perjantai 2. tammikuuta 2015

Uutta Vuotta ja Uutta Molo Kidsia

Ihan ensiksi: Hyvää ja onnistunutta vuotta 2015 kaikille! Meillä vuoden vaihde sujui leppoisasti kotona ja työpäivän jälkeen simahdin unille jo vähän ennen puoltayötä. Neiti jaksoi ekaa kertaa elämässään valvoa yli puolenyön, kun oli kerran niin etukäteen päättänyt.

Uutta vuotta ei päästy pitkällekään, kun Molo Kidsin Drop 1 ilmestyi ulkomaisiin nettikauppoihin. Itse ihastelin malliston uutuuksia tänään Little Sunflowersin sivuilta. Jos viime syksyn Molojen kuosit järkyttivät ensi alkuun, niin nyt ensireaktio oli täysin päinvastainen. Ihastuin kovin moneenkin kuosiin -ja tämä oli vasta tosiaan osa 1.
Kuvat: www.littlesunflowers.com
Pink Poppies -kuosi (yläkuvassa vasemmalla) näyttää todella nätiltä ja monikäyttöiseltä. Ihastuin erityisesti kuosin yhdistämisestä tummaan yläosaan. Crayon Flowers -kuosi (yläkuvassa keskellä) viehättää erilaisuudellaan. Useimmiten printit ovat voimakkaita ja jopa räikeitä, olen kuullut jonkun kuvailevan niitä jopa sekaviksi. Tässäkö yllättäjä? Jos saan ennen kevättä madallettua tytön teepparipinoa, hankintalistalla on ehdottomasti Lucky Cat Rimona t-paita. Siitä olen varma, ettei meille ole tulossa Girly Rainbow Hopla takkia kevääksi, vaikka sateenkaariraidat ehdottomasti vielä silmää viehättääkin.
Kuvat: www.littlesunflowers.com
Yksi kevään ykkösosan jännittävimmistä unisex -kuoseista on ehdottomasti "vesipeto" eli Swimming Tigers. Voisin kuvitella, että myös dalmatialaisista tulee jonkin sortin suosikkikuosi. Kelpaisi todennäköisesti myös meidän neidille. Mehiläispesäkuosia en ymmärrä ollenkaan ja se saattaa selittyä painajaisunilla pörriäisistä. En silti sano, etteikö se olisi söpö jonkun pienen rohkelikon päällä. Tulevan kevään heppakuosi (yläkuva vasen ylälaita) on vielä kysymysmerkki. En osaa sanoa, onko hepat lintu vai kala ennen kuin näen sen jossain livenä. Kuosia on saatavana myös yläosastaan tummana mekkona eli tumman sinisen ystävien kannattaa katsastaa tuo kuosi ehdottomasti. Pantterileggarit miellyttävät mustanpuhuvina silmää kyllä. Oi jospa kaappiin mahtuisi vielä jotain...
Kuvat: www.littlesunflowers.com
Poikien printit miellyttivät tyttöjen printtejä enemmän jo syksyllä. Jos tykkäisin sinisestä, niin kuin monet pikkupojat tykkäävät, olisi Octopus -kuosi ehdoton suosikkini eikä vihreänpuhuva viidakkokuosikaan pahalta näytä... ainakaan, jos ei pelkää käärmeitä. Muuten poikien kuoseissa nähdään ainakin rekkoja, merimies tatska-aiheita, rullalautoja, lainelautoja jne. Miten nyt on sellainen tunne, että Molo Kidsiltä tulee tänäkin vuonna runsaammin melkoisia herkkupaloja pojille kuin tytöille?
Kuvat: www.littlesunflowers.com
Kesällä löysin alesta tytölle Molo Kidsin uikkarit, jotka on käytössä koettu varsin toimiviksi, napakoiksi ja päällä hyvin pysyviksi. Mitoitus tosin oli ainakin viime vuoden malleissä hiukan naftia, joten todennäköisesti kyttään tytölle jostakin edes pienellä tarjoushinnalla Coral Reef -uikkarin (kuva keskellä) kesäksi. Tyttöjen uikkareiden ja poikien uimashortsien lisäksi myynnissä on myös UV -uima-asuja.

Miltäs kevään Molo Kidsit näyttävät? Nousiko jo jotain pakko saada -hankintoja ilmoille?

Mukavaa vuoden ensimmäistä viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Uivat tiikerit on kyllä varsin persoonallinen kuosi. En ole varma vielä, että tykkäänkö vai en. Noin muuten poikien kuosit eivät herätä suuria tunteita. Jos alella tulee vastaan tuo skeittilautakuosi, niin sen voisin hankkia jopa esikoiselle ja keskimmäiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimesin uivat tiikerit heti vesipedoiksi. Luulen kans, että se jakaa kansaa kahtia. Itse tykkään periaatteessa, mutta en tiedä, tykkäiskö tyttö pitää esim. tuon kuosista mekkoa. Saisi olla jotain söpömpää vielä :D

   Mun mielestä poikien kuosit on siinä mielessä onnistuneempia, että ne ovat oikeasti lähempänä poikien omaa maailmaa. Juuri skeittilautoja, rekkoja tms. Tytöille on tarjolla kukkia ja kissoja. Ihan jees, mutta kai tyttöjen maailmaan nyt muutakin kuuluu?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mustat pantterit toimii aina ja monen kanssa. Lisäks Molon leggarit ovat ainakin aiempina kausina pysyneet hyvin päällä -toisin kuin esim Mini Rodinin leggarit, joita on saanut tuunata vyötäröstä tosi paljon.

   Poista
 3. Kotona ihan oltiin täälläkin uus vuos. :)
  Taas mennään jos mulla ois tyttö, niin uiva tiikeri ja tuo söpö kalakuvioinen uima-asu kolahti heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalakuviot iski täälläkin heti ja tyttö ilmoitti, että haluaisi sen seuraavaksi uikkarikseen. Tosin ihastui myös vesimeloniuikkariin, johon taas en itse saanut samanlaista kosketuspintaa :D

   Poista
 4. House Of Kids nettikaupassa näkyi olevan jo useita erilaisia hopla takkeja, softshellejä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kans sitten myöhemmin illalla saman. Kyseisessä kaupassa oli muitakin uutuuksia enemmän, mutta uudet kuosit taisivat tässäkin jo näkyä melko hyvin.

   Poista
 5. Vitsi miten mahtavat uikkarit, missä kaloja. Minäkin tahdon sellaisen. :) Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuoden uikkarit olivat ihan kivaa materiaaliakin. Harmi, ettei näitä ole aikuisten koossa :D Kivaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 6. Onpa tuo ekan kuvan Pink Poppies -mekko ihana!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen kiinnitin kans ensimmäisenä huomioni. Erittäin varteenotettava vaihtoehto, jos mekkotarve iskee :)

   Poista
 7. Upeita kuoseja molomaiseen tapaan jälleen kerran. Moni kuosi vaan on jälleen kerran hieman liian sininen meille, ainakin isoveikalle. Omille pojille voisin harkita ainakin vihreää viidakkokuosia paitana ja uivia tiikereitä ehkäpä sortseina. Pantterileggarit ovat tosiaan hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans jollain tasolla vierastan sinistä. Ainakin tummansinistä, vaikka siihen töissä joudunkin itse pukeutuun :D Uivat tiikerit on ihan loistava unisex -kuosi ja näkisin kyllä pantterileggaritkin ehkä tytöille ja pojille sopivina. Varsinkin, jos ovat pääasiassa puuvillaa. Olen ihan innoissani koko illan etsinyt muita uutuuksia ulkomaisista kaupoista. Aikamoisia kuosiyllätyksiä kyllä!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...