maanantai 31. elokuuta 2015

Instaelokuu

Elokuu on ollut Instagramin puolella hiljaisempi kuukausi. Arkea ja aikatauluja on kai helppo syyttää tästäkin?

Kuukausi alkaa oikeastaan aina siitä, kun kyseisen kuun Livbox saapuu. Elokuun kosmetiikkaylläri oli mahtava. Tykkäsin kaikista tuotteista. Nyt on taas hiukset hellitty, nassu rasvattu ja kainalot dödötty... Kynnetkin lakkaisin silloin tällöin, jollei työnantaja katsoisi asiaa pahalla.

Ennen koulujen alkamista neiti hankki sopivasti vähän turhan pitkän rantalutrailun päätteeksi itselleen kunnon räkätaudin. Toinen koulupäivä menikin sitten lopulta kotona lepäilyksi. Koulujen alku meni tytöltä muuten ihan rutiinilla. Tokaluokkalainenhan on jo lähes konkari. Vielä, kun itsekin oppisin luottamaan siihen, että tiet ylitetään rauhallisesti ja ajatuksen kanssa. Toisaalta, en kai olisi kunnon äiti, jollen olisi aina huolissani.Oikeastaan jo heinäkuun puolella fiilistelin ja vinkkailin blogissakin Reiman syysuutuuksista koululaisille ja jaoin meillä hyväksi todettuja vinkkejä syyspukeutumiseen. Kyseinen postaus tehosi ainakin itseeni ja olenkin hankkinut tytölle setin Reimaa. Oranssia Reimaa! Sovituskuviakin saadaan blogiin asti, kunhan saan neuvoteltua tytön kanssa kuvausaikatauluista ja palkkioista. Minulla on käytössäni nykyään aika kiireinen malli, joka osaa myös neuvotella palkkioistaan.

Vaikka arkeen siirtyminen kesän jälkeen ottaakin lujille, päädyimme yhtenä viikonloppuna ajelemaan Korkeasaaren eläintarhaan. Apinalinnassa oli hipihiljaista, mutta onneksi oma apinani oli houkuteltavissa banaanilla hetkeksi paikoilleen ja kuvattavaksi. Elokuu on ollut kyllä säiden puolesta ihan mahtava kuukausi. Ei nimittäin paljon tarvinnut säiden perusteella eläintarhaviikonloppua valkkailla. Kaikki hyviä.

Mökilläkin olemme tietysti viikonloppuina poikenneet ja alkusyksyn tunnelmia olen yrittänyt tallentaa luonnossa kameran kanssa. Minä, kun en osaa marjojakaan tallettaa pakastimeen talven varalle, vaan osaan marjastaa ainoastaan kameralla.

Tallainen elokuu meillä. Ainakin noin suurin piirtein.


Mukavaa alkavaa syyskuuta!

3 kommenttia:

 1. Elokuu oli kyllä kesän lämpimin ja ihanin kuukausi ainakin mulla. :)
  Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parina aiempana vuonna mulla on ollut elokuu kesälomaa. Ja täytyy sanoa, että nyt olisi ollut huippua olla elokuussa lomalla. Työt nimittäin lievästi sanottuna pilasivat muuten upean tunnelman :D

   Mukavaa syyskuuta!

   Poista
 2. Elokuu oli kyllä mainio kuukausi! <3 Ihanat aurinkoiset säät. :))

  Ihanaa syyskuuta teille. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...