perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusta!

Meidän Juhannussuunnitelmat menivät aaton osalta uusiksi. Päätimme jäädä vesisadepakolaisiksi kaupunkiin vesivessan äärelle. Mökkipäivä ei vaihtamalla parane, mutta uhmaamme sääkartan vesipisaroita huomenna ja ryntäämme jauhopussin kanssa paistamaan muurinpohjalettuja, vaikka taivaalta tipahtelisi sitä itseään.

Tänään iltapäivällä, koko päivän sisällä nököttämisen jälkeen päätimme ulostautua katsomaan Juhannuskokkoa Särkänniemeen. Vesilätäkköön astumisia lukuun ottamatta säästyimmekin reilun tunnin reissustamme kuivin jaloin.

Kokko oli paikalle päästyämme jo hyvissä liekeissä. Tyttö leikki hetken täpö täydessä Angry Birds -leikkipaikassa ja sitten suuntasimme taas vesipisarakuoron laulaessa takaisin kotiin nököttämään. Todellinen lepuutuspäivä ja Lomapäivä isolla ällällä.
Suomen suvessa tarkenee, kun on takki päällä ja pipo syvällä päässä.
Särkänniemessä oli suuresta sateenuhasta ja ripottelusta huolimatta paljon kumisaapaskansaa liikkeellä. Kuvista ei sitä kuvakulmasta johtuen näe, mutta änkkäripuisto oli ihan tupaten täynnä leikkiviä lapsukaisia ja heidän vanhempiaan.

Kotipihassamme oli liikkeellä vain kastematoja.

Hauskaa Juhannusta! Ja ennen kaikkea kaunista keskikesän juhlaa kaikille! Ehkä tämä kesä tästä vielä sateiden ja koleuden väistyttyä iloksi muuttuu.

6 kommenttia:

 1. Minua huvittaa aina tuo keskikesän juhla, koska ihan alkukesää tää vielä on. :D
  Mut hei, cityjuhannus mullakin ja mukavaa on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei todellakaan tunnu keskikesältä, eikä toivottavasti sitä ole :D Toisaalta elokuun puolessa välissä alkaa jo tuoksua syksyltä... ja siihen on alle 2 kuukautta. :/

   Poista
  2. Tuntuu aina siltä, kun lapset menee kouluun niin silloin alkaa syksy. Vaik ei se ihan niin ole. Elokuussa on paljon lämpimiä päiviä vielä. :)

   Poista
  3. Kyllä se alkaa aika nopeasti jo elokuussa syksyiseltä tuntua. Aamut on viileitä ja tuoksuu syksyltä. Oon teodennut tän, kun oon viime vuosina kesälomaillut monesti vasta elokuussa. Nyt tuntuu oikeestaan ihan hassulta lomailla tässä kohtaa kesää... kun tuntuu, ettei kesä meinaa edes alkaa kunnolla.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...