keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

T niin kuin Tukaani

Tilasin neidille yhteistyöalekoodilla MiniQ:sta Mini Rodinin Tukaanimekon niin kuin arvasittelin, vaikka yritin olla kuinka salaperäinen. Mekko oli tulla tupsahtanut postin mukana tänään ja vaikka neiti ensin kyselikin ihmeissään, että miksi taas uusia vaatteita, kelpasi tukaanimekko kuitenkin oitis sovitukseen. Meiltähän lähti iso kassillinen vaatetta eteenpäin tässä taannoin, joten mekon mentävä aukko vaatekaapissa oli ihan perusteltu.

Koko 128/134 on neidille reilu, mutta helman pituudesta tykkään tässä koossa enemmän kuin kokoa pienemmässä mekossa. Nyt helma ylettyy lähes polveen. Syksyn mallistosta Aspen -kuosinen mekko kokoa pienemmässä koossa ylettyy hädin tuskin puoleen reiteen.
Tyttö puki mekon päälleen vauhdilla ja syöksyi hyppimään sängylle. Sängyllähän ei periaatteessa saa hyppiä, mutta kukapa nyt ei innostuisi ihanista tukaaneista siinä määrin, ettei yrittäisi paria puolivolttia kokokierteellä tai edes jotain sinne päin.
Kiitos MiniQ:laisille jälleen hyvästä palvelusta ja nopeasta toimituksesta! Tytön kevät ja kesä ovat tukaanimaisesti turvattu.
T niin kuin tukaani.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihana, nätti, söpö jne! :) Must ne teepparit oli vähän naftimpia. Saa nähdä miten sit pesussa kitsahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekan pesun jälkeen näkee jo aika hyvin, miten kangas käyttäytyy. Aiemmat rodinit ovat kyllä pysyneet melko hyvinä pientä ryhdin menetystä lukuun ottamatta.

   Yks juttu, mikä mua Rodineissa ihan inasen harmittaa, on nuo kaula-aukot. Kiva, että pää tulee nätisti läpi, mutta usein sieltä pääaukosta tulee sitten käsikin samalla. Vähän pienempikin siis riittäisi varmaan suuripäisemmillekin :D

   Poista
  2. Noissa t-paidoissa oli mun mielestä normi kokoiset kaula-aukot, siis liskossa ja tukaanissa :) onneks

   Poista
 2. Hi, hii, kyllä tuo teidän neiti on ihana! :)
  Alkaako sulla muuten iskeä jo haikeutta siihen, kun tyttö lähtee syksyllä kouluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan sillä hyvät hetkensä :D

   Ei ole muuten vielä loppukesän koulunaloitus tuntunut todelliselta eli ei ole vielä mitään suurta haikeuttakaan ilmassa.

   Poista
 3. Meillekin tuli tuksuja MiniQ:sta, tosin pipon muodossa. :) Joo, hei nuo kaula-aukot, niiden leveydestä voisi hyvin ottaa pois 1/3! Yksi syy, miksi rodinin t-paitamalli ei oikein iske...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouh, miten tuo tuksu kuulostaa pahalta tässä yhteydessä :D Kaula-aukkoja olen ihmetellyt koko meidän Mini Rodinien käyttöajan. Pitkähihaisten kanssa olen huomannut, että neiti alkaa vielä huomaamattaan venytellä ja räplätä isohkoa kaula-aukkoa huomaamattaan... Mutta muistanko väärin, vai olisiko parin vuoden takaisessa kolibri -teepparissa vielä ollut suhteessa vähän sirompi kaula-aukko?

   Poista
 4. Ihana, mä voisin kotiuttaa ehkä pojalle tukaani paidan ja pipon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan näköinen kuosi kyllä ja sopii niin pojalle kuin tytölle. Meillä nämä lintuaiheet ovat tosi mieluisia :)

   Poista
 5. Voi että, mä välttelin tiedostaen kaikkia nettikauppoja Rodinien julkaisupäivänä, mutta tääkin kuosi mäyttää nyt niin valtavan kivalta että vähän jopa harmittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kaikki Mini Rodinit jo loppuunmyyty? Aika nopeasti koot kyllä aina suosikeista hupenevat, mutta olenpa joskus onnistunut alestakin jotain saamaan.

   Poista
 6. Tää on kyllä aika kiva kuosi. Istuu kivasti tytön päälle! (ainakin kuvien perusteella). Mä oon haaveillut Rodinilta sitä kirahvi mekkoa mutta vielä mietintä vaiheessa kun hintakin on aika hyvä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kirahvi mekon livenä viime viikonloppuna ja se oli livenä vielä kivempi kuin kuvissa. Hinnassa kyllä löytyy, mutta oikein hyvällä tsäkällä voi saada myös alekoodilla jostain, jos jaksaa kyttäillä ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...