sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikonloppua

Olipa viikonloppu! Ei tarvinnut lähteä minnekään, eikä ollut pakko edes tehdä mitään. Melkein nukahdin ihan päiväunillekin. Tähän voisi vaikka tottua.

Lauantaina satoi vuorotellen kaatamalla ja paistoi aurinko. Kauppareissua lukuunottamatta oli siis melkolailla sisäpäivä. Tilasin viikolla Metkulan poistolaarista tytölle mm. Ej sikke lej sirkusteepparin ensi kesäksi, mutta tuo normaalia suurempi koko meneekin jo nyt syksyllä ja talvella tunikamaisena teepparina pitkähihaisen päällä. Tyttö halusi nimittäin ihanan paidan heti lauantaina päälleen. Sirkusaihe sattui somasti ja miellytti, koska katselimme juuri alkuviikosta tytön ollessa kuumeessa Dumbo -elokuvan DVD:ltä.

Mallia ei huvittanut sadepäivän kunniaksi poseerata. Itse ihastuin Ej sikke lej -merkkiin tämän paidan myötä niin, että lisää on jo tilattu ja toivon mukaan ensi viikolla tulossa. (Tytöllä teepparin alla Molon pitkähihainen ja Maxomorran leggarit.)
Sunnuntaina tyttö ulkoili sitten lauantainkin edestä. Viimeistään nyt se on uskottava, että syksy on tullut. Ihan järjettömän kylmä ilma. Tyttö ulkoili ikivanhoissa Ticketeissään. Uskomatonta, että 104 cm takki mahtuu edelleen, eikä kanita vielä edes hihoista ja alle mahtuu hyvin välipusakkaa.

Nyt pitää vielä pyöräillä niin paljon kuin vain ehtii. Tyttö ei muuta tekisikään.
Sampsukan satumetsäpipo tulee kivasti korville. Ei haittaa syyspuhurit ulkoilijaa.
Lehtiä tikkuun.
Uuuuh! Ihanaa punaista!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen tuo sirkuskuosi! Kyllä nyt on tosiaan syksy saapunut, lehdet alkaa saada väriä, ja aamulla saa pukea ihan tosissaan (ensi yönä on kuulemma pakkasta!!!). Toivon aurinkoista ja kuivaa syksyä märän ja kylmän kesän vastapainoksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itseasiassa katsellut tuota sirkuspaitaa jo pitkään, mutten ole uskaltanut tilata. Nyt sitten ihastuin syksyuutuuksiin ja kokeeksi tilasin tuon paidan. Ihana on ja ei mennyt ekassa pesussakaan miksikään.

      Samat toiveet täällä syksyn suhteen! Saa nähdä, saako aamulla raapia autonlaseja...

      Poista
  2. ihana syksy ja leppoisa viikonloppu! Veikeitä kuvia tyttösestä myös taas. :)
    Johannes sai eilen valita vuokra-dvd:n ja hän valitsi Napapiirin pikajunan. Vitsit oli hyvä! Oletteko sitä nähneet? Aika paljon tykkäätte kans leffoja katsella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos!

      Napapiirin pikajuna ei kyllä kuulosta tutulta. Täytyy pistää korvan taakse ja vuokrata tai ostaa joskus. Kyllä niitä leffoja tulee varsinkin kausittain katseltua aika paljon ja yleensä silloin enemmän, kun tyttö on kipeänä. Korkeassa kuumeessa tyttö ei tietenkään jaksa, mutta lievemmässä menee ja tykkää istua kainalossa elokuvaa katsellen.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...