maanantai 21. huhtikuuta 2014

Maxomorra-hurahdus

Maxomorran kevätmallisto jo vähän ilahdutti, vaikka joukossa olikin paljon sellaista, mitkä oli jo "niin nähty". Kesämallisto tuli myyntiin viime viikolla ja koin hurahduksen. Kaksi kuosia nousi pakkomielteeksi ja niinhän siinä kävi, että tilauksessa on pieni Maxomorrapaketti sekä Lasten Taikamaasta että Lastenpuoti Tenavalinnasta. Taikamaassa Maxomorrauutuudet ovat kirjautuneille asiakkaille automaattisesti -10% alella ja Tenavalinnan koko valikoima on nyt pääsiäisen ajan -20% alessa ilman postikuluja. (Tämä ei ole yhteistyöpostaus.)

Kuvat: Tenavalinna ja Lasten Taikamaa
Suuri osa kesän kuoseista toimii sekä tytöillä että pojilla ja esimerkiksi teeppareista on tarjolla A-linjaista ja suoraa mallia erivärisillä kanttauksilla. Meille on matkalla keltainen kettusingoallamekko sekä A-linjainen sudenkorentoteeppari. Ai, ai. What Does the Fox Say? Pitkästä aikaa ensi kesänä Maxomorrat pääsevät meillä muuallekin kuin peiton alle.

Pääasiassa pojille suunnatuissa vaatteissa on jälleen mielestäni vähän köyhä värimaailma. Pääasiassa sinistä ja vihreää. Peruskivaa, mutta tuttua ja turvallista. Apinaa, pesukarhua, pallopelejä, lepakoita, autoja, raketteja...

Kivana uutuutena Maxomorralla on kesälätsät. Pienille leuan alta solmittava malli ja isommille ilman solmuja. Jollei kaappi pursuilisi kesähattuja ennestään, olisin jo tilannut.

Kuvat: Tenavalinna ja Lasten Taikamaa
Näillä mennään!


7 kommenttia:

 1. Mä jäin miettiin sopisko pojalle se kiiwi body? Ärsyttää kun tykkään kuosista, mut ei viitti isommalle tunikaa ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, tuota kiiwikuosia saa vissiin vain pinkeillä kanteilla? Mun mielestä pinkki on pojillekin sopiva väri eli bodyna, shortsipyjamana ja -asuna menee ihan pojallakin. A-linjainen teeppari/tunika on ehkä kyllä tyttömäinen. Siitä ei pääse mihinkään. Harmi, ettei kiiwi-kuosia oo samalla tavalla erivärisillä kanteilla saatavana kuin esmes kettua.

   Poista
  2. Tytöille tosiaan noita värjeä kyllä läytyy, mutta on se vähän kummaa ettei edelleenkään uskalleta pokien vaatteisiin valita hieman enemmän raikkaita kirkkaita värejä.

   Poista
  3. Näyttääpäs tosi kivoilta kuoseilta. Suloisia <3

   Poista
  4. Samaa mieltä, Souliina S! Pojat tykkäävät myös keltaisesta, oranssista, pinkistä, turkoosista, hedelmistä, auringosta... Siniset traktorit ovat toki ihan cool, mutta aika nähty juttu jo :D Kivoiltahan nuo silti näyttävät ja pitkästä aikaa hurahdin kunnolla minäkin.

   Poista
 2. Ihania kuoseja! :) Täytyykin tiirailla itsekkin noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut pieni kuosiähky meneillään, mutta nämä nähtyäni se kyllä läks matkaan ainakin hetkeksi :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...