perjantai 25. heinäkuuta 2014

Päivän asu -postaus

En muista, koska viimeksi olen tehnyt päivän asu -postausta. Tästä ei välttämättä tule perinnettä edelleenkään, mutta mielestäni näin kiva kukkamekko/tunika vaatii kyllä oman postauksen.
Silverjunglen kukkamekko ihastuttaa. Päässä Metsolan lierihattu, silmillä Babiatorsit.
Tein pitkästä aikaa tilauksen Silverjunglen aleen. Oli ihan pakko, kun laadukkaita vaatteita ihan väkisin tarjotaan alessa puoli-ilmaiseksi. Tytön kukkamekko on kokoa 122/128 ja tytön pituus on tällä hetkellä noin 119 cm. Tilasin myös parit leggarit koossa 122/128 ja ilokseni huomasin niissä olevan vielä kivasti kasvunvaraa. Monen muun merkin leggareista koko 128cm on neidille tällä hetkellä täysin sopiva. Itselleni tilasin muuten kokeeksi trikoojoogat, jotka totesin myös reilun kokoisiksi. Hyvin joogat jalassa silti uimarannalla istuskeli neidin uimatouhuja vahtimassa.
Silverjungelen leggareissa on vielä vähän reiluutta, mutta ei se menoa haittaa.
Ihanaa kesäpäivää!
Ps. Koodilla "posti" saa heinäkuun loppuun asti Silverjunglen huippualesta tilattua ilman postikuluja.

8 kommenttia:

  1. Ihana asu ja ihana neiti! Tuo tunika on kyllä tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunika on kaunis ja herättää kyllä hyvällä tavalla muidenkin huomion :) Jäin hautomaan tätä mekkoa ajatuksissani jo aikoja sitten, mutta unohdin koko jutun. Onneksi jäi aleen, niin sain napattua talteen ja vielä tosi edullisesti.

      Poista
  2. Ihana mekko!
    Meillä ei ole Silverjunglelta oikeastaan mitään, keväällä tilasin alesta parit housut (oli aivan liian isot) ja muutaman hatun talveksi. Housut lähti takaisin, mutta hatut jäi odottelemaan talvea. On kyllä edullisia, mutta nyt on tullut tehtyä alehankintoja niin paljon, että johonkin on raja vedettävä :D
    Poistin vahingossa sun kommentin meidän lomakuviin, taitaa helle sekoittaa pään pahemman kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajanveto ei ole mun vahimpia ominaisuuksiani eli pakko oli tilata, kun sellainen, mihin olin iskenyt silmäni jo aiemmin oli tosi hyvässä tarjouksessa :D

      Silverjunglen housut tuntuvat ainakin olevan reilua mitoitusta. Tosin sekin riippuu vähän housuista. Esimerkiksi Canvasit edellisestä mallistosta eivät sitten olleetkaan niin reilut (pituudessa).

      Mulle kans välillä on sattunut noita vahinkopoisteluita, enkä ole tarvinnut siihen edes hellettä :D

      Poista
  3. Onpas herkullinen kukkakuosi :) Tykkään myös tuosta Metsolan hatusta.

    Tilasin meille alesta mustat Metsolan pellavalätsät, kun ajattelin, että olisivat materiaalinsa ansiosta tosi viileät, mutta niissä onkin puuvillavuori...no, hyvännäköiset ne ovat ainakin ;)

    Ihania kesäpäiviä teille ja parempaa vointia sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsolan hattu on ollut kans ihan huippu. Tämän kesän suosikkihattu, koska taitaa viimeinkin olla täysin sopiva :D Mä katselin kans niitä pellavalätsiä, mutta jäi harkinta-asteelle.

      Ihania kesäpäiviä teillekin! Ja kiitos. Pari päivää taas ollut vähän kipeämpi olo, jota tää kuumuus ja tulehdusriski ei kyllä helpota, mutta eiköhän tää tästä :)

      Poista
  4. Suloinen tyttö sulla :) Liityin lukijaksi :)

    Krista - newmaam.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Kävin vastavierailulla ja jäin koukkuun :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...