maanantai 9. marraskuuta 2015

Joulu mielessä... Alekoodi Iittala -verkkokauppaan

Osa muksuista leikkii pihalla ilman pipoa. Välikausi on taas venynyt ja vanunut pitkäksi, on suoraan sanottuna vaikea hahmottaa, missä kohtaa kalenteria mennään. Jouluun on enää reipas kuukausi. Tilipäiviä ennen sitä onneksi vielä kaksi...

Joko joulun hankinnat alkavat pian olla ajankohtaisia? Itse olen ollut tänä vuonna harvinaisen huono jouluajattelija, ensimmäiset lahjahankinnat tein vasta viime viikonloppuna. Aiempina vuosina jemmoja on kertynyt kaapin perukoille jo viimeistään elokuusta alkaen.
Muumit Muki Talviuni  Angry Birds Muki Stella & Gale  Kastehelmi Juomalasi  Pieni Kokinveitsi  
Arctica Syvä lautanen  Höganas Keramik Kannu  Fire Kynttilälyhty
Joululahjavinkit osa 1 tulee tässä: Iittala -verkkokaupassa saat koodilla ILOVEIITTALA -15% normaalihintaisesta valikoimasta 18.11. saakka. Koodi ei koske Vulpes-taidelasia.

Mieleni minun tekevi ainakin uutta Muumimukia ja tilaa olisi raivattavissa ehkä myös uusille syville lautasille. Stella -mukikin näyttää ihan liian hempeältä ollakseen totta... Ja koko verkkokauppa on täynnä erilaisia mielihaluja niin kattamiseen, ruoanlaittoon kuin sisustamiseenkin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

*Postauksen linkit ovat kumppanuusmarkkinointilinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Muumi Talvimuki on kyllä ihanin muumimuki ikinä. <3 Tuo Stellakin on aika söpö. :) Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kans, että Muumimuki -kokoelmaa on taas kartutettava ainakin ;)

   Kivaa päivää sinnekin! <3

   Poista
 2. En ole suonut vielä ajatustakaan joululahjoille... :/ Mä vaan jotenkin tarviin enemmän talven tuntua, pikkupakkasta jne. jotta yhtään tulee tunnetta, että joulu lähestyy. Ei tämmöistä, että vettä sataa ja + 5 astetta.
  Mutta eikö se tästä...

  *2 pojan äiti Pirkanmaalta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samat fiilarit täälläkin. Viikot vilistävät ohi ja aina vain tuntuu alkusyksyltä. Mitä nyt pimeys alkaa olla jo melko hyvää luokkaa. Joulun lähestymistä en ole aistinut vielä yhtään. Iltalehdessä uhottiin, että sää saattaa jatkua tällaisena jopa tammikuulle asti, joten luultavasti joulufiilis täytyy hakea jostain muualta kuin ulkoa. :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...