokaa simaa varovasti, koska se turvottaa (myös rusinoita)!

Tyttö sai itselleen Stella -pallon, joka sointuu muuten kivasti Reiman Leapiin. Pipo on Kimperin kepparikuosia.

17 kommenttia:

  1. Voihan Blaa - mulla on edelleen harkinnassa tuo paita pitkähihaisena vihreillä kanteilla... olisko sinusta Keltaiselle kiva?

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo kuosi on raikas pojallakin niillä vihreillä kanteilla -jos poikaa ei pöllöjen ripset haittaa. Poikien pöllöillähän ei ole ripsiä. Ihan hassua sinänsä, sillä monesti pienillä pojilla on ihan mahdottoman upeat ja tuuheat ripset :D Se pojille suunnattu pöllökuosi on kyllä melko sinivoittoinen, joten ymmärrän, miksi se ei houkuta.

      Hauskaa vappua!

      Poista
  2. Hauskaa ja värikästä vappua! :)
    Ihanan värikkäitä vaatteita olet taasen tytölle ostanut. Eli sen puoleen ainakin värikäs vappu teillä ollut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyi vielä ostaa tällaista ihanaa värikästä, kun tyttö sen kelpuutti :)Vappu oli vaatteiden suhteen värikäs, mutta muuten työpäivän jälkeen sitten vapusta muu väri puuttuikin. Vappua ei oikein edes suunniteltu, kun viime viikolla vietettiin niin rentouttava ja mukava loma koko perheen kesken.

      Poista
    2. Kiitos. :) Mä hassuttelin pehmolelu kuvauksilla.
      Kuten huomasit blogistani. :D

      Poista
  3. Mä oon kans noit katsellu, kivoja mut mietin olisko meille liian värikkäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko katsastanut sen Blaan Jungle Star -unisex apinakuosin? Se on hillitympi värimaailman suhteen. Tykkään siitä kans itse kovasti, mutten usko, että neiti suostuisi apinakuosia pukemaan päälleen. Pienemmälle se osuu kuin nenä päähän kyllä varmasti :D

      Hauskaa vappua!

      Poista
  4. Hauskaa vappua! Ja ihanat nuo pöllövaatteet. Meillä tyttö piirtää vain tyttöeläimiä ja ihmisiä, ripset on just samanlaiset kuin nuilla pöllöillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa vappua sinnekin! Hihi! Ripset ovat kyllä lapsilla monesti se tytön ja pojan erottava tekijä -vaikka todellakin pienillä pojilla on moneasti todella upeat ja tuuheat räpsyttimet.

      Poista
  5. Hauskaa vappua :) Söpöjä nuo pöllövaatteet.

    VastaaPoista
  6. Jaa-ah. Mä en ole vielä(kään) muodostanut mielipidettäni noista Blaan pöllöistä. Pitäisköhän kysyä tytön mielipide :D. 2-veellä (tai siis 2,5-veellä :O) se on kyllä aika usein EI! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on niin helppo innostua uusista jutuista ja tästä tyttökin innostui... vaikka tulevan 6-vuotiaan uhmalla nykyään suurin osa jutuista onkin tyhmää tai mälsää. Varsinkin uusien vaatteiden sovittelu.

      Poista
  7. Kivan raikas tuo kuosi kyllä! Ja Blaan laadusta olen kuullut pelkkää positiivista, omia kokemuksia meillä ei vielä ole. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...