sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Myöhästynyt laskiainen

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Isukki oli työreissussa ulkomailla laskiaisen aikaan, joten suunniteltu pullien leipominen jäi unholaan. Eilen otimme sitten viimein vahingon takaisin ja leipasimme koko perheen voimin laskiaispullat kermavaahdolla ja mansikkahillolla.
Tyttö ei yleensä ole keittiötouhuissa innokkaasti mukana. Ruoanlaitto, leipominen saatika sitten syöminen eivät kiinnosta neitiä. Hyvät tuoksut saavat kuitenkin tytönkin valppaaksi, vaikka suurin osa keittiön tuoksuista onkin kuulemma pahoja. Pullien leipomisesta lupasin kuitenkin hyvät tuoksut ja neiti kaivoikin pitkästä aikaa essunsa esiin ja riensi auttamaan.
Mummo sai kunnian täyttää laskiaispullat iltapäivän kahvipöytään. Melko tuhtia tavaraa! Pistimmekin loput pullat pakkaseen, ettei vain tule ahmittua liikaa.

Ihanaa sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Nam, Herkullisen näköistä!

  Voi laskiaispullia leipoa muulloinkin kuin laskiaisena :) Pakkasesta pullia on helppo ottaa sulamaan ja täyttää vaikkapa viikonlopun kahvipöytään.

  Meillä tehdään riisipuuroa (joka on joidenkin mielestä joulupuuroa) melkein joka viikko. Myös mämmiä syömme pääsiäisen ulkopuolellakin, esimerkiksi tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä leivotaan niin harvoin pullaa, että melkein täytyy olla laskiainen tai joku muu "suuri" juhla, että niin tapahtuu.

   Ai niin, mämmiäkin saa taas! Meillä sitä ei kyllä kukaan muu suostu syömään kuin mitä.

   Poista
 2. Nam, herkullisen näköistä! Meidän 9v on varsinainen leivontabuumi päällä. Kertyy kohta vyötärölle entisten jatkoksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Siinä syy, miksi meillä ei leivota juuri koskaan. Tuntuu, että pelkkä pullan tuoksu riittää parkkeeraamaan pari extrakiloa vyötärölle entisten kaveriksi. Mutta kiva, että lapsi on innostunut!

   Poista
 3. Voi nam mitä herkkupullia! Me leivottiin laskiaisena, mutta voishan noita tehdä kyllä uusiks (PARHAITA!!).

  VastaaPoista
 4. Namiiiii!! Meillä tehtiin laskiaispullat pikkusen myöhässä kans mut so what =DDDD

  VastaaPoista
 5. Onpa herkullisen näköiset pullat :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...