sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Softshellhousujen aikaan

Te, jotka olette blogiani seuranneet pidempään, tiedätte, että suosikkihousut tytön välikausipukeutumisessa jo vuosien ajan ovat olleet softshellit. Äkkiseltään etsin pari vanhempaa housupostausta, jos housut alkavat kiinnostaa enemmänkin. Vuoden takainen softshellhousupostaus on täällä, edellisvuotinen täällä ja vuoden 2013 postaus täällä. Muitakin softshell -postauksia olen kirjoittanut, mutten onnistunut niitä enää vaivattomasti blogin syövereistä etsimään.

Reiman softikset ovat olleet pitkäaikaisin suosikki. Ne ovat malliltaan mukavan kapeat. Jo useamman vuoden ajan keväällä mallistoon ovat ilmestyneet ohuemmat softikset, niin kuin tänäkin keväänä trikoovuorella. Syksyisin mallisto täydentyy puolestaan fleecetyyppisesti vuoratuilla softshellhousuilla. Erityisesti syysmalliston housut ovat olleet paljon käytössä, sillä ne toimivat hyvin myös pikkupakkasilla ja talvella siistimpinä housuina esimerkiksi kaupoilla tai vaikkapa lääkärireissuilla.
Tämän kevään softshellit on varustettu säädettävällä vyötärökumpparilla. Tässä mallissa on lisäksi myös vyölenkit
Ennen Reiman softshellhousuissa oli napakka, joustava kuminauhavyötärö. Housut pysyivät hyvin päällä ja olivat nopea pukea ylle. Sittemmin uudustuksena housuihin tuli sepalus, joka toki ehkä helpotti pukemista, mutta toisaalta hoikemmalla lapsella housut eivät sitten enää pysyneetkään päällä. Vyötärön napakkuus kärsi sepaluksesta huomattavasti. Annoin useaan otteeseen housuista palautetta Reimalle. Toivoin housuihin edes vyölenkkejä, mutta mieluiten vyötärön säätömahdollisuutta. Lapsia, niin kuin meitä aikuisiakin on kuitenkin niin montaa eri mallia.
Säädettävä vyötärö ja tasku ReimaGO -sensorille! Jee!
Tänä keväänä huomasin ilokseni, että toiveitani (niin kuin varmasti monen muunkin vastaavia toiveita) oli kuultu. Myynnissä on tällä hetkellä useammatkin softikset, joissa on säädettävä vyötärö. Hankin tytölle kevääksi Anchor softshell -housut tarjouksesta, jossa softshell -housut ja ReimaGO -sensorin saa yhteishintaan 59,95 e.  Anchor housuista löytyy sekä vyölenkit että säädettävä kumppari vyötäröltä. Tyttö testasi housujaan jo tositoimissa parillakin ulkoilukerralla ja hyvinhän nuo pysyvät jalassa viimevuotisiin verrattuna.

Meille enemmällä käytöllä ovat olleet aina syksyn paksummalla vuorella varustetut softikset, joten jos syksyllä myyntiin tulevat housut saavat edelleen säädettävän vyötärökumpparin, niin ne ovat ehdottomasti hankintalistalla.

ReimaGo -sensori sujahtamassa omaan taskuunsa.
Yhä useammassa Reiman ulkovaatteessa alkaa olla tasku ReimaGO sensoria varten. Olin pitkään epäluuloinen sensorin suhteen, koska sen ohjelmisto toimii toistaiseksi ainoastaan Applen puhelimissa ja riittävän uusissa iPodeissa. Aluksi luulin, että puhelimen tai iPadin täytyy olla lapsen mukana, jotta ohjelmisto voi rekisteröidä lapsen aktiivisuutta. Olin kuitenkin ihan väärässä, sillä riittää, että ReimaGO -sensori on lapsen mukana. Sensori tarvitsee vain viedä laitteen lähelle, kun halutaan viedä aktiivisuus laitteelle. Sen tarkemmin emme ole vielä ehtineet ReimaGO ohjelmaan tutustua, mutta tyttö innostui siitä ainakin aluksi kovasti. Esimmäisen päivän ulkoilulla taisi jo level 2 tulla saavutetuksi. Nyt alkaa säätkin olla hiljalleen sellaiset, että näillä ohuemmilla ulkoilusoftiksilla alkaa jo tarjeta. Eiköhän sitten tule sensoriakin pidettyä mukana enemmän. Meillä ei toistaiseksi vielä ole useampia ReimaGO vaatteita, vaikka kulkeehan nappi mukana tietysti ihan tavallisessakin taskussa.Ovatko softshell -housut tuttu juttu? Entä ReimaGO? Mukavaa alkavaa viikkoa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä ReimaShopiin.

Kati


2 kommenttia:

 1. Meillä ei ole vielä siirrytty vk-vaatteisiin, sen verran kylmää on aamuisin ollut. Älyttömän hyvä jos viimeinkin ovat saaneet vyötärönsäädön housuihin (minusta saisi olla kaikissa automaattisesti)!! Pitäiskin muuten katsastaa vk-vaatteiden tilanne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun on kuivempaa ja päivällä on ollut jo reippaasti plussan puolella, niin housut ovat vaihtuneet syksymallin softshelleihin. Takki on ollut vielä toistaikseksi toppaa. Aika kylmä viima vielä käy.

   Vyötärösäätö on kyllä ihan ehdoton! Viime vuoden mallin housut saattavat lähteä suoraan kiertoon, kun eivät pysy jalassa. Kokoja Reimalla riittää vielä pitkäksi aikaa, joten ihan mahtavaa, että saivat tämän säädönkin nyt viimeinkin toteutettua.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...