maanantai 10. syyskuuta 2012

Pörrötakki ja velourleggareita Lindexiltä

Näyttää vähän siltä, että Lindexistä on tullut viime aikoina meidän perusvaatteiden vakkarikauppa. En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta niin vain tulee puhelimeeni kerran tai pari kuussa viestiä, että rouva voisi taas käydä noutamassa pakettinsa pois liikkeestä.

Lindexillä nettiostoksia tekeville on yleensä aina käytössä pieniä etuja ja yllätyksiä. Liikkeseen tilaamalla säästää lisäksi postituskulut. Näiden etujen lisäksi olen huomannut, että netissä on tarjolla myös paremmin juuri niitä värejä ja kokoja, juuri niistä vaatteista, joita tytölle haluaisin. Esimerkiksi pinkkejä velourlegginsejä ei ollut liikkeessä tänään ollenkaan, oranssejakin vain pienenpää kokoa. Hyllystä tosin tarttui heräteostoksena matkaan violetin värinen pörrötakki, jonka nähdessään tyttö hyppäsi kaulaani ilosta kiljuen ja kiitellen.

Nyt oli muuten toppaakin saapunut jo liikkeeseen, mutta eipä ollut kovin montaa kappaletta enää tytön "vadelmatakistakaan" jäljellä / esillä.

Ihanan pehmeä takki! Hintaa takilla oli jonkun verran alle 20 e. Pinkit tehosteet ovat ihanat. (Hattu Jenni K Handmade. Housut KappAhl)
"Kiitos äiti! Tässä on ihanat taskutkin."
Velourleggarit ovat päivän sana! Toivottavasti nämä Lindexin versiot pysyvät hyvin päällä eivätkä valu jalasta. Oranssia ja pinkkiä meille, tietysti!
Ps. äipälle Lindexin paketista kuoriutui kolmet legginssit/pitkikset kahden hinnalla. Talvi tulee kuitenkin ennen pitkää...

10 kommenttia:

 1. Mun täytyy nyt asap tsekata noi velourleggarit!

  VastaaPoista
 2. Mä en ole tiennytkään, että lindexin vaatteita voi tilata netistäkin! Ihana tuo pörrötakki, meil on ollut vähän samantapainen takki, mutta t.sininen turkooseilla efekteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että melkein kaikki vaateliikkeet ovat nykyään myös netissä ja kaikilla on jonkinlainen Online shop. Kilpailu on ilmeisen kovaa ja tuntuu tosiaan, että netistä tilaamalla loppupeleissä säästääkin, kun tarjouksia on usein enemmän kuin livekaupoissa.

   Tuota pörrötakkia saa myös turkoosina vihreillä tehosteilla. Kivan näköinen sekin! ;)

   Poista
 3. Juoksin juuri tänään Lindexin lastenosaston läpi. Syksyn uutuudet olivat ilmeisesti tulleet ja rekit suorastaan huusivat katsomaan. Täytyykin katsastaa tuo nettikauppa, koska jos postikulut saa pois, niin voisin rauhassa tilailla sieltä ja käydä sitten vain noutamassa kaupasta. Kaikki Lindexin vaatteet kun ovat meidän likoille taatusti sopivia - valitettavasti;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä todella kans toivon, että nuo legginssit pysyvät jalassa valumatta. Vaikuttavat kyllä ihan hyviltä. Paljon on Lindexillä kyllä kivaa lastenvaatetta ja mitoitus on onnistunutta. Netissä on kokoja paremmin saatavissa ja esim. talvivaatetus oli netistä tilattavissa jo viikkoja ennen kuin roikkuivat kaupassa näkyvillä (tärkeä asia tällaiselle hätähousulle).

   Poista
 4. Mä ihastuin kovin, kun luin jostain blogista että Lindexillä on velourleggareita, kun missään ei ole pitkilleen ollut! Mutta sitten kun katsastin vähän 2veen housutilannetta... niin jos velourhousuja on jotain kymmenet, niin oliskohan velourleggareille varsinaisesti tarvetta? :D Kun sitten siihen päälle löytyy vähän muitakin housuja... No pitää miettiä, velourleggareista vaan tykkään pojallakin (vai pitäiskö puhua velourpilleistä!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tytöllä aika vähän housuja... jollei normaaleja ohuita leggareita lasketa. Niitä löytyy parit-viidetkymmenet :D Nuo velourleggarit on kuitenkin mahtavat vaikka tunikoiden kanssa talvellakin. Pakko ainakin testata! Meillä on yleensä käytetty paljon talviaikaa sukkiksia ja niitä olen hamstrannut nytkin, mutta leggarit on aina leggarit. Tarve ja kokeilunhalu on ihan eri asia, hihi!

   Velourpilli on muuten ihan loistava sana!

   Poista
 5. Saitpas minutkin tilaamaan ;) Tytölle ei tosiaankaan olisi ollut minkäänlaista perusteltavaa tarvetta yhdellekään uudelle vaatekappaleelle, mutta... Löytyi sieltä onneksi pojallekin jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Ja tämä ei ollut edes maksettu "mainos".

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...