sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Todistusaineistoa

Viime vuotinen isänpäiväkiukuttelu siitä, ettei aamiainen tullut vuoteeseen, oli vielä sen verran tuoreessa muistissa, etten uskaltanut tänä vuonna missata. Isukki tosin tuntee arvonsa ja lähetti puuronsa kerran takaisin keittiöön. Meillä isot ihmiset syövät niin harvoin puuroa, että unohdin isukin tahtovan puuronsa aina maidolla.

Tässä se tulee, todistusaineisto siitä, että aamiainen on tänä vuonna toimitettu vuoteeseen asti:
Kaurapuuro voisilmällä ja maidolla, pari leipää ja kahvi. Tytön päiväkodissa askartelema autokortti ja Angry Birds kahvia ja parit lämpösukat.
Päivällä mummo ja pappa tulevat meille syömään isänpäivälounasta, mutta muuten ollaan tänään kuin ellun kanat. Miten teillä vietetään isukkien nimikkopäivää?

Hauskaa isänpäivää ja muistakaahan helliä tänään niitä isi-ihmisiä oikein urakalla!

2 kommenttia:

  1. Meidän isimies on juuri kokkaamassa keittiössä :D. Että ei ole aamu mennyt ihan niin kuin piti. Nooh, jospa me tästä vielä parannetaan menoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Aina voi parantaa ja jos isimies kokkaa itse, niin saa ainakin sellaista ruokaa kuin itse haluaa ;) Meillä isukki muuten kokkasi myös suurimman osan ruoasta itse. Halusi sellaista ruokaa, jonka specialiteetti on hänellä itsellään. Minä tein salaatin ja katoin pöydän.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...