sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Reiman alesta bongattua

Meillehän matkasi Reiman alesta jo aiemmin ihan super hyvällä alella takki koossa 122 cm, jota kaavailin vasta ensi syksyksi. Takin kotiuduttua huomasin, että siinä on nepit, joilla pystyy kiinnittämään Raiman fleecetakin ulkoilutakkiin vuoreksi. Himoitsemani pörröinen ja hupullinen fleece ei vain suostunut alehintautumaan sitten millään. Pienen lisäalekoodin voimin kotiutin himoitsemani fleecen kaikesta huolimatta kera mahtavien tyttömallisten ulkoiluhousujen. Asu menee sellaisenaankin jo todennäköisesti tulevana keväänä, vaikka sopivimmillaan koon puolesta ovatkin vasta syksyn ulkoilussa. (Ja auts, pinkkiä tuli näköjään taas hankittua).
Pörröinen fleese-takki Ylös softshell -somisteilla ja mustat tyttömalliset siistit Reimatec Sirocco välikausihousut kätevillä vyötäröä kiristävillä tarroilla. Meilläkin päästään nyt testaamaan pitkästä aikaa Reimaa kunnolla parin vuoden tauon jälkeen.
Kätevillä nepeillä pörrötakin saa kiinnitettyä ulkoilutakkiin vuoreksi. Yhdistelmä tuntui sen verran lämpimältä, että tämän kombon voinee ottaa käyttöön heti, kun mittari menee pysyvästi plussalle.

19 kommenttia:

  1. Tuo takin ja fleecetakin yhdistäminen oliskin näemmä tosi hyvä. Meillä on tytöllä haalariin kiinnitettävä fleecehaalari ja noiden kiinnittämisessä ei ole mitään järkeä. Pueppa haalari, jossa on nahkea fleecehaalari kiinni:-(

    On kivan reippaan väriset vaatteet. Ilmeestä päätellen vaatteiden käyttäjäkin tykkää:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida nahkea haalariin kiinnitetty fleece mennä päälle ihan niin kuin elokuvissa :D Me ei vielä kokeiltu noiden puettavuutta yhdessä, mutta voisin kuvitella, että tuo hihan softshellosuus voi ainakin vähän auttaa pukemista.

      Mun mielestä tuo pörrötakki on suloinen ja tyttö tykkäsi siitä myös. Housut ovat ensimmäiset kapeammat ns. tyttömalliset ulkoiluhuosut ja näyttivät kyllä päällä kivoilta.

      Poista
  2. Voi vitsi, kirjoitin äsken pitkän tekstin ja se vaan hävis jonnekin?!? Yritin sanoa, että takin ja fleecen yhdistäminen näyttää varsin käytännölliseltä. Toisin kuin haalarin ja fleecehaalarin yhdistäminen. Meillä on käytössä haalari ja siihen sopiva fleece, mutta yritäpäs kiskoa niitä päälle!!!

    Kivan väriset vaatteet muuten ja neidin ilmeestä päätellen mieluisat:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se ensimmäinen sitten mihinkään kadonnutkaan näköjään. Bloggeri taisi vaan vähän tehdä kiusaa :D

      Poista
  3. Mulla oli kanssa muksuna tosi paljon pinkkiä ja vaaleanpunaista vaatteissa. Kunnes mintunvihreä ja vihreä kausi alkoi. Se jatkuu vieläkin. :) Vihreys nimittäin.

    VastaaPoista
  4. Meillä on käytetty play layers-yhdistelmiä paljon, ja olen tykännyt, sekä haalari, että takki malleista. Nykyään pyrin ostamaan vain näillä ominaisuuksilla.
    Vielä kun ne lisäisi yhden nepparin siihen niskan kohdalle... Ihanaa on myös se, että nyt saa jo villahaalareitakin tällä ominaisuudella, kokemusta tosin ei ole Reiman villavaatteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia näistä. Käytäntöhän sen sitten sanelee, että miten toimivia ovat. Hihasta löysin vain yhden neppiparin, saa nähdä, miten pysyy kiinni.

      Poista
    2. Joo, hihassa ei enenpää ole, mutta ainakin meillä on pysynyt silti hyvin kiinni.

      Poista
  5. Kivoja vaatteita! Mä tykkäisin et tulis Reimallekin se et vetskarilla sais noi kiinni tai sit olis osassa takeista kiinteänä ohut fleece. Noi nepparit ei pienellä ainakaan toiminut loistavasti, taisin siitä joku päivä postaillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vetskarit ovat usein vaatteen kallein elementti, joten siksi varmaan harvoista vaatteista niitä tällaisessa kohdassa löytyy. Odotan innolla, että miten nuo toimivat meillä. Jos tuntuvat hankalilta pukea, niin sitten eivät pääse ainakaan päiväkotikäyttöön. Toisaalta se kausi, jolloin sekä paksua fleecea että tuulitakkia tarvitaan, on onneksi ollut aika lyhyt. Pääasiassa mennään varmaan vain jommalla kummalla.

      Poista
  6. Meillä on Reiman haalareihin ollut noita neppi kiinnitys juttuja, nytkin on kevääksi Sirpan yhteen haalariin:) Hyvin on toiminu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että sullakin on hyviä kokemuksia. Luottavaisin mielin kohti kevättä siis! :)

      Poista
  7. Mä oon ihan nolo, kun en oo noita neppijuttuja ikinä kokeillu.... :O Tosi kiva muuten tuo talvibanneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No öhöm, eipä ole nepit tätä ennen olleet tuttuja täälläkään. Ihan kiva testata nekin.

      Kiitos! Itsekin tykkään tuosta bannerista ja se saakin olla nyt kevääseen asti. Oli muuten eka banneri, jonka tekeminen kävi minuutissa ja suostui asentumaan myös bloggeriin kerralla oikein :D

      Poista
  8. Oi että mulla meni joskus pari vuotta sitten heeeermo, kun olin ostanut edellisvuoden Reimatec-haalarin ja silloisen kuluvan vuoden fleecehaalarin, että saisi neppareilla ne kiinnitettyä - niin eipä ne käyneetkään yhteen!!! Just silloin olivat menneet muuttamaan niitä neppareiden kokoa! Pikkasen otti pannuun, kun vielä täydellä hinnalla ostin sen fleecen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Varmasti oli ihan hyvä syy neppien muuttamiseen, mutta ei varmasti ollut kiva huomata, että ei mennyt vaihdos sun kannalta ihan kohdilleen.

      Poista
  9. Niin ja kivoja ostoksia siis, unohtui sanoa :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...