tiistai 5. elokuuta 2014

Molo aw14 erää 2

Molon syksyn kakkoserää on myynnissä jo ainakin Little Sunflowersissa. Tässä erässä saapui karhuja isommillekin lapsille, myös ykköserästä tutut ötökät saivat lisäystä vaatevalikoimaan. Edelleen tämän syksyn kuormasta puuttuu se henkilökohtainen WOW, jos puhutaan  niin sanotuista tyttöprinteistä. Jos meillä olisi poika, olisin kyllä löytänyt jo montakin kivaa printtiä, vai mitä sanotte näistä?
Kuvat: http://www.littlesunflowers.com/molo-aw14-drop-2.html
Pojille on nyt sinivoittoisen lisäksi tarjolla myös harmaata ja mustaa. Harmaa robottiprintti on mielestäni tosi cool. Sinisen ystäville on tarjolla montakin coolia juttua.

Alla olevaan kollaasiin kokosin sekalaista sekä tytöille että pojille. Itseäni alkaa tuo ötökkökuosi miellyttää yhä enemmän ja enemmän. Alusvaatteissa yhdistettynä tähtiin se näyttää jo vähän liiankin kivalta...
Kuvat: http://www.littlesunflowers.com/molo-aw14-drop-2.html
Molon toppauutuuksistakin on näkynyt jo vilahduksia siellä täällä. Itse en ole vielä juurikaan toppavaatteille ajatuksia suonut tänä kesänä. No ehkä vähän, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Miltä Molon kakkososan pikakatsaus näyttää?

14 kommenttia:

 1. Joo! Karhuja meille, kiitos :).

  Muakin poikakuosit olis miellyttäneet nyt kovastikin että miksi niistä ei olisi voinut tehdä myös unisex-paitoja? Nuo kaikki kun on niin poikamaisia sitten kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhut ja ilvekset ovatkin suunnilleen ainoat unisexit tässä mallistossa.

   Mä mietin kans, miksei meillä ole poikaa, kun suosikkimerkki tekee niille noin kivoja vaatteita :D

   Poista
  2. Onneksi niitä poikia ei saa postimyynnistä, oltais jo tilattu ;) :D.

   Poista
  3. No todellakin! Vaaleat hiukset, klik, silmällasit, klik, kiltti luonne, klik, hyvä syömään, klik, toimelias, klik, :D

   Poista
  4. Todellakin! Tuon ihan unohdin, kun meillä on vissiin nukuttu pari viimeistä vuotta jo ihan hyvin (pääsääntöisesti) :D

   Poista
 2. Näitten sun lastenvaate kirjoitusten kohdalla mä leikin, että jos mulla ois muksu ostaisin: Pojalle tuon siistin autopaidan mustana ja sinisenä. On tosi magee! Tytölle vihreä sävyinen karhupaita ja toppi. :)
  Muuten ei oikein iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä kans mietin välillä, että jos olis poika, mitä sille hankkisin... ja nykyään jo, mitä hankkisin, jos meidän neiti olis vaikka pari-kolme vuotta nuorempi.

   Poista
 3. Nuo lentävät autot on kyllä ihanat ja sopisivat hyvin meidän pojan vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien vaatteet on aika onnistuneita, varsinkin jos tykkää tummista sävyistä. :)

   Poista
 4. Nämä olivat paljon kivempia, kuin aikaisemmin esittelemäsi tyttöjen mallisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheastihan tytöille ei uutta tullut tässä erässä. Mä edelleen odotan sitä the printtiä :D

   Poista
 5. Aika synkät ovat minusta nuo poikien kuosit. Robottipaita on niistä paras. Ei kuitenkaan niin hyvä, että täydellä hintaa innostuisin tilaamaan. Jos sitä sattuisi löytymään myöhemmin alesta, niin voisin laittaa tilaukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Syysmallistojen perisynti on aina synkkyys. Kevätmallistot ovat aina olleet enemmän mun makuun... Aleen kyllä yleensä jää peruspaitoja ihan kivasti. Itsekään en oikeastaan koskaan osta mitään täydellä hinnalla.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...