torstai 16. lokakuuta 2014

Mysteeri Crocsit ja Muumimaisen arvonnan voittaja

Tytön viime vuotiset Crocsin nauhalliset AllCast Leather Duck Bootsit osoittautuivat syksyn sovittelussa nafteiksi ja matkasivatkin saman tien uudelle käyttäjälle. Samaan aikaan olin himoinnut Crocsille alkusyksystä ilmaantuneita Allcast Waterproof Bootseja ja juuri, kun olin tullut siihen tulokseen, että ne tilataan, kengät katosivatkin Crocsin nettikaupasta kuin tuhka tuuleen. Luulin suosion yllättäneen ja tilasin tytölle äkkiä kengät Zalandosta.
Olisi kuitenkin pitänyt arvata, ettei kengät katoa nettikaupasta kovan suosionkaan aikana aivan tyystin. Ja niinhän asia olikin. "Olemme saaneet palautetta mahdollisesta laatuongelmasta tuotteen AllCast Waterproof Boot kohdalla. Olemme varotoimenpiteinä ottaneet tuotteet pois myynnistä lisätutkimuksia varten. Ystävällisin terveisin, Crocs Nordic, Crocs.fi –nettikauppa "

Uudet Waterproof kengät vaikuttivat kuitenkin omaan silmääni ja käteeni hyviltä. Tyttö kyllä ensisovituksen aikana sanoi, että ne puristavat, muttei oikein osannut tarkemmin kertoa, että miten tai mistä. Toisella sovituksella kengät tuntuivatkin sitten jo mukavilta ja itse olen erityisen tyytyväinen siihen, että vuori on näissä versioissa edellisiä selkeästi paksumpi ja paremmin kengän sisälle kiinnitetty. Neiti on kiitänyt Crocseissaan ulkona ja lähimetsissä jo useana päivänä ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Tosin siistijä oli lorauttanut viime viikolla rappukäytävään ekstra-annoksen pesuainetta tai jotain muuta ainetta, joka jätti lattian liukkaaksi. Neiti oli suorastaan pulassa pesuainejäämiä kiiltelevällä lattialla Crocsiensa kanssa. Näissä kengissä ei olekaan kuminystyröitä, joita aiemmissa Allcasteissa (ainakin aikuisten versioissa) on pohjassa tukemassa pitävyyttä liukkaalla alustalla. Toivonkin siis, että kyseinen laatuongelma liittyy juuri pohjan liukkauteen, eikä tarvitse pelätä, että kengät alkavat esimerkiksi vuotaa kesken kauden.
AllCast Waterproof Boot -kenkien pohjissa ei yllättäen olekaan kuminystyröitä, jotka löytyvät ainakin omista AllCast Luxe -versioistani. Pahoittelen kuvan likaisia kenkiä. Niissä on ihan oikeasti juoksenneltu pitkin metsiä ja löydetty jo komeimmat koirankakkaläjätkin. 
Sitten siihen tärkeinpään eli arvonnan voittajaan. Random.org arpoi tällä kertaa Muumimaisen arvonnan voittajaksi nimimerkin Hanna K, onnittelut! Laitoin sinulle sähköpostia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Olin iloisen yllättynyt siitä, kuinka moni innostui myös jakamaan arvontabanneria. Parasta arvontojen järjestämisessä on kuitenkin se, että näkee ainakin pintapuolisesti, ketä ruudun sillä puolella on. Löydän aina myös uusia mielenkiintoisia blogeja ja uutta luettavaa, kun klikkailen, mitä profiilienne takaa löytyy. Kiva on nähdä myös, että samat ns. anonyyminimimerkit jaksavat vuodesta toiseen osallistua arvontoihini. Kiva, että olette siellä ja jaksatte kurkkia tännekin välillä. Kiitos ihanat! Pieni panostus arvontapalkintoon on kyllä tämän kaiken arvoista.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Mäkin olin kenkiä tilaamassa ja sain samana vastauksen. Ite ajattelin että oliskohan ollut tuon täyden vedenpitävyyden kanssa ongelmia, mutta hyvä niin että tutkivat. Luulisi tulevan priimatavaraa ainakin sitten kun kengät tulee takaisin markkinoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on neiti noilla kengillä jo märässä metsässä juoksennellut ja ainakin siten pitivät vettä. Lätäkköleikkeihin ei olla vielä ehditty, mutta eikähän sekin päivä vielä koita.

   Sain itseasiassa eilen jonkun kantiskirjeen sähköpostiin, jossa oli tietoa uudesta Waterproof -mallistosta ja ainakin ihan samannäköiset kengät oli siinä kuvissa eli saas nähdä, mitä tuleman pitää. Olisi kyllä ollut kiva saada vähän kattavampi vastaus tuohon myynnistä vetämisen syihin. Itse toivon, että ongelma liittyi vain tuohon pohjan liukkauteen.

   Poista
 2. Hauskan väriset kengät. Toivotaan että ongelmaan tulee selvyys. Kurjaahan tuo on jos ovat liian liukkaat l. olisi hyvä syy vetää pois markkinoilta. Turvallisuus kuitenkin myös tärkeää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No liukkaidenkin kenkien kanssa vielä pärjää, kun ongelman tiedostaa. Meillä on tytölle kuitenkin lämminvuorisaappaat vielä erikseen ja ne ovat käytössä sitten liukkailla keleillä.

   Värinä violetti taitaa nyt olla vähän niin ja näin, mutta lähinnä nyt piha- ja koulukenkinä ovat, niin eipä sen mätsäyksen kanssa nyt ole niin kovin tarkkaa :D

   Poista
 3. Voittaja on kyllä niin onnellinen voitostaan, kiitos Kati!!! Ihanaa syksyn jatkoa koko teidän perheelle ja muillekin lukijoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sain sinut iloiseksi! :D Olisi kyllä ollut kiva ilahduttaa useampaakin, mutta ensi kerralla sitten taas! En muuten sitten ehtinyt vielä tänään postiin, mutta maanantaina pakettti lähtee sinulle. Laitan vielä seurantakoodinkin sähköpostitse tulemaan.

   Ihanaa syksyä! :)

   Poista
 4. Olishan noi voineet kertoa, että mikä se vika on, niin olisi tiennyt onko syytä palauttaa... Mä odotin kans noita kenkiä, mutta petyin ulkonäköön, joten gorejen mietintä jatkuu edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Päätettiin nyt kuitenkin kokeilla itse, että onko niissä vikaa. Ulkonäöllisesti nuo miellyttävät omaa silmääni kyllä, mutta pääväriksi olisin kyllä toivonut mustaa ja tehosteväreiksi vaikka violettia tai pinkkiä. Harmaat vihreillä tehosteilla olivat aika kivat ja punnasin ihan tosissani niitäkin, vaikka ne poikien kengiksi tituleerattiinkin.

   Poista
 5. No jopas, mennyt tuo uusi malli täysin ohi. Yrityksiltä odottaisi kyllä läpinäkyvämpää informointia tuotteissa havaituista ongelmista. :(

  Nappasin meidän ekaluokkalaiselle naisten AllCast Leather Duck Bootsit pienessä koossa ainakin kokeiltavaksi, kun Crocsin outlet aleviesti pärähti sähköpostiin. Onhan noissa paljon enemmän hintaa kuin lasten vastaavissa, mutta jotenkin mustat iskivät. Saas nähdä jäävätkö meille lopulta, koko oli suurehko, mutta jos näyttäisi menevän kooltaan ensi syksynä... pidetään.

  Toivottavasti kengissänne ei vikoja ilmene! Reklamointi on niin tylsää ja aikaa syövää puuhaa...

  Mukavaa syksyä!

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olisi ollut kiva saada edes viitettä, mitä laatuongelma koskee. Ilmoitin kuitenkin, että meillä kyseiset kengät ovat jo hankittuna ja pienellä käytölläkin jo olleet.

   Meille olis kans mustat kelvanneet paremmin kuin hyvin, mutta neiti ei oikein jaksa vielä keskittyä nauhojen sitomiseen. Mulla itselläni oli viime talven käytössä AllCast Leather Luxit ja ne olivat ihan mahtavat. Suurin osa talvestahan oli märässä talsimista, joten tuli kyllä tämäntyyppisille kengille hyvin käyttöä.

   Toivotaan, että suurempia vikoja ei ilmene. Reklamointi on sellaista touhua, johon en jaksa kyllä ihan heti lähteä.

   Mukavaa syksyä sinnekin! :)

   Poista
 6. Hei Kati ja blogin lukijat haluamme puolestamme Crocs Nordicilta pahoitella tilannetta ja tätä epävarmuutta, jonka asiakaspalvelusta saamanne vastaus on aiheuttanut. Syy, jonka takia tämä kyseinen tuote oli hetken pois myynnissä liittyy siihen, että osasta tuotteista puuttui sisäpohjallinen. Asia on kuitenkin nyt korjattu ja tuote on jälleen myynnissä. Jos asiasta herää vielä lisäkysmyksiä voi asiakaspalveluumme ottaa yhteyttä info_fin(a)crocs.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä ja ihana kuulla, ettei kyse ole mistään sen suuremmasta ongelmasta. Kyseiset kengät ovat olleet tytöllä nyt päivittäin käytössä koulussa ja iltapäiväkerhossa eli arvioisin, että aika kovalla käytöllä. Ovat olleet aivan loistavat kengät!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...