lauantai 26. heinäkuuta 2014

Yhteistyössä KidSpotin kanssa

Joku on varmaan jo huomannutkin, että blogin oikeaan sivupalkkiin on ilmestynyt KidSpotin yhteistyöbanneri. Tästä lähtien Ei ihan vielä kuuluu mielenkiintoiseen erilaisten perheblogien joukkoon ja on siis mahdollista, että pääsen tekemään KidSpotin kautta yhteistyötä esimerkiksi erilaisten lastenvaate- tai lastentarvikeyritysten kanssa. Kannattaa muuten vilkaista, mitkä kaikki blogit ovat mukana, sillä itse löysin lukulistalleni monta uutta ihanaa blogia... ja en ole ehtinyt kaikkiin uusiin tuttavuuksiin vielä edes käydä tutustumassa. Toki mukana on myös useampi itselleni ennestään tuttu suosikkiblogi.


Blogissani on näkynyt tähän mennessä yhteistyöpostauksia verrattain vähän. Yhteistyöpostauksia on kuitenkin aina kiva tehdä ja usein niiden yhteydessä on mahdollisuus järjestää jotain kivaa myös teille lukijoille esimerkiksi arvonnan tai alekoodin merkeissä. Itse olen ollut arka ottamaan yhteyttä yrityksiin parin jäätävän kokemuksen jälkeen. Olen kuitenkin saanut myös mukavia yhteydenottoja ja niistä muutamista yhteistyöpostauksista, joita olen päässyt tekemään, on jäänyt ainoastaan positiivinen mielikuva itselleni -ja toivottavasti myös teille.
Saumattomalla yhteistyöllä saatiin isukin autokin kiiltämään. (Kuva otettu 12.7.)
KidSpotiin kuuluminen ei tule muuttamaan mitenkään omaa linjaani bloggaajana. Ei ihan vielä ei tule jatkossakaan olemaan pelkkä mainosblogi. Toki postaan muutenkin paljon suosikkituotteistani ja yritän aina olla avoin uusille vaikutteille. Yhteistyöpostaukset tulen kuitenkin aina selkeästi ilmoittamaan yhteistyöpostauksiksi. Näinhän olen toiminut tähänkin asti.

KidSpotilla on muuten facebooksivu, johon kannattaa käydä tutustumassa. Erityisesti suosittelen myös tutustumaan Lastenvaatetarjoukset.fi -sivustoon, josta voi saada hyviä vinkkejä esimerkiksi tarjouksista ja yhteistyöpostauksista arvontoineen.
Yhteistyöllä kasvatetaan siistejä muksuja! Nämä tosin ovat melkoisia suttupyttyjä :D
Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Pakko tähän väliin kysäistä että onko tulossa perheenlisäystä kun on niin paljon uusia blogeja (myös mammasellaisia) tullut seurattavaksi... ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Meille ei tule enää lisää lapsia. Asiasta väännettiin miehen kanssa aikamme, mutta tähän lopputulokseen tultiin. Yksi saa riittää. :) Mammablogeja on kiva lukea. Vavat ja taaperot ovat ihania... ja oikeastaan vielä ihanampia, kun niitä seuraa toisten blogeista eikä oman katon alla :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...