torstai 13. helmikuuta 2014

Panda ja kokoasiaa Molon leggareista

Vähempikin riittää -kampanjan myötä iso kassillinen tytön vaatetta on lähdössä pian eteenpäin, mutta pienen kassillisen verran on tullut myös shoppailtua. Sovituskuvien ottamisessa olen ollut laiska ja neiti liian kiireinen poseerauskuviin. Ihan huippuostokset tuli kuitenkin tehtyä Niilo Ilosta tässä joku aika sitten. No vaikea arvata, että meille matkasi Molo Kidsin kevättä ja sieltä Califormia tunikapaituli ja pandaa leggingseinä. Tunika ja leggarit oli tarkoitus säästää kesään, mutta koko 128 olikin leggareissa yllättävän hyvä ja pidettävä jo nyt. Neiti on valkannut pandat päälleen eskariin jo monena aamuna.
Pandaprintti on lähmemiin tarkasteltuna täynnä ihania lämpimiä sävyjä.
Pandaprintti yllätti kyllä positiivisesti. Toki se näytti myös tuotekuvissa kivalta, mutta lähempi tarkastelu toi ainakin itselleni moniulotteisemman kuvat. Housut eivät olekaan vihreä-musta-valkoiset vaan täynnä erilaisia kivoja sävyjä. Ihan parasta pandakuosissa on kuitenkin se, että se sopii yhtä hyvin tytölle kuin pojalle. Voisin helposti uskoa, että tämä on Molo kidsin tämän kevään the kuosi. Vai, mitä mieltä olette?

Meillä on Molo Kidsin leggingseistä käytössä tällä hetkellä koot 122 ja 128. Tytöllä on pituutta noin 116 cm, mutta jalat ovat mallia pitkät ja pääsääntöisesti housut ovatkin olleet aina kokoa isommat kuin mitä muuten on ollut käytössä. Molon leggareista molemmat koot ovat kuitenkin hyvin sopivat ja pidettävät, vaikka lattialle päällekkäin aseteltuina printtileggareissa näyttääkin olevan selvä kokoero.
Päällä Molo Kidsin koon 122 cm pesukarhuleggingsit ja alla koon 128 cm pandaleggarit. Puntin pituudessa on eroa koon mukainen 5-6 cm ja leveydessä noin pari senttiä. Molemmat pysyvät hyvin jalassa ja näyttävät sopivilta. Tämän perusteella uskallan suositella kahden koon välillä painivalle valittavaksi isomman koon. Molo Kidsin vaatteet ovat pitkäikäisiä ja eivät pesuissakaan kovin äkkiä haalistu, eivätkä varsinkaan nukkaannu.
PS. Jos pandat kiinnostaa, kannattaa kurkkia myös Punavuoren peikon pandakamppis.

10 kommenttia:

 1. Pandat kiinnostaa! Ihania ovat :)

  Harmi vaan, että Peikossa oli justa se isoveiken koko 128 cm loppu. 122 cm ei taida enää uskaltaa ottaa, kun pojan pituus on sitä luokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään katsonut, mitä Punavuoren peikossa vielä oli jäljellä, kun ehdin jo tilata aiemmin tuon kamppiksen tuotteista ne, jotka haluttiin Niilo Ilosta.

   Mä olen huomannut Molon mitoituksen sisävaatteissa ainakin meille ihan toimivaksi, mutta naftia ei kannata ottaa, kun isompikin istuu hyvin päälle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ne ihania, vaikka mulle kävi taas niin, etten ensin noteerannut niitä kovinkaan korkealle. Pari päivää visioituani ne nousivatkin sitten ihan ykkösiksi :D

   Poista
 3. Meillä on tytöllä normimittaiset jalat, on noin 105cm pitkä ja käyttää Molon leggareissa kokoa 110. On juuri hyvät, tykkään että leggareissa on hieman löysää. Tosin ovat syksyn sirkusta, kevään mallistosta kiinnostaa pandat ja linnut.

  Mekoissa taas on tulossa testiin koko 122/128, koska viime kesänä oli käytössä koko 110/116. Tytöllä on pitkä selkä, mutta mielestäni Molon mekot ja tyttöjen paidat ovat ennemmin pientä kuin isoa kokoa.

  Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa leggareissakin ehdottomasti vähän kasvunvaraa olla. Mulla olis noiden meidän vertailujen pohjalta vähän sellainen fiilis, ettei mitoitusta ole ainakaan ihan hirveästi viime vuodesta muutettu. Sirkusprintti on kans tosi ihana. Se oli mun suosikki ja tunikamekko onkin ollut ahkerassa käytössä. Meillä on vanhempaa lintumallistoa vaalean sinisenä, joten taidan tämän kevään vaaleanpunaiset nyt sitten jättää hankkimatta, vaikka ihania ovat nekin.

   Meille menee kans yläosista vielä hyvin 122/128. Paidan ja mekon mallista riippuen mitoitus vähän vaihtelee. Leveämpimallisista meillä on vielä käytössä jotain 110/116 cm paitojakin, mutta sitten toisaalta kapeammista jo 128 cm. Huippua Molon vaatteissa on pitkäikäisyys ja laatu.

   Poista
 4. Tuo pandakuosi on kyllä tosi ihana. :)
  En ihmettele yhtään, jos tyttö nuo aina päällensä haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuosi on ja kukapa nyt pandoja voisi vastustaa. :D

   Poista
 5. Voi miten suloisia pandoja, tahtoo tuollaiset :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...