sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sucette lopettaa

Lastenvaateliike Sucettessa on loppuunmyynti ja kaikki myydään pois vähintään -60% alella. Koot kannattaa kuitenkin valita loppuunmyynnistä varman päälle, sillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kuva: Sucette

10 kommenttia:

 1. Mäkin tota katsoin, kivoja juttuja olis mut mietin et lieköhän laillista toi ettei vaihto/palautusoikeutta. Sillä nettikauppa on yleensä avoinkauppa juurikin sen takia, ettei tuotetta pääse hiplailemaan käsistä ennen ostopäätöstä ja kuluttajansuojalaki takaa sen palautusoikeuden suomalaisille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään lakitekstejä en lähtenyt tarkistelemaan, mutta ilmeisesti, jos liike ihan oikeasti lopettaa toimintansa, näin voidaan toimia. Liikettä ei siis kohta ole ja se ei täten enää ota vastuuta esim. jälkikäteen ilmetyneistä ongelmista tuotteessa.

   Poista
  2. Oli ihan pakko etsiä nämä linkit:

   http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/2629

   http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/etamyynti/

   Eli kyllä tuonne saa sen palauttaa, eri asia miten myyjä suhtautuu. :P Mut se siitä.

   Poista
 2. On muuten ihan tiltissä noi verkkokaupan sivut, taitaa joku muukin olla kollaamassa poistokoreja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen en itsekään päässyt verkkokauppaan, mutta tänään pelitti ja sain ostokset tehtyä.

   Poista
 3. Mie olin heti eilen haukkana paikalla kun fb:ssa mainoksen näin ja sivut vielä toimi. Oikein mainioon hintaan sain poikaselle kivan paidan ja neitille Tiksun toppikset ensi talveksi, vieläkin hykertelen oivasta alelöydöstä. Nyt vaan jänskätään sattuiko kokovalinta nappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans hykertelen täällä, kun ostoskoriin livahti kaksi vaatetta, joita olen pitkään himoinnut tytölle, mutten ole raaskinut ostaa edes suht hyvästä alesta. Sattui olemaan kokojakin :) Itse otan mielummin vähän liian suuren kuin pienen koon ja eipä ole tarvinnut väärien kokojen takia koskaan palautella.

   Poista
 4. Mä yritin kiikailla jotain kivaa mutta ei ollut enää sopivassa koossa mitä olisin halunnut. HÖ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Mä taas olisin käynyt tänään kyselemässä, että joko ovat pakanneet tilaamani tuotteet, mutta liikkeellä oli lappu luukulla, että ovat suljettuna sairastapauksen vuoksi.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...