keskiviikko 6. elokuuta 2014

Muotilasit

Tytöllä on ollut vuoden verran käytössään Babiators aurinkolasit (3-7 v.), jotka menevät vielä, mutta alkavat näyttää jo päässä kieltämättä vähän nafteilta. Kaapin perälle ovat pölyyntyneet optikolta hankitut yli 50 euron aurinkolasit, koska ne muuttavat maailman kuulemma ärsyttävän keltaiseksi. Babiatorsien värisävy sen sijaan on ollut loistava ja arskat ovat olleet enemmän kuin tykätyt. Ainoa harmi tässä on ollut se, ettei kyseisiä arskoja saa enää isommassa koossa, joten on ollut pakko katsella muita vaihtoehtoja.

Reimashopissa paljon shoppailleena kiinnitin jo keväällä huomioni Laine aurinkolaseihin, mutta tarve ei ollut vielä silloin akuutti. Jäin siis kyttäilemään aleja. Varsinaisen kesäalen mentyä kyseisten arskojen hinta laskikin todella kohtuulliseksi ja kävin tarjoukseen kiinni. Sivuilla on tällä hetkellä virheellisesti tieto, että lasit olisivat 3-6 -vuotiaille, mutta aiemmin samojen lasien esittelytekstissä oli iäksi merkitty 7+ ja se pitää paikkansa (arskojen mukana tulee myös esittelytekstistä poiketen suojapussi , ei -laatikko). EDIT: Olen antanut Reimashopiin virheellisistä tiedoista palautetta ja ne korjataan pikimmiten.
Neiti sanoo uusia Reiman aurinkolasejaan muotilaseiksi.
Tyttö ihastui oitis uusiin arskoihinsa ja kutsuukin niitä muotilaseiksi. Ne istuvat päässä hyvin ja sangat ovat myös jonkin verran joustavat vähän samaan tyyliin kuin Babiatorsit. Linssien sävy on hyvä, sillä valituksia maailman värjäytymisestä ei ole tullut. Voisinpa todeta, että tuli tehtyä ihan oiva alehankinta.
Thihii!
Laine arskat menevät, jos vain naarmuuntumattomina säilyvät, ainakin pari seuraavaa vuotta. Vielä, kun pääsisi testaamaan arskoja ihan rannallakin. Meillähän on uimiset viimeaikoina rajoittuneet vain viikonloppuihin mökillä, koska lähiranta on suljettu mahatautiepidemian takia. Onneksi neiti välttyi taudilta, vaikka ahkerasti ehtikin kyseisellä rannalla polskia.
Siistit lasit. Alemmassa kuvassa vertailun vuoksi Babiatorsit 3-7 v ja alla Reiman Laine -arskat 7+
Millaisissa muotilaseissa teillä kuljetaan? Ovatko Reiman arskat tutut tai harkinnassa?


19 kommenttia:

 1. Meillekin tarvittaisiin uusia aurinkolaseja, vieläköhän noita löytyisi alesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin näyttäis näitä Laineita ainakin vielä olevan kaikissa kolmessa värissä jäljellä ;)

   Poista
 2. Ei käytetä, kun ei halua. Harmi. Mutta olen itsekin huono käyttämään, vaikka hyvä olisi. Meillä mies on ainoa aktiivikäyttäjä.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika hyvin kyllä suostunut neiti aurinkolaseja pitämään pienestä asti. Nykyään itse asiassa pyytää niitä päähänsä, kun on niihin jo niin tottunut.

   Itse olen kans ihan surkea arskojen käyttäjä. Yhdet arskat hankin vahvuuksilla joku vuosi sitten ja jäivät melkein käyttämättä. Ei ole ihan joka vuosi varaa hankkia. Olivat aika kalliit :/

   Poista
 3. Meillehän kotiutin ne pienempien Aalto-aurinkolasit jotka ovat oikeastikin 4-6-vuotiaille. Voin suositella, meidän 3-vuotiaalle ne ovat ehkä ihan vähän vielä isot mutta luulen ongelman korjaantuvan ensi kesään mennessä. Hyvin pysyvät kyllä nytkin jo päässä ja lapsi tykkää.

  Ja Reimashopista siis näköjään olin minäkin lukenut sen suojalaatikko-tiedon kun muistan hämmästyneeni suojapussia :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on nyt vähän väärää tietoa näiden arskojen kohdilla. Itse kyllä ehkä tykkäsin tästä suojapussista enemmän kuin jostain pahvisesta(?) suojalaatikosta. Arskat itsessään ovat kyllä hyvät ja Aalto -lasit olivat ehkä vielä kivemman malliset kuin nämä Laineet.

   Poista
 4. No kyllä nyt kelpaa tepastella niin biitsillä kuin muuallakin. On meinaan mageet lasit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kelpaa, kun ei häiki ja neiti näyttääkin niin coolilta. Varsinkin omasta mielestään :)

   Poista
 5. Hyvin bongattu ale ja hienot lasit! Meillä on Babiatorsit ja isompien Julboja. Pienet käyttää aina aurinkolaseja jos paistaa, isommat ei niinkään, ihan jo silläkin että en tyrkytä mukaan kun eivät liiku mun kanssa, unohtaisivat ne jonnekin kuitenkin (nää kun ei ole niitä halvimpia). Ite käytän aina aurinkolaseja, silmät vuotaa herkästi (enkä halua siristely-ryppyjä, heh).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julbot olis kyllä hienot, mutta aika kalliit! Meillä kans Babiatorsit olivat yhden yön ulkona jossain naapuritaloyhtiön katoksessa, kun neiti ne sinne iloisesti oli unohtanut. Aamulla huomasin, että arskat puuttuu ja passitin neidin aamupalapöydästä kesken syömisen niitä etsimään. Kerrostalojen pihassa, kun ei ihan välttämättä tavarat säily kovin kauaa. Onneksi nyt kävi hyvä tsäkä ja löytyivät vielä.

   Mun pitäis kans herkkiin silmiini käyttää aurinkolaseja, mutta hitokseen kalliit sellaiset vahvuuksilla varustetut, joilla puolisokeakin pärjäisi.

   Poista
 6. Hyvännäköiset muotilasit! :) ja aivan mahtava tuo hihityskuva :D

  Meillä on aurinkolasit jääneet tänä kesänä lähes käyttämättä. Pojat kokevat pärjäävänsä lippiksellä ja vierastavat ilmeisesti lasien pitoa vauhdikkaissa leikeissään. Alkukesästä painostin, sitten luovutin. Olen kyllä kieltämättä vähän huolissani poikien silmistä :/

  Isoveikalla on parin vuoden takaiset, lahjaksi saadut Julbot (ovat olleet tosi hyvät) ja pikkuveikalla markettilasit. Pikkuveikalle on ollut tarkoitus hankkia kunnon lasit, mutta kun tuo käyttö on nykyisin aivan olematonta...

  Itse en selviäisi ilman aurinkolaseja. Minua häikäisee toisinaan jopa pilvipoudalla. Ostin juuri itselleni entistä suuremmat aurinkolasit 50 % alella, ettei tarvitse yhtään siristellä. En onneksi tarvitse silmälaseja, joten aurinkolasit saan suht edullisesti.

  Jollei halua ostaa kalliita aurinkolaseja vahvuuksilla, voihan lasien päälle hankkia sellaiset "kuorilasit"? Enkä nyt tarkoita niitä nostettavia läppiä vaan reilun kokoisia aurinkolaseja silmälasien päälle. Vai onko ne ihan "out"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin on päiviä, jolloin meno on liian kovaa siihen, että arskat pysyisivät mukana. Eilen huomasin viimeksi, että asit oli juomareissun aikana ilmiintyneet eteisen pöydälle ja syytä tiedustellessani sain vastauksen, etteivät ne pysyneet vauhtileikissä päässä. Noh, pääsääntöisesti kyllä arskat otetaan päähän ihan omasta halusta.

   Mua kans häikii tosi paljon, mutta kuorilaseja en kyllä vois harkita hetkeäkään. Mun naamaan ei vaan sovi mikään suuri. Silmälasitkin täytyy olla melko sirot, että viihdyn.

   Poista
 7. Meillä ei käytetä ollenkaan, joo - ei ole hyvä juttu. Itsellä meni omat lasit auton ovessa naarmuille ja en ole niin paljon saanut aikaiseksi, että uudet olisin tälle kesälle hankkinut. Pojalle ja Minille olis laseja siellä "tallessa". Oli alkukesästä muutaman kerran käytössä, mutta kukaan ei ole enää löytänyt sitä "tallessa" paikkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Tiedän niin tunteen, kun lasit naarmuttuu.

   Ja kyllä, meilläkin on jotain jemmoja, joista kukaan ei tiedä mitään. Yleensä kaivan aarteita esille laukuistani, jotka ovat olleet käytössä viimeksi vuonna nakki ja muusi. :D Onnea etsintään!

   Poista
 8. Kiitosta vaan Kati, kun laajennat mun lastenvaatemerkkimaailmaani :) Tänään tuli postissa ekat Silverjunglet, ai että on kivoja! Lisäksi PompDeLuxiin oon tutustunut sun blogin kautta, ne on nättejä. Noista Moloista (hih, nimikin jo sen kertoo) en vaan osaa innostua ollenkaan :)
  Ja noi arskat on hienot! Meillä pysytellään Julboissa, kun pysyvät niin hyvin menossa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että tykkäsit Silverjungleista! Kivoja perusvaatteita edullisesti. :) Molo Kidsin vaatteet kyllä jakaa mielipiteitä. Mä oon hurahtanut Molon printteihin ja ennen kaikkea ihan mahtavaan laatuun...

   Julbot on varmasti tosi hyvät. Mitä sitä vaihtamaan, jos on jonkun hyväksi todennut :)

   Poista
 9. Nuo Babiatorsit oli kyllä pettymys kokonsa puolesta, meillä ei 5 vee velipojalla pysynyt ollenkaan päässä, kun oli niin pienet. Ne ei siis sovellu isopäisille ollenkaan :)
  Kivan näköiset nuo Reimat, voisin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Babiatorsit ovat kyllä sirokokoiset, mutta joustavat, joten meillä suht pienipäisellä pysyvät kyllä hyvin päässä. Reiman Laineet on selkeästi reilummat, mutta istuvat yllättävän napakasti ilman, että puristavat. Mun makuuni Laineet on vielä meidän neidille vähän reilut, mutta pitää niitä mielellään, joten tuskin on tunnetta, että mainaavat tipahtaa. Tällä hetkellä Reiman arskoja ei ole ainakaan hinnalla pilattu ;)

   Poista
 10. Meillä on minillä Babiatorsit ja ollaan tykätty niistä (KESTÄVÄT!)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...