lauantai 1. elokuuta 2015

Instaheinäkuu ja arvonnan voittaja

Ihan ensin täytyy todeta, että kesä tuntuu aina menevän nopeasti, mutta tänä vuonna heinäkuu on tuntunut puuduttavan pitkältä. Sateisella ja kolealla säätilalla saattaa olla osuutta asiaan. Samoin sillä, että olen ollut loman jälkeen nyt töissä kolme viikkoa, joista kaksi on ollut kuusipäiväisiä työviikkoja ja yksi normaali viisipäiväinen. Ihan kuin alkaisi hiljalleen tuntua jossain...

Ennen kuin mollaan heinäkuun ihan lyttyyn, täytyy kuitnekin muistaa, että kaksi ensimmäistä viikkoa olin kuitenkin lomalla ja ensimmäinen viikko oli jopa varsin mukava lämpöaaltoineen. Retkeilimme paljon lähiympäristössä. Täytyy todeta ainakin, että lähitienoon sorsat tuli ruokittua ihan pulleiksi, tyttö kastoi talviturkin Viikinsaaressa Pyhäjärvessä ja uiskentelua jatkettiin omalla lähirannalla. Heinäkuun alun jälkeen ei olekaan sitten paljon tarvinnut uimapukua, eikä sen enempää hellevaatteitakaan esille kaivella.
Tyttö on viettänyt viimeiset kolme viikkoa suurimmaksi osaksi mökillä mummon ja papan kanssa. Ilmeisen kivaa on ollut, vaikka mökillä onkin kaikenmaailman itikoita ja paarmoja, muurahaisia ja öttiäisiä. Nyt mökkeily on ohi tältä erää ja pehmeä laskeutuminen arkeen alkaa. Johan ne koulutarvikkeetkin saa taas kohta kaivella esille.

Heinäkuussa on myös herkuteltu, vaikkakaan ei niin paljon kuin lomalla. Loman jälkeen kärvistelin kaksi päivää samankokoisissa työhousuissa kuin ennen lomaa ja lopulta oli pakko myöntyä ja vaihtaa tilalle kokoa suuremmat. Jos vaikka syksymmällä mahtuisi taas siihen alkuperäiseen kokoon?

Heinäkuun Livbox alkukuusta ilahdutti jälleen. En muista, esittelinkö sitä sen tarkemmin täällä blogissa, mutta Lumenen jalkarasva on jokailtaisessa käytössä ja Acon päivävoide on tulossa säännölliseen käyttöön ihan pian. La Roche Posayn Lipikar -voidenäyte on loppuunkäytetty. Se sopi erityisen hyvin tytön kesäkuivalle iholle.

Harvoin tulee julkaistua mitään työpaikalta, mutta tässä kuussa repäisin, kun oli ihan pakko. Heinäkuu on suht hiljainen kuukausi, koska suuri osa alueen näytteenottopisteistä on suljettuna. Kesäsijaisella on taiteellista näkemystä ja hän väkersi pakkausmateriaaleista ja viilipurkeista työpisteeseemme lemmikkiporsaan, joka on ilahduttanut niin lomallelähtijöitä kuin lomalta palaajiakin. Töissä saa välillä olla ihan kivaakin! Rehkitään sitten niska limassa ja naama nurin käänneetynä sitten syksymmällä.
Ígló&Indí -paidan arvonnassa voitti nimimerkki ninnu-83. Onnittelut! Olen laittanut hänelle sähköpostia. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Olin yllättynyt suuresta mielenkiinnosta, vaikka palkinto olikin sellainen, joka rajasi osallistujia (koko, väri jne.) Toivottavasti uusi omistaja kokee paita päällään paljon hyviä hetkiä!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Itse taidan seuraavaksi painaa tyynynkuvan poskeen ja sen jälkeen nauttia huomenna viikon ainoasta vapaapäivästä.

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva sinusta ja hauska possu tosiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta saa tosi harvoin julkaisukelpoisia kuvia :D En ole todellakaan lapseeni tullut...

   Possu on hauska. Se asustaa työpaikalla paraatipaikalla, on helppohoitoinen, ei ääntele, ei haise, eikä vaadi muutenkaan mitään.

   Poista
 2. Ihana possu!! Joskus oli duunissa ylimääräistä aikaa ja tuli tehtyä kaikkea hassua :) Kovin muksalta heinäkuukin kuulosti...Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt elokuun myöstä alkaa olla taas selvästi kiireisempää ja aikaa ylimääräiselle näpertämiselle ei jää :D Itse en tosin ole näpertäjätyyppiä :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...