keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kultaako aika muistot? Luukku 19

Löysin tytöstä kolme samantyylistä kuvaa. Kaikkia kuvia yhdistää kyykkyasento, mutta niistä löytyy lisäksi myös vähintään yksi yhdistävä tekijä; pipo. Täytyy myöntää, että pipoja tursuilee nykyää joka paikassa. Pää ei kasva (onneksi) ihan samaa tahtia muun kropan kanssa, joten pipot ja hatut ovat mahtuneet päähän useamman kauden ajan. Joku (minä) hullaantui muutama vuosi sitten Kimperi -pipoihin. Ihailen niitä toki edelleen, mutta kaikkia tähänkään asti hankittuja ei ole vielä ehditty ottamaan käyttöön.
Miksi kuvista on vaikea hahmottaa lapsen ikää jälkikäteen? Vasemmalla tyttö on varmasti vähän alle 3-vuotias. Keskimmäisessä kuvassa noin 3-vuotias ja oikeanpuoleisessa kuvassa 4-vuotias. Ehkä.
Viime keväänä, kesänä ja syksynä tyttö valitsi mieluiten päähänsä jonkun lipallisen hattuversion. Tein tietysti ilomielin parhaani sen suhteen, että valinnanvaraa oli saatavissa. Kimpereitäkään ei toki unohdettu ja varsinkin kolean kevään päiväkotiulkoilussa tyttö suosi niitä kovasti. Sattuneesta syystä tytön valikoimasta löytyy yhteensopiva Kimperi-pipo ihan minkä tahansa takin tai svetarin kanssa.

En muista, että meillä olisi missään vaiheessa hullaannuttu mihinkään muuhun niin kuin Kimperin pipoihin. Onko teillä koskaan hullaannuttu mihinkään ihan hulluna?

Ps. Enää viisi yötä aikaa tehdä tonttutyötä! Ja kuusi yötä aikaa osallistua arvontaan.

8 kommenttia:

 1. Mä muuten muistan kuvista lapsen iän vaatteiden perusteella :D Tai sitten kun noita nyt on useampi, ja hyvin saman näköisiä lapsia olleet saman ikäisinä, niin vaatteistahan sen tunnistaa, kuka siinä on ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jotenkin muisti krakaa noiden vaatteidenkin suhteen. Johtuu varmaan siitä, etten ole ihan kauhean kauan ollut vielä lastenvaateaddikti :D

   Näitä vanhoja kuvia katselemalla on tullut ihan mielettömiä ahaa -elämyksiä, kun en kertakaikkiaan ole muistanut, että tytöllä on ollut tuollaisiakin vaatteita...

   Poista
 2. Nättejä kuvia nätistä tytöstä :)
  Meilläkin on pipoja paljon, välistä tuntuu, että liikaa, osa päätyy ihan käyttömättöminä eteenpäin. Hölmöä.
  Ja IIK. viisi yötä. olis vielä vähän puuhasteltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipoja on niin helppo hamstrata ja aina tarvii olla tiettyjen vaatteiden kanssa tietynsävyinen. Onhan se kätevää, mutta alkaa tuntua, että pipot tarvitsevat kohta ihan oman huoneen :D

   Puuhasteltavaa riittää kyllä vielä. Hitsi, kun täytyy töissäkin käydä kykkimässä, vaikka kotonakin riittäisi "askartelua" vielä.

   Poista
 3. Kai meilläkin hullaannutaan tasaisesti johonkin, mutta nyt lyö tyhjää! Yksi Kimperin pipo meilläkin on ollut... Söpöt kuvat neidistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei teillä sitten ainakaan Kimpereihin ole hullaannuttu :D Mietin, että mulla nuo pipot taisivat olla ensimmäinen lastenvaatejuttu, mitä aloin kyttäämään ja ns. keräämään. Nytkin tekee mieli hankkia pinkki kepparipipo kevääksi (tytölle).

   Poista
 4. Kauniisiin kuosillisiin lastenvaatteisiin olin hullaantunut pitkään ja kaapit pursuili, niin et hyvä jos kerkes kaikkia edes pitää. Nyt siivoilin kaapit kaikesta pienestä sekä jotain uuttakin myyntiin menossa(kyllästyminen). Nyt tuli täydellinen kuosiähky ja taidan jatkossa ostaa yksivärisiä ja raidallisia paitoja. Isompi lapsistakin kyllästyi jo kuvioihin. Ja tietty vähempi määrää piisaa jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä innostus kuosillisiin vaatteisiin (jos noita pipoja ei lasketa) on herännyt ihan vasta tässä viimeisen vuoden aikana eli kuosiähkyäei ole vielä päässyt syntymään. Välillä kyllä mietityttää, että kuinka kauan tyttö haluaa kivoja lapsekkaita vaatteita pitää. Vielä kelpaa ja hyvä niin. Pikkuaikuismaisiakin ehtii kyllä sitten vielä pitää vähän isompana.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...