lauantai 25. tammikuuta 2014

Kosahdus!


Sinne meni hyvin alkanut ja koko tammikuun pitänyt ostolakko! MiniMint ilmoitti (ihan puskista) sulkevansa ovensa toistaikseksi maaliskuun lopussa ja itselläni oli sinne blogiarvonnassa syksyllä voittamani 50 euron lahjakortti vielä käyttämättä. Olihan lahjakortti käytettävä nyt, kun valikoimassa oli vielä jotain tytön koossa jäljellä. Loppuunmyyntialen prosentit ovat nimittäin huikeat ja pahaksi onnekseni esimerkiksi Axeldan kengistä vietiin kyttäämäni koko alle aikayksikön. Tein kuitenkin hyvät ja tarpeelliset löydöt.

Kuvat: MiniMint ja MiniMintin fb-sivu.
(Lähes) täydellisen ostolakon päätteksi ajattelin aloittaa uuden elämän kuluttajana ja shoppailijana. Otan nimittäin osaa Minishown Melinan Vähempikin riittää! -haasteeseen ja aion ottaa haasteen niin tosissani, että teen siitä elämäntavan. Jatkossa siis luovun aina jostakin vanhasta, kun hankin uutta. Tällöin tulen ehkä enemmän harkinneeksi ostoksiani, kun pitää oikeasti miettiä, että mistä olen valmis luopumaan uuden ostokseni edessä.

http://kideblogi.fi/minishow/2014/01/23/vahempikin-riittaa/
Tilasin MiniMintistä tytölle Maxomorran kissapyjaman ja sen tilalta saa väistyä naftiksi jäänyt ja hyvin palvellut Ej sikke lejn pyjama. Pyjaman lisäksi tilasin Guessin valkoisen siistin hupparin, jonka tieltä väistyy kaksikin naftiksi jäänyttä pusakkaa/hupparia. Melinan haaste on ajatukseltaan enemmän kuin järkevä. Käy kurkkaamassa haaste, jos tunnet, että kaapit ja nurkat ovat alkaneet pursuilla enemmän kuin tarpeeksi.

Mukavaa viikonloppua! Täällä kotoillaan räkäisissä tunnelmissa. Juuri, kun pakkaset hellittivät edes hetkeksi ulkoilulle suotuisiin lukemiin, neiti kehitti räkätaudin lämpöaaltoineen.

18 kommenttia:

 1. No ei kai sitä lakkoa tähän vielä silti lopetettu? Kai tässä vielä jatketaan sinnikkäästi loppukuukin?

  Meille kotiutin tänään laatikoita leluille koska olen kyllästynyt kaaokseen ja olisi tyhmää ollut jättää ostamatta kun seuraavaan reissuun sinne päin saattaa olla piiiiitkä aika. Mutta mitään turhaa en ole ostanut, päin vastoin olen hitaasti mutta varmasti vähentämässä kaikesta että sikäli tuohon vähentämishaasteeseenin voisin hyvin lähteä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä tää loppuun asti viedään... paitsi, jos Polarn o. Pyret ilmoittaa, että nekin pistää pillit pussiin. Sinnekin olis lahjakortti käyttämättä :D

   Jipii! Yks haasteihminen lisää :) Ja laatikot leluille on aina tarpeellisia... tosin meille ei mahdu enää yhtään laatikkoakaan. Tää on ihan kamalaa! Mun on kyllä tarkoitus kans pitkällä tähtäimellä vähentää enemmän kuin hankkia.

   Poista
  2. :D Ehkä me ei uskota tuohon Po.Pin kaaatumiseen kuitenkaan :D.

   No mun seuraava ongelma onkin sitten niiden laatikoiden sijoittaminen :D. Että kattellaan! Pikkuhiljaa, ei tässä nopeita ratkaisuja ole näkyvissä, eikä kyllä voimiakaan isoihin riehumisiin.

   Poista
  3. Hehe, juu, en usko, että Po.P on ihan heti lakkauttamassa toimintaansa eli eiköhän tämä lakko nyt loppuun asti saada vietyä. Tämänpäiväiset ostoksetkin olisi ollut ihan helppo jättää väliin, jollei olisi tullut paniikki :D

   Poista
  4. Mä luin huolimattomasti ja olin aivan shokissa, että lopettaako Pop! :D

   Poista
  5. Hehe! Tää oli tälläista vähän rankempaa huumoria vaan :D

   Poista
 2. Hei! Muo olis kiinnostanut kokemuksenne Reiman v.pun Leap-takista. Pitikö yhtään vettä ja tuliko pinttymiä/kulumaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Leap on ollut meillä kevään ja syksyn käytössä parempana takkina eli kovasti en osaa tuosta kulutuksen kestosta sanoa vielä. Kyllä se ainakin pienen sateen piti ihan hyvin ja kuivui nopeasti. Syksyllä pesin takin, kun oli tullut tahroja hihoihin. Hyvin tuntuivat tahrat ihan normi pesussa lähtevän myös. Takki tulee vasta ensi keväänä huolettomampaan käyttöön (jos mahtuu vielä hyvin). Nätti ja toimiva takkihan se on, mutta aran värinen kyllä.

   Poista
 3. Hhmm, mä olen jo pidemmän aikaa harrastanut tätä kun jotain uutta ostaa niin vanhaa lähtee. Täytyykin ottaa asia käsittelyyn ens viikolla oman blogin puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meiltäkin lähtee säännöllisesti ainakin neidin vaatteita ja leluja eteenpäin, mutta näyttää vähän siltä, että enemmän tulee tilalle kuin mitä poistuu. Omasta kaapistani on inventaario ollut kesken jo pitkään. Luopuminen on vaikeaa.

   Poista
 4. kurkkasin nettisivun ja olishan siellä ollu yhtä ja toista... mulla on tilauslakko meneillään =D

  VastaaPoista
 5. No, oli kyllä pätevät perustelut kosahdukselle! Mä huomasin liian myöhään tuon case MiniMintin, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan aina perustella epäonnistumiset :D MiniMintistä tosiaan hupenee tavaraa hyvää vauhtia. Mua harmittaa kans, että olin päivän jäljessä. Sain onneksi lahjakortille järkevää käyttöä kuitenkin :)

   Poista
 6. Tottahan toki lahjakortit on käytettävä pois, vaikka mikä ostolakko olis menossa :)! Ja nyt sit vaan vanhaa kiertoon niin hyvä mieli on taattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivat nyt vähän voineet ajatella tätä loppuunmyynnin aloittamisajankohtaa, kun toisilla on kuitenkin tipaton menossa :D Kiertoon on lähdössä yöppäri ja pari pusakkaa. Tää haaste on niin hyvä juttu! :)

   Poista
 7. Hei, meilläkin osallistutaan Vähempikin riittää -haasteeseen! Huonekalujen ja sisutuksen suhteen meillä onkin jo pitkään ollut periaatteena, että uuden tullessa taloon, vanha lähtee myyntiin Torille, mutta nyt olisi tarkoitus toteuttaa samaa ideaa myös vaatehankintojen kanssa. So far so good!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on toistaiseksi, huiman viikon kokemuksella, sujunut vaatehankintojen osalta hyvin tämä vähempikin riittää -systeemi. Pahoin pelkään, ettei se tule olemaan yhtä helppoa kulutustavaran tai lelujen kanssa. Mies kantoi juuri tupaan uuden kattilan, mutten raaski nyt sitten luopua ainoastakaan vanhasta. Dääm!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...