maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kevään ekat jädet

Meillähän on pääsiäisen ajan vietelty hiljaiseloa tytön sairastaessa lievää vesirokkoa. Uusia näppylöitä ilmaantui vain yhden vuorokauden ajan ja kokonaissaldo taisi jäädä noin pariinkymmeneen näppylään. Vain korvan taakse ja kylkeen muodostui vesikellolliset näppylät. Kuumetta ei ole ollut koko aikana.

Eilen alkoi tuntua siltä, että seinät kaatuvat neidin päälle. Ulosvinkuminen alkoi. Lähdimmekin Pyynikin näkötornille kevään ensimmäisille jäätelöille. Omassa kotipihassa auringonpaiste tuntui ihanan lämpimältä, mutta ylhäällä näkötornilla kävikin todella jäätävä tuuli. Tytöllä tuli ikävä kotiin jätettyjä hanskoja ja jalkaan vedetyt pelkät farkut alkoiva kaduttaa. Jäätelökin tuntui kaikkea muuta kuin ajankohtaiselta. Lisäksi kaikki muutkin olivat päättäneet lähteä Pyynikille ihanaa kevätpäivää viettämään, joten näkötorniin emme alkaneet jonottaa. Neiti halusi mennä syömään loput jäätelöstäänkin lämpimään autoon. Taidetaan tehdä uusinta visiitti sitten, kun oikeasti tarkenee.
Näkötorniin/kahvioon oli 20 metrin jono, ei siis meidän juttu tällä kertaa. Jäätelökiskalle pääsi näillä lämpölukemilla vielä suht pienellä jonottamisella. Pyynikillä kävi kylmä tuuli ja tyttö marssi päättäväisesti syömään loput jätskistään auton lämpimään.
Omassa kotipihassa viihtynyt lämpöaalto innoitti meitä vielä ulkoilemaan hetkisen. Marjapensaat ovat Pääsiäisen aikana alkaneet vihertää lupaavasti... Lyhyen ulkoilun päätteeksi tyttö alkoi kuitenkin valittaa päänsärkyä. Ehkä olisi kannattanut elää vielä hiljaiseloa kotioloissa, mutta kukapa näin hienoilla keleillä malttaa 100% intensiteetillä sairastaa?
Hyvät pääsiäisen jatkot! Nauttikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...