keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Burgeripäivälliset á la Hälsans Kök!

Kerroin vastapäisessä talossa asuville, ruoan suhteen ennakkoluulottomille vanhemmilleni buzzaavani Hälsans Kök kasvisruokia ja pyysin heitä Burgeripäivälliselle. Kokkailemme muutenkin usein toisillemme, joten oli luonnollista kutsua syömään juuri heidät.
Burgeri lisukkeineen. Ruoan suhteen ennakkoluuloinen pikkuneiti sai testilautaselleen Hälsans Kök seesaminuggetteja, ranskalaisia ja kurkkua.
Kun burgeripäivälliset tulivat ajankohtaisiksi, oli isältäni jo unohtunut, että kyse on kasvisruoasta. Ruoka sai kehuja ja suurta hämmästelyä siitä, ettei pihvi sisällä lihaa ollenkaan. Suutuntuma ja koostumus tuntuvat / näyttävät erehdyttävästi samalta kuin jauhelihapihvissä ja makueroakaan ei ainakaan burgerin välissä huomaa laisinkaan. Hälsans Kök -tuotteet ovatkin siksi mainioita lihan korvaajia myös sellaisille, jotka eivät kasvisruokaan ole tottuneet. Itsellenikin kasvisruoka ennen Hälsans Kök -testailuja tarkotti lähinnä vihersalaattia ja porkkanalättyjä.

Leiväksi burgereihin valitsimme ruisleivän, jotka paahdoimme leivänpaahtimessa mukavan rapsakoiksi. Hälsans Kök kasvispihvit oli helppo paistaa pannulla lämpimiksi. Ketsuppi, sinappi, burgerikastike, juusto, suolakurkku, sipuli, tomaatti ja salaatti kuuluvat myös täydelliseen hampurilaiseen. Burgeripäivällinen á la Hälsans Kök on helppo ja nopea valmistaa. Tietoa Hälsans Kök tuotteista ja ruokareseptejä voi käydä kurkkimassa tuotteiden sivustolta: http://www.halsanskok.fi/

Hälsans Kök -tuotteita löytyy kauppojen pakastealtaista. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja sisältävät runsaasti proteiinia, joka on lähtöisin soijasta sekä vehnästä. Suuri osa tuotteista sisältää myös kananmunaa, mutta kikherneistä valmistettu Falafel sopii myös vegaanin ruokavalioon.
Helppoa ja nopeaa!
Kasvispihvin tuotetiedot: 
Soijaproteiini 60% (vedellä turvotettu), vehnäproteiini 17% (vedellä turvotettu), sipuli, kananmunan valkuaisjauhe, kasviöljy, suola (1.8%), hiiva, maltodekstriini, hernekuitu, tärkkelys, aromit, sipulijauhe, valkosipulijauhe, mallasuute (ohra), stabilointiaineet (guarkumi, natriumalginaatti), mausteet, rypälesokeri, väri (sokerikulööri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo). (lähde)
Maittavaa ruokaa kasvispihvistä. Burgerit katosivat lautasilta viimeisiä muruja myöten.
Pikkuneiti sai burgerin sijasta lautaselleen Hälsans Kök Seesaminuggetteja, koska nuggetit ovat hänen herkkuaan muutenkin. Nuggetien päällä olevat seesaminsiemenet aiheuttivat suurta ennakkoluuloa, mutta neiti suostui kuitenkin maistelemaan. Aikuisten makuun Seesaminuggetit olivat oikein maukkaita, mutta lapsi sai melkein heti epäonnekseen seesaminsiemenen hampaansa väliin ja syöminen loppui siihen.

Seesaminuggettien tuotetiedot:
Soijaproteiini 35% (vedellä turvotettu) vehnäproteiini 15% (vedellä turvotettu) vesi, korppujauho (sisältää vehnää ja seesamia), kasviöljy, sipuli, kananmunan valkuaisjauhe, vehnäjauho, hiiva, suola (1.5%), sipulijauhe, tärkkelys, maltodekstriini, proteiinihydrolysaatti (vehnä), valkosipulijauhe, mausteet, stabilointiaineet (natriumalginaatti karboksimetyyliselluloosa, guarkumi), rypälesokeri. (lähde)
Seesaminuggetit olivat ainakin aikuiseen mukuun oikein maukkaita. Jopa maistuvampia kuin kaupan kananuggetit.
Meille itsellemme ja myös päivällisvieraille jäi positiivinen mielikuva molemmista testaamistamme Hälsans Kök -tuotteista. Tuotteilla on hintaa 4-5 euroa per paketti. Pienen perheen budjetissa summa ei tunnu suurelta, kun pakkauksesta kuitenkin syö tuotteesta riippuen pari-kolme kertaa ja pakastimesta tuote on helppo käyttää ja säilyttää.

Mikä ihmeen Buzzador?

Buzzadoriksi ilmoittautunut henkilö saa sähköpostiinsa Buzzadorilta profiilinsa mukaisia kampanjakutsuja, joihin voi halutessaan ilmoittautua mukaan. Buzzador on eräänlainen uusien tuotteiden testaaja ja "suusta suuhun" markkinoija tai suosittelija. Itse Buzzador saa usein testattavat tuotteet ilmaiseksi tai sitten edulliseen tutustumishintaan. Itse olen aiemmin buzzannut muun muassa Philadelphia tuorejuustoja, Pepsodent hammastahnaa, Malaco Truly makeisia, Nutrilett Eat Well -aterioita, Oral-B TriZone 500 -sähköhammashajaa, Belvita Breakfast -keksejä sekä Möller Omega-3 Pikkukaloja.

Haluatko Buzzadoriksi?

Buzzadorina toimiminen on maksutonta, eikä kampanjoihin ole pakko osallistua, jos ne eivät sovi omiin aikatauluihin tai kiinnostuksen kohteisiin. Jos buzzaaminen kiinnostaa, voit liityä mukaan suosittelulinkistäni.

6 kommenttia:

 1. Noista pihveistä tykättiin meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kaiken kaikkiaan positiivisen yllättynyt, kuinka maittavia ruokia näistä tuotteista sai aikaan ihan ylipäätään.

   Poista
 2. Näyttää todella herkulliselta, nam!

  VastaaPoista
 3. Ja vielä yllättynyt voitosta :P Sun burgerisihan on tosi herkun näkösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ehtinyt paljon ihailla, olivat sen verran hyviäkin :D Harmi, ettei voittoviestissä kerrottu, millä postauksella se tuli.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...