maanantai 12. marraskuuta 2012

A Blog With Substance -tunnustus

Zirk Hupulaiset -blogista lähetti minulle tunnustuksen "A Blog With Substance". Ihan mahtavaa siis! Tunnustuksen saajan on määrä:

1. Kiittää sen lähettänyttä bloggaria.
Tuhannet kiitokset Zirk, olen tosi otettu tästä tunnustuksesta! 

2. Jakaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille.
Tällä kertaa olen tylsä, enkä nimeä erikseen yhtään bloggaria tai blogia. Tämän tunnustuksen ovat ansainneet kaikki seuraamani blogit eli, jos blogisi löytyy listastani niin ole hyvä!

3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan.
Kerro mielummin kommentilla, jos nappaat haasteen täältä, että tiedän tulla lukemaan vastauksesi.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

- En tiennyt, mitä Substance tarkoittaa ennen kuin tarkistin asian nörttimieheltäni. Olen 8-vuotiaana tekemäni (hölmön) päätöksen takia lukenut englannin sijaan pitkän saksan koulussa... Älkää silti tulko kommentoimaan saksaksikaan. En osaa sitäkään.
- Kun kuulin, mitä Substance tarkoittaa, yllätyin tunnustuksesta vielä enemmän. Minulla on nimittäin menossa blogin sisältökriisi. Haluan pitää blogin kepeänä, iloisena ja pääosin vapaana ongelmista ja kiistoista, mitä jokaisessa perheessä on... toisaalta taas olisi kiva välillä pohtia asioita syvemminkin. Minulla on mielipiteitä muistakin asioista kuin lastenvaatteista, vaikken sitä aina anna ymmärtääkään.
- Kun muutin pois vanhempieni luota, muutin samalla suoraan 200 kilometrin päähän. Nykyisin asun taas ihan naapurissa.
- Olen viihtynyt yhdessä työpaikassa tähän asti korkeintaan vain 2 vuotta kerrallaan. Siinä vaiheessa, kun työstä on tullut rutiinia, olen ollut sitä kurkkuani myöten täynnä. Nykyisestä työpaikastani on tulossa tähän astisista pitkäaikaisin. En osaa, enkä muista vieläkään lähes kaikkea, mitä työhöni kuuluu. Toki rutiinit ovat rutiineita sielläkin.
- En koskaan tiedä tarkalleen, monelta pääsen lähtemään töistä minäkin päivänä. Se riippuu niin monesta asiasta. Tämä asia taas vaikeuttaa sovittujen menojen järjestämistä. Toisaalta en kyllä jaksaisikaan kotitöiden lisäksi mitään. Sori kaverit! Onneksi on viikonloput ja lomat.
- Miestäni ja minua yhdistää eniten samankaltainen sanailuhuumori. Usein kyllä näytän sanailuhuumorikohtauksen jälkeen mököttävältä, vaikka nauran sisään päin. Mieheni luulee usein, että mökötän oikeasti. Oikeasti en osaa mököttää, ainakaan kovin pitkään.
- Olen hyvä ihminen. Kuljen aamulla töihin mieheni kyydillä ja iltapäivällä kotiudun kahdella bussilla. Ruuhkabussit ovat pers... siis täynnä mitä itsekkäimpiä, haisevampia ja itsensä sekaisin juoneita huutavia (varsinkin perjantaisin) ihmisiä.
-Tästä syystä en kulkenut koskaan tytön kanssa bussilla tytön ollessa vaunuissa tai rattaissa. Nykyään kuljemme silloin tällöin kyllä, kun mukaan ei tarvitse ottaa kulkuvälinettä.

Hä, pääsin vasta marmatuksen alkuun ja kahdeksan asiaa on jo täynnä!? Mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia asioita kerroit! Onhan ne lastenvaatteet tärkeitä! Niiden avulla pystyy nollata arjen niin tehokkaasti JA niitä voi vielä pitää käytännöllisinä ja tarpeellisina hankintoina!
  Kenelläpä ei olisi blogin sisältö- tai kuvanlaatukriisejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nollausta on hyvä harrastaa vähän väliä (siis lastenvaatteilla) ja se on ihan mahtava tunne, mikä tulee, kun on tehnyt nappihankinnan halvalla :)

   Juu, kuvanlaatukriisejä on varsinkin näin pimeänä vuodenaikana ja paljon. Mikään ei näytä siltä kuin sen haluaisi näyttävän.

   Kiitos vielä tästä. Näistä tykkään!

   Poista
 2. Kivoja juttuja! Mukava lukea ihmisistä niitäkin juttuja, mitä blogeissa harvemmin tulee kirjoitettua. On muuten kummallista, että 8v pistetään tekemään noinkin isoja päätöksiä... En tiedä onko vieläkin näin. :) Mutta on sekin kummaa että teini-ikäisen pitäisi tietää tuleva ammattinsa ja valita opiskelupaikka... Onneksi näitä päätöksiä voi tehdä vielä myöhemminkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee mentyä blogissa omaan elämään pintaa syvemmälle... vaikka eihän tämäkään ollut kuin pintaa, mutta kertoo kuitenkin enemmän kuin yksikään ostospostaus :D

   Nykyään pitkä vieras kieli aloitetaan jo tokalla luokalla?? Eli päätös asiasta tehtäneen jo heti koulutaipaleen ensimetreillä. Itse valitsin samoin kuin lähimmät silloiset kaverini, mikä oli tietysti omalla kohdallani virhe. Siinä vaiheessa, kun tajusimme, että kielet eivät suju kohdallani, oli kuulemma liian myöhäistä enää vaihtaa.

   Monesti teini-ikäisenä ei voi vielä tietää, mitä haluaa tehdä aikuisena joka päivä. Onneksi tosiaan nykyään on mahdollista vaihtaa alaa ja opiskella uusi ammatti vaikka sitten vähän "isompana".

   Poista
 3. Uusi blogilöytö:) Mukavaa talven odotusta toivon täältä kikatuksen keskeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kommentoit. Löysin kivan blogin kikatuksen keskeltä :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...