keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lento saapui

Kuten aiemminkin jo mainitsin, on tällä äiti-ihmisellä ollut viimeaikoina blogiarvonnoissa sen verran satumainen onni, etten ole ihan kaikkiin tohtinut varman voiton pelossa edes osallistua. (No ei nyt sentään).

Joku aika sitten voitin Kristallin hohtoa -blogin arvonnassa Jalo Helsingin Lento palovaroittimen, joka on Paola Suhosen suunnittelema. Tänään tuo kaunis, sisustuksellinen vaaleanpunainen siivekäs sitten saapui ja asettui tytön huoneeseen valvomaan käryjä, joita toivon mukaan ei koskaan tule. Isukki kiinnitti varoittimen ja antoi heti kehuja kiinnityksen helppoudesta. Tässä laitteessa tyyli ja käytännöllisyys siis kohtaavat varsin kompaktissa paketissa.

Silmä lepää, korvat kärsii, mutta henkikulta säiyy.
Palovaroitin on hyvä henkivakuutus omalla alallaan. Muistakaahan testailla kotona olevat varoittimet! Näin kynttiläaikaan toimintakuntoiset varoittimet ovat erityisen tärkeä juttu.

Kiitokset vielä Kristallin hohtoa -blogin Cridelle ja palkinnon lähettäneelle Jalo Helsingille! Varoitin tuli tarpeeseen, sillä tytön huoneen edellinen varoitin sanoi sopimuksensa irti vähän aikaa sitten. Tässä välissä oli kyllä käytössä silmää hivelemätön varahälytin, joten tyttö oli silti koko ajan ihan turvassa.

12 kommenttia:

  1. Onnea arvontavoitosta, tosi hieno ja ennenkaikkea tärkeä :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä onni potkinut että melkein pyytäisin lähettämään vähän sitä onnea mullekin... Mutta joo, taisinhan minäkin saada jo osani arvontaonnesta :D.

    Tuo on kyllä todella nätti palovaroittimeksi, olen ennenkin ihaillut ja ihmetellyt että miksei kauniita palovaroittimia tehdä enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potkaisisipa tuo onni vielä Lotossakin :D

      On kyllä mainio idea tuollainen sisustuksellinen palovaroitin. Miksi kukaan ei ole aiemmin keksinyt, että käytännöllisen ja tarpeellisen ei tarvitsisi olla ruma ja väritön?

      Poista
  3. Mulla oli alkukuusta ihan uskomattoman hyvää arpaonnea. Sitten se loppui, kun menin puhumaan siitä ääneen :D
    Hieno palovaroitin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Mun oli pakko avautua tästä onnesta, koska se on alkanut jo ihan pelottaa. Enhän mä normaalisti koskaan voita mitään! :D

      On kyllä hieno varoitin, ei voi muuta sanoa.

      Poista
  4. Onnea voitosta :) Mä oon kans tätä monesta arvonnasta tavoitellut mut onni ei oo ollut suosiollinen :P

    VastaaPoista
  5. Nää on tosi hienoja, olen pari kertaa hiplannut kaupassa. Onnea voittajalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mä ehdin kans näitä jo yks viikonloppu hiplailla Kodin ykkösessä tässä odottaessani tätä meille saapunutta Lentoa.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, Niin on hieno kyllä. Tyttö risti varoittimen yöperhoseksi :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...