torstai 20. helmikuuta 2014

Kasvoni mun

Kasvoton postaus, vaikka kasvojen ihosta tänään asiaa onkin.

Ihoni on aina pääsääntöisesti ollut hyvä, joskin kuivuuteen taipuvainen. Ei kuitenkaan suurempia ongelmia ja kaikki voiteet ja puhdistustuotteet ovat yleisesti ottaen sopineet aina hyvin. Joskus ihossa on ilmennyt pientä punoitusta ja silloin tällöin kuukautiskierron mukanaan tuomia syviä kipeitä näppyjä sekä satunaisia finnejä, jos olen innostunut syömään rasvaisia herkkuja enemmän kuin jatkuva, huonosti etenevä dieettini sallii.

Viime vuosina iho on alkanut kuitenkin oireilla. Ja viime syksystä asti iho onkin ollut jatkuvasti epätasainen ja pientä kummallista näppyä täynnä. Tein täysremontin ihorutiineihin ja kokeilin pariakin eri sarjaa laadukkaita tuotteita. Mitään huomattavaa muutosta ei kuitenkaan tapahtunut.

Jossain vaiheessa talvea näin tv-mainoksen, jossa mainostettiin jotain tylsän näköisiä herkän ihon tuotteita, joita saa vain apteekeista (ja Orionetshopista). Mainoslause, jossa vakuutettiin, että näissä tuotteissa on "Vain se, mitä ihosi tarvitsee" iski parabeenipelkoiseen kertaheitolla. Eipä Roomaakaan muutamassa kuukaudessa rakennettu, mutta jo ensimmäisten viikkojen säännöllisen Favora-kuurin jälkeen ero ihossa oli todella selkeä. Näppyjä oli puolet vähemmän ja iho näytti paikoin jopa ihan sileältä. Pitkästä aikaa meikkikin alkoi taas istua nassussa siististi, eikä näyttänyt vain säälittävältä yritykseltä peittää kynnöspelto kasalla pakkelssonia.
Luottotuotteeni. Toki ihon kuntoon voi vaikuttaa muillakin tavoin kuin pelkästään ulkoisesti. Yritän muistaa juoda riittävästi vettä päivän aikana jne.
Ihan mahdottomasti täytyy kehua Favoran 24 h ravitsevaa hoitovoidetta, joka on ensiksikin pakattu hygieeniseen pumppupulloon. Toiseksi samaa voidetta voi laittaa sekä yöksi että päiväksi. Voide imeytyy todella hyvin ja nopeasti ja se sopii ihan täydellisesti myös meikinalusvoiteeksi. Pintakuiva ihoni saa ihanasti kosteutusta, eivätkä posket enää kiristä. Arvatkaapa vain, olenko siirtynyt luottamaan Favoraan myös huulivoiteessa ja dödössä? Kyllä.
Tykkään. Toimii päivin öin. Kaikille ihotyypeille, sopii erityisesti kuivalle iholle. Sarjassa on myös tasapainottava hoitovoide normaalille ja sekaiholle.
Jonkin sortin kosmetiikkafriikkinä purkkia ja purnukkaa on kertynyt laatikkotolkulla työhuoneen nurkkiin pyörimään. Pari viikkoa sitten tein suursiivouksen ja vanhentunutta kosmetiikkaa lähti pyörimästä iso säkillinen. Teenkin nyt vähän myöhässä uuden vuoden lupaukseni, joka kuuluu jotakuinkin näin: En jemmaa enää kosmetiikkaa. Ostan vain sen, mitä oikeasti käytän. Tai oikeastaanhan tein sen lupauksen jo, kun otin osaa Vähempikin riittää -haasteeseen (banneri vasemmalla ylhäällä).

*Kaikesta ylistyksestä huolimatta en tee yhteistyötä Favoran tai Orionin kanssa. Olen ostanut käyttämäni kosmetiikan itse ja hehkutus kumpuaa siitä ilosta, että olen saanut oikeasti apua näistä tuotteista.

5 kommenttia:

 1. Sain joulupukilta samaa sarjaa. 24h voide on tuntunut talvi-iholle vähän liian kevyeltä, kesällä se on varmasti just hyvä. Kokeile sarja seerumia, se kosteutti tosi hyvin kuivaa talvinaamaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan sulla tämä ravitseva vai tasapainottava 24 h voide? Itse olen kans harkinnut vielä sen seerumin hankkimista. Apteekissa sitä testeristä kädelle sipaisin ja tuntui kyllä mielenkiintoiselta. Ihan parasta tässä on, että Favoran tuotteet ovat kaiken lisäksi vielä ihan kohtuuhintaisiakin.

   Poista
  2. Luulisin, että ravitseva. Yritän muistaa kurkata iltapesureissulla.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Pitääpä kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ehdottoman hyviä tuotteita ja ainakin tällaisen pienimuotoisen ongelman sai hyvin kuriin näillä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...