lauantai 15. maaliskuuta 2014

Oral-B -vaihtopäät testissä

Olen viime viikot buzzannut Oral-B -hammasharjan vaihtopäitä. Meillähän on ollut Oral-B -hammasharja käytössä jo pitkään ja buzzador -kampanjan yhteydessähän meille tuli uusi hammasharja kesällä 2012. Siitä lähtien meillä on harjattu hampaita TriZone -vaihtopäillä (lapsi harjaa hampaansa Oral-B:n lasten hammasharjalla). En tullut edes ajatelleeksi, että harjaamme sopisivat myös muut Oral-B:n vaihtopäät.
Testissä kolme erilaista Oral-B -vaihtopäätä. Valikoima kokonaisuudessaan on vielä paljon laajempi. Vaihtopäät sopivat kaikkiin Oral-B -sähköhammasharjoihin Pulsonicia lukuunottamatta.
Oral-B TriZone oli meille ennestään tuttu juttu, joten sitä oli helpointa suositella myös muille. Tämä vaihtopää on varmasti sellaisen suosikki, joka siirtyy käsikäyttöisestä hammasharjasta sähköhammasharjaan. Harjaspää muistuttaa tavallista hammasharjaa, mutta se on käytössä kuitenkin paljon käsikäyttöistä tehokkaampi.

Oral-B 3D White nousi uudeksi suosikikseni näistä kolmesta testatusta vaihtopäästä. Harjaustuntuma oli aluksi hutera, kun vertasin aiemmin käytössäni olleeseen TriZoneen. Epäilin suuresti, voiko harjaspään kiillotuskuppi oikeasti poistaa värjäytymiä hampaista. Itse en polta, enkä juo kahviakaan kuin yhden ison saavillisen aamuisin, mutta hampaani todellakin tuntuivat heti ensimmäisen harjauksen jälkeen pidempään puhtaammilta ja sileämmiltä sekä näyttivät valkoisemmilta. Tämä harjaspää on ehdottomasti hankintalistalla myös, kun seuraavan kerran reilun parin kuukauden kuluttua on aika harjaspää vaihtaa.

Oral-B Floss Action vaikutti etäisesti tutulta. Harjaspään Micropulse -harjakset näyttivät niin tutuilta, että olen varmasti käyttänyt tätä tai vastaavaa harjaspäätä aiemminkin. Tuntuma oli hyvä ja hampaat tulivat puhtaiksi. 3D Whiten jälkeen tämä ei vain päässyt niskan päälle, vaikka hyvä harjaspää oli tämäkin. Oman suosikin löytää vain kokeilemalla.
Meidän perheen Oral-B hymiöt pesemässä hampaitaan tänä aamuna. Lähikuvassa oma suosikkini 3D White -harjaspää.

Buzzaus, Buzzador, mitä, hä?

Buzzaus on testaamista, suosittelua ja suusta suuhun markkinointia. Buzzadoriksi* voi ryhtyä kuka tahansa, joka on innostunut testaamaan uusia tuotteita ja kertomaan niistä joko kasvotusten perheelleen, ystävilleen ja tuttavilleen tai onlinessä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa tai blogissa.

*postaus sisältää suosittelijalinkin. Oma Buzzadortunnukseni on kitsi24.

2 kommenttia:

 1. Hyvä testauskohde, koskettaa kaikkia. Olisin halunnut myös lähteä buzzaamaan harjapäistä, mutta meidän rungot ovat Braun, enkä tiedä, onko ne yhteensopivia. Täytyypä tutkia asiaa. Onkohan marketeissa myytävät harjapäät muuten kaikki noita Oralia?

  Sähköhammasharjalla saa kyllä niin paljon puhtaanpaa jälkeä kuin tavallisella hammasharjalla, vaikka jotkut väittävätkin muuta. Lapsetkin on tottuneet käyttämään sähköhammasharjaa pienestä saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oral-B oli käsittääkseni ennen Braun. Meiltä sattui löytymään vanha Braun B-Professional -sähköhammasharja kaapista ja siinä oli vielä virtaakin jäljellä. Se käy samaan laturiin kuin nykyinen Oral-B sähköhammasharja ja kokeilin harjaspäät myös. Hyvin surisivat Braunissakin :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...