keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Melkein kevät -sovittelukuvia

Täytyy myöntää, että ehdin askarrella jo uuden kevätbannerinkin blogille, mutta saakoot se nyt kuitenkin vielä odottaa sitä oikeaa kevättä...

Kevät ja kesävaatteiden hankinassa pääsin jo hyvään vauhtiin, mutta talven paluu vei (onneksi) ostoshalutkin taas vähäksi aikaa. Pomp de Luxin ulkoiluvaatteet pääsivät kuitenkin viikonloppuna pikatestiin matkalla mummolaan. Pikatestin seurauksena tuli ongelma asuun sopivista asusteista. Harmaiden housujen ja utuisen roosan värisen takin kanssa ei taida pinkki oikein natsata. Hyvin sointuvasta välikausipiposta otetaankin siis vinkkejä vastaan ilolla. Neidin välikausisormikkaat ja -kengät ovat mustat, joten yhtenä vaihtoehtona jäin pohtimaan Raidan mustaa pipoa harmaalla tupsulla.
Pomp de Luxin Adventure -välikausivaatteet ensitestissä. Etsinnässä hyvin asuun natsaava pipo.
Sen verran ensitestin perusteella voisin Pompin Adventure -malliston Shell Jacketista ja Shell Pantseista sanoa, että koot ovat reiluja eli vastaavat lähinnä kaksoiskoon suurempaa numeroa. Valitsin tytölle koon 122/128 ja tytöllä on siis pituutta noin 118 cm. Housut näyttivät paketista otettaessa todella leveiltä ja suurilta, mutta fleeceasun päälle puettuna asu vaikutti jo ihan pidettävältä. Housujen punteissa on vetoketju sekä heijastinnauha, joka toimii samalla puntin säätötarranauhana. Takin ja housujen materiaali on mukavan notkeaa, housuissa on vahvikkeet polvien kohdalla ja sisäpuoli sekä housuissa ja takissa on kiiltävää, helposti puettavaa kangasta. Takkia pystyy säätämään sekä vyötäröltä että helmasta, housuissa on vyötäröllä säädettävä kumppari. Rose -sävy on takissa mielestäni utuisempi/savuisempi kuin tuotekuvissa. Ainoa huomaamani pieni miinus on se, että takki ja housut pitäisi pestä 40 asteen hienopesulla. Toivottavasti muistan hienopesun vielä siinä vaiheessa, kun ensipesun aika tulee. Pompin vaatteissa olen sattuneesta syystä alkanut ottaa pesuohjeet tosissani...

Kotiutin meille paketin myös Niilo Ilosta. Väri-epä-suora -blogista bongasin Nova Starin Denim leggingsit, joissa näin potentiaalia kesän suosikkifarkuiksi. Kaikki neidin viime kesän farkkuleggarit ovat jääneet armotta lyhykäisiksi, joten jännitti tilata Nova Starit koossa 120 cm. Koko oli kuitenkin juuri oikea. Kiitos Niilo Ilon Annelle avusta mittojen kanssa! Nova Starin farkkuleggarit ovat ihan mahtavat. Eivät valu päältä ja tuntuvat mukavilta, vaikka ovatkin timmit.

Ihastuin esikevään korvalla Molo Kidsin Swans -kuosiin ihan täysillä ja Niilo Ilon pakettiin farkkuleggareiden kaveriksi tilasin myös Zapp sneakers Swans -tennarit koossa 32. Chadee tunic Swans oli Niilo Ilosta tilaushetkellä meidän koossa lopussa, joten tunikan kotiutin manuaalisesti IdeaParkin Ballot -liikeestä.
Koon 122/128 Molo Kidsin Swans tunika menee tänä kesänä jopa mekosta. Nova Starin Denim leggingsit ovat paremmat kuin hyvät. 
Neiti sovitti Molo Kids-Nova Star -settiään kaksi ja puoli päivää aina perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan. Tennaritkin saivat siinä samalla hyvän sisäänajon. Välillä päällä oli yövaatteet, mutta muuten viikonloppu hengattiin näissä "isojen tyttöjen vaatteissa". Harvoin meilläkään nyt sentään ihan näin intensiivisesti sovitellaan.
Tytöllä on kengissä käytössä pääsääntöisesti koko 31 ja osittain hän on siirtynyt jo kokoon 32. Tennareista koko 31 ei olisi enää mahtunut. Tytön jalkaterä on nyt 19,5 cm pitkä ja käyntivaraa tennareihin jää arviolta vähän reilu 1 cm.
Kevät- ja kesävaatteet saivat kuitenkin sujahtaa vielä kaappiin odottamaan kevään uutta tulemista. Melkein harmittaa, ettei se kesä tullutkaan vielä. 

Jokos teillä on kevään ja kesän lempparisetit hankittuna?


4 kommenttia:

  1. En kestäääää!!! Päättäkää nyt joku mun puolesta se tennarikoko ja tilatkaa ne mulle niin pääsen tästä ostan - en osta - pähkäilystä :D. Just ajattelin että en osta ja nyt sitten taas näin nää sun kuvat niin voi jee kun houkuttaa taas :D.

    Vähän olisit voinut mainita kuka sut sinne Ballottiin ohjasi (virn). En muuten ole onnistunut itse näkemään noita joutsenia livenä mutta huomasin että niitä saa myös t-paitana... jaa-ah, paljonkos mulla olikaan sitä rahaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kunnia sille, jolle se kuuluu. Ballot oli sun bongaus ja idea, kiitos siitä! Nyt sais taas tunikaa jo meidän koossa Niilo Ilostakin :D Teepparia mietin muuten kans pitkään joutsenina, mutta tunika oli ehkä enemmän meidän näköinen.

      Mä luottaisin kyllä aika pitkälti siihen Babyshopin tennarisisämittataulukkoon. Meillä natsas sen mukaan ainakin, vaikka lievästi sanottuna epäilyttikin :D

      Jep! Rahan menoa tää lähestyvä kevät tiesi... mutta jos nyt taas vähän himmailis ja perkais seuraavaksi taas kutistuneita vaatteita kaapista pois. Justhan mä sen tein, mutta bongasin taas uusia pieniä Småfolk -hyllyltä.

      Poista
  2. Leggarit on kyllä makeet! Ja kaikki muutkin näyttää hyvältä!! :D

    Mä suunnittelen kenties lähtemistä Lapsimessuille, kun pääsisi kaiketi junalla edullisesti - eikös silloin voi törsätä kauheesti, kun on säästänyt junailussa???? ;D Veikkaan että sieltä voisi löytyä niitä kevään ja kesän lempparisettejä ihan riittämiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, Lapsimessut! Me täällä ollaan kans pähkitty, että mennäkö vai eikö mennä. Oon tosi huono tekeen messulöytöjä, kun tarvin aina pähkimisaikaa ja aikaa muodostaa pakkomielle ennen ostopäätöstä :D Mutta kyllä! Jos junalla pääsee edullisesti niin sitten on melkein pakko törsätä kakki säästyneet rahat ja enemmänkin kevätlöytöihin! Niinhän se menee.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...