sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Tupsutonko muka?

Kaikkihan lähti siitä, kun jäimme ensimmäisessä ryntäyksessä ilman Gugguun kaksitupsuista pipoa. Tilasin sitten hätäpäissäni basicin tupsuttoman pipon, mutta tupsut jäivät kyllä kaihertamaan mieltä. Visioin jo mielessäni, miten teemme tytön kanssa pipoon tupsut itse ja sitä rataa, mutta helppohan se on käsityötaidottoman haaveilla.

Lopulta L-E:n auttava googlekäsi löysi meille netistä kaupan, jossa myydään muun käsityöhömpän muassa tupsuja. Napiton osoittautui toimivaksi nettikaupaksi ja tilaamani tupsut tulla tupsahtivat postiluukusta vähän alle viikossa. Olinpa ylpeä itsestäni, kun osasin kiinnittää viininpunaisen turkistupsun (7 cm) pipoon ihan itse. Lainasin äidiltäni vain ison parsinneulan ja valmista tuli. Omasta mielestäni pipo on tupsulla tuunattuna oikein kivan näköinen ja kyllä ekaluokkalainenkin oli sitä mieltä, että täytyyhän pipossa tupsu olla.

Guugguun mustaan basic -pipoon sopii kivasti pieni tupsu.

Tupsujen saavuttua meinasi kyllä käydä köpelösti, kun neiti innostui ihanista, sileistä ja karvaisista tupsuista niin paljon, että omi ne ensimmäiseksi viikoksi leikkeihinsä. Leikkien jäätyä korjasin tupsut salaa parempaan talteen. Oli aika selvää, että musta pipo saa kaverikseen viininpunaisen tupsun. Pinkki tupsu vielä miettii, että mihin pipoon se haluaisi.
Pinkki tupsu vielä miettii, että sopisiko se Molo Kidsin raitapipoon. Pipon pinkki raita kyllä natsaisi täydellisesti tupsun väriin.
Mukavaa sunnuntaita!

Huom! Vielä puoliyöhön asti aikaa osallistua Muumimaiseen arvontaan (Linkki vasemmalla blogin reunassa.) Voittajan arvon ensi viikon aikana.

12 kommenttia:

  1. Pipo ei ole pipo eikä mikään ilman tupsua ja itse olen sitä mieltä mitä isompi tupsu sen parempi. :)
    Harmi kun mulla ei ole laittaa tähän mun omaa eka ja tokan luokan pipon kuvaa. Siinä oli meinaan mahtavan iso tupsu. Varmaan sen pipon kokoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tupsut ole olleet niin kovin tärkeässä asemassa tähän asti. Neidillä ei meinaa pysyä pipot päässä muutenkaan, joten kovin painava tai iso tupsu ei tule kysymykseen. Hienolta ne silti muiden pipoissa näyttävät :D

      Poista
  2. Eipä muuten näytä samalta tuo raitapipokaan kuin niissä myyntikuvissa :o. Mistähän meille sais kans? Vähän alkoi taas tehdä mieli tuota :D.

    Hyvin tupsutettu, olen ylpeä kun selviydyit ihan itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mun kuva vääristää jonkin verran sävyjä. En saanut sopivaa valaistusta aikaiseksi sitten missään huoneessa. Ulkonahan tuo olisi pitänyt kuva, muttei ollut aikaa säätää :D Ylempi pinkki näyttää kuvassa liikaa oranssilta, mutta muuten sävyt ovat ihan ok.

      Hienoa, että oot musta ylpeä. Oon itekin :D Ja nyt muuten alkaa olla kivoja aleja siellä täällä, joten ei muuta kuin pipo kytikseen.

      Poista
  3. Kiva idea! Zarassa oli muuten kivoja tupsupipoja edulliseen hintaan tarjolla, samoin suloisia tuubihuiveja. Meille tuli Gugguun ennakkotilauksesta tupsupipot, mutta harmitus sentään kun Tiitiäisen pipo onkin aavistuksen turhan reilu. Mutta tosiaan, söpöiltä nuo tupsut näyttää piposissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun olis kans kannattanut odottaa hetki, niin oltaisiin saatu Gugguun tupsupipo ennakkotilaukseen seuraavaa erää varten... Toisaalta tykkään kyllä kovasti nyt tästäkin versiosta, kun saatiin siihenkin tupsu paikoilleen. Pikkuisen reilu pipo muuten saattaakin olla yllättävän hyvä, kun tuunaa alle kypärämyssyn. Ja tuleehan se seuraavakin talvi sieltä ;)

      Mun tulee harvemmin Zarassa asioitua, kun ei olla tänne Tampereelle vieläkään saatu liikettä.

      Poista
    2. Taidan luottaa kanssa siihen että tuo Tiitiäisen reilu pipo on talvella hyvä kun on kypärämyssykin alla. Toivottavasti! Toista huivia olisin kaipaillut, mutta yllättäen nekin myytiin salamavauhtia..

      Poista
  4. Kati: Jätin sulle kommenttia Tutipuun blogiin hiustenlähtö tekstiin. Käy tsekkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vastaankin nyt sitten tähän, että saatat olla kyllä ihan oikeassa. Itselläkin kävi mielessä, että painon putoaminen voi vaikuttaa asiaan. Oon kyllä syönyt tosi urheasti jo pari kadotettua kiloa takaisinkin :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...