torstai 2. huhtikuuta 2015

Tytön Rodinit (ja alekoodimuistutus)

Vielä jokunen vuosi sitten ihmettelin Mini Rodinin kummallisia kuoseja ja hahmojen nuivia ilmeitä. Olin sitä mieltä, että kyseiseen merkkiin ei tule haksahdettua missään nimessä. Vannomatta kuitenkin paras, sillä niinhän siinä sitten kävi, että tuli söpöjä lintuaiheisia kuoseja, pandoja ja heppoja, jotka sitten veivät lopullisesti mukanaan.

Mini Rodinin vaatteissa koot riittävät vähän isommillekin lapsille ja lapsekkaan hauskat kuosit kelpaavat niin tytöille kuin pojillekin. Teemat vaihtelevat mallistosta toiseen ja mikä parasta, Mini Rodinin vaatteet valmistetaan suurilta osin luomupuuvillasta ja/tai kierrätetyistä materiaaleista.

Mikään aiemmista mallistoista ei ole innostanut niin paljon kuin tämän kevään mallisto. Perkasin tytön kaapista joku aika sitten ison kasan pieniksi jääneitä vaatteita ja tilalle tuli luonnollisestikin muutama Cassandra Rhodinin muotiluomus.
Krokomekko on tytön oma valinta. Se on sopivan raisu vauhtitytölle! Mekon hankin yhteistyöalekoodilla MiniQ:sta. Tyttö on n.124 cm, mekko 128/134 cm. Mekko on mitoitukseltaan reilu.
See you later Alligator! Krokomekko ei iskenyt aluksi täysillä, mutta muutaman katsastuskerran jälkeen se alkoi ihastuttaa kerta kerralta enemmän. Materiaali on ohutta collegekangasta, joten mekko pitää muotonsa hyvin, eikä venyile tai vanuile pesuissa niin kuin Rodinin teeppareilla esimerkiksi on joskus tapana tehdä. Ihastuin Rodinin ohueen collegemateriaaliin viime vuonna, kun hankin tytölle alesta mini zoologist -collegepaidan. Se ylitti kaikki odotukset ja nykyään Rodinin collegepaitoja löytyykin kaapista kolme kappaletta.
Rodinin ohut collegematsku ei mene pesuissa miksikään. Tyttö käyttää collegepaitoja usein koulupaitoina. Helppoja ja mukavia. Alle mahtuu kivasti myös ohut peruspaita tarvittaessa. Tyttö 124 cm, paita 128/134 cm.
Kalapaita oli tämän kevään malliston ensirakkauteni. Paita kotiutui meille lähes heti drop 1 ilmestyttyä Niilo Ilosta kanta-asiakas alella. Kalapaita on ollut käytössä vähintään viikoittain ja kokenut siis jo monta pesua ollen edelleen kuin uusi.
Delfiinimekkoa odotin kuin kuuta nousevaa ja sitten, kun se ilmestyi, petyin pahasti, kun mekkojen koot päättyivätkin jo 116/122 senttiseen. Meille tarve on jo kokoa isommalle mekolle. T-paita ja hame tuli lopulta pähkäilyjen jälkeen tilattua Lilla Companysta. Molemmat koossa 128/134. Hameen vyötärökumppari on sen verran reilu, että sitä pitänee vähän tuunata, että hame pysyy menossa mukana tytön päällä.
Delfiinit olivat rakkautta ensi silmäyksellä. Yksi suloisimmista kuoseista, mitä Mini Rodinilla on nähty. Usein ei myös nää Rodinin hahmojen hymyilevän yhtä iloisesti kuin näiden delfiinien. Tilasin ensin pelkän hameen ja kaavailin sitä valkoisen hillityn yläosan kanssa käytettäväksi, mutta eihän tätä voinut vastustaa ja perästä saapui myös teeppari. Tyttö on onnesta soikeana kesäasustaan.

Pahoin myös pelkään, ettei tässä ole vielä ihan kaikki meidän kevään ja kesän Mini Rodinit. Heron nimittäin on vähän liian herkku kuosi ohitettavaksi...

Mites teidän MR -tilanne jakselee? Ihastuttaako vai ei?

Muistakaas, että koodilla eiihanvielä saa MiniQ:n Mini Rodini -valikoimasta 20% alennuksen 11.4. asti! Muut merkit, joista saat alenuksen ko. alekoodilla, löydät sivun oikealla reunalla sijaitsevasta bannerista.

15 kommenttia:

  1. Mun pitäs kans ehtiä Rodinit kuvaamaan. Tekis mieli ostaa koko mallisto jos budjetti riittäs :D Siniset kalat alkoi ensi inhon jälkeen kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja se heron. Ootko nähnyt livenä? Aivan ihana!! Ja meillä on sattunut vain laadukkaita rodineita jos pantteri printin haalistumista ei lasketa.

      Poista
  2. Kiitos koodi-muistutuksesta. Meillä lähti tilaukseen Rodinin pelikaani -ja krokomekot ja Papun rusettimekko, alkaa kesämekkovarasto täyttymään. :)
    T.Lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että koodista oli hyötyä ostoksiin :) Kesävaatteita alkaa olla meilläkin jo kivasti kasassa. Tulisi vain se kesäkin pian sieltä!

      Poista
  3. Mulla on edelleen vähän ristiriitainen suhde rodineihin. Onhan meillä niitä muutama paita: pingviini aikojen takaa, tukaani ja lisko olivat käytössä viime kesänä. Käärmeet jemmassa viime kesän mallistosta tulevaksi kesäksi.

    Mutta edelleenkään en tykkää suurimmasta osasta Mini Rodinin kuoseista: ovat niin outoja ja välillä jotenkin surullisiakin. Paidat ovat tosiaan hieman lörpähtäneet pesuissa, mikä on tietysti ikävää. Kiva kuulla, että collegeneulos on eri maata.

    Nuo kalat ovat kyllä kiva kuosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa kuoseista on outoja ja jakaa mielipiteitä rankalla kädellä. Tämän vuoden nyrpeänaamaiset ja suorastaan pelottavan näköiset Mermaid & Merman -hahmot saivat kylmänväreet pintaan. Toisaalta jostain blogista taisin lukea, kuinka joku oli ihastunut niihin yli kaiken :D Muhun nyrpeät ja pelottavat naamat ja ilmeet ei iske. Haluan, että lapsen vaatteessa on iloa tai edes neutraali olotola. Osa vaatteista tosiaan lörpsähtää hieman pesuissa, mutta osa on pysynyt hyvinkin jämäkkänä. Collegeneulos on ollut varsin vaikuttava ainakin kolmen paidan kokemuksen verran.

      Kalat upposi muhun ihan täysillä :)

      Poista
  4. Crocomekko näyttää tosi kivalta teidän neidillä. Itse tykkään joistain Mini Rodinin vaatteista en todellakaan kaikista. Meiltä löytyy molemmilta lapsilta muutamia Mini Rodinin vaatteita. Uutuuksista Croco Map mekko on tosi kiva, sen voisin minille hankkia (mut katsotaan nyt).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Croco Map on kyllä ihana kans. Se on ollut myös harkintalistalla ja ehkä, jos sitä jää aleen, niin voisin hommata. Näen sen nimittäin hienosti farkkujen kanssa pidettäväksi paidaksi.

      Poista
  5. En tiedä mikä mua nyt vaivaa, kun eikös nyt ole tullut jo kaikki kolme erääkin jo.. Yleensä olen jonkin vaatteen tilannut jo 1. tai viim. 2. erästä ja ehkä pari lisää alesta. Aluksi innostuin näistä tosi paljon ja nyt olenkin jotenkin blääh. =) Tuo kala- ja ehkä delfiinikuosi on sellaisia, joita voisin harkita.. Ehkä siis vielä ostan kalahameen ainakin =) Nyt taitaa olla jokin romanttisten ja simppeleiden vaatteiden kausi menossa! Kun nämä eivät oikein ole kumpaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kausittainhan nämä mieltymykset menee meilläkin selkeästi. Mä olen tehnyt varmaan uuden ennätyksen, kun en ole tilannut vielä tänä keväänä mitään esimerkiksi Pomp de Luxilta, eikä ole edes hirmuisesti mitään pakkomielteitä juuri tällä hetkellä sinne suuntaan. Sen sijaan Mini Rodini iskee nyt lujasti :D Tyttö onneksi tykkää ainakin vielä aika monenmoisesta vaatemeiningistä, joten riitoja ei ole tullut.

      Poista
  6. Mä olen nyt häkeltyneen hämmentynyt siitä että mulle ei olla tehty delfiinitunnustuksia yhtään etukäteen :O :D. Mutta joo, hyvältähän ne näyttää!

    Meillähän on nyt kaikkien aikojen ekat Rodinit hankittu ja saa nähdä, läheskään kaikki niistä ei miellytä, mutta josko niitä kivoja tulee joskus lisääkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan delfiineistä puhetta ja sun kanssa nimenomaan pohdin, että tilaanko pelkän hameen vai hameen ja teepparin :D Ja tässä lopputulos!

      Nää mun ostolakkoilut tänä vuonna meni niiiiiiiin penkin alle, että ihan hävettää :D Jos vaikka kesällä yrittäisi pitää matalaa profiilia... vaikka luultavasti sitten alkaa iskeä päälle taas syyskenkäpaniikki tai toppahousupolemiikki :D

      Rodineista iskee välillä enemmän ja välillä vähemmän. Eiköhän suhunkin nyt ala iskeä useammin, kun sait pään auki ;)

      Poista
  7. Voi että! Kyllä on kivoja vaatteita ja kuoseja kaikki nämä kolme, mutta eniten tykkään kyllä itsekkin nauravasta delfiinistä. =) Harmi kun ei saa isojen koossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Delfiinit kyllä iskee! Mulle delfiinit on muutenkin kovin liikuttavia otuksia :)

      Poista
    2. Delfiinit ovat kyllä ihania ja vieläpä älykkäitäkin eläimiä. :)
      Ensi viikolla lupaan sen vihreän jutskan esitellä blogissani. ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...