lauantai 26. lokakuuta 2013

Ostosbuumi iski, alet eivät ainakaan helpottaneet tilannetta

Hankintalistalla on jo jonkin aikaa ollut Molo Kidsin pidempiä paituleita pidettäväksi printtileggareiden kanssa. Yksi paituli löytyikin Stylepit -verkkokaupasta ja toinen kivalla alella Niilo Ilosta. Alea hyödynsin myös Mini Rodinin timanttileggareihin, joiden löytymiseen oikeassa koossa olin menettänyt jo toivoni. Ne löytyivät kuitenkin ja vieläpä hyvään hintaan Kunkuista. Ihastuin myös Molo Kidsin balettitossuihin, jotka kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen ovat ilmeisesti viimeinkin tulossa Punavuoren Peikosta tytön jalkoja koristamaan.
Niilo Ilon alesta löysin tytölle Molo Kidsin Crystala Cactus flower tunikan. Tunikassa on viimeistelemättömät pääntie ja alareuna. Melko Cool tunika siis. Punainen kangas on aivan ohutta ja kivasti laskeutuvaa materiaalia. Leggarit ovat myös Molo Kidsiä. Sukat Silverjungle.
Tyttö sai kesällä harjoituskännykäksi vanhan Nokialaiseni. Vaikka neiti ei vielä yksin liikukaan kotipihaa pidemmälle, on puhelimen käyttöä, puhelimeen vastaamista sekä hyvää puhelinkäytöstä hyvä harjoitella etukäteen. Olenkin pitkään etsinyt kivaa kännykkäpussukkaa, jossa puhelin kulkisi kätevästi tytön matkassa, vaikkei vaatteissa olikaan taskuja. Epäonnistuneet verkkokauppaostokset ovat vaanineet minua useasti tänä vuonna, joten hankinta on venynyt ja vanunut. Lopulta keksin katsastaa Riiminka -verkkokaupan ja sieltä löytyikin ihan mahtavia vaihtoehtoja. Tyttö sai itse valita Iso Aada kännykkälaukkunsa värin ja kuvan. Sekä äiti että tytär ovat olleet tyytyväisiä ostokseen.
Iso Aada kännykkälaukkuun saa ahtumaan vähän isommankin luurin. Lisäksi vetoketjutaskussa on tilaa vaikka kolikoille tai vaikka bussikortille.
Pakettia on tulossa myös Pomp de Luxilta, Reimalta, silverjunglelta jne... Marraskuu tullee olemaan siis puurokuu? Mitä sinun alehaaviisi on jäänyt?

Mukavaa viikonloppua! Meillä on tänään miehen kanssa lapsivapaapäivä. Ohjelmassa on hyvää ruokaa ja jälkiruoaksi Stand Upia ala Ismo Leikola.

Ps. Bongasin Mami Go Go -blogista Bedit kimppatilauksen, johon tietysti lähdin mukaan. Olenhan pariin otteeseen täällä blogissakin kimpan perään rääkynyt. Kimppaan muuten ehtii vielä mukaan, jos helppo petaaminen houkuttelee.

10 kommenttia:

 1. Alesta en ole hankkinut mitään, POMPin ja tietenkin myös PO.Pin aleja odottelen (jos sieltä sitten jotain hankkisin). Tänään kävin PO.Pilla ostamassa ihkuja sirkusvaatteita pikku neidille.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haksahdin muutamaan Pompin juttuun jo ennen aleja postikuluttoman viikonlopun ansiosta. Aleenkin jäi vielä pari herkkua.

   Arvasin, että sä olet rynnännyt Popin sirkusraitoja bongaamaan :D Ne olivat kyllä hauskan näköisiä, mutta mulla on edelleen jonkin asteinen raitakammo.

   Poista
  2. Postikuluttomuus viikonloppuna itsekkin katselin POMPin juttuja, mutta en sit kuitenkaan vielä tilannut (postikulut on mun mielestä aika hintavat POMPilla).

   Sirkusmallisto on just sellainen, että siitä tykkää tai ei ja samoin nämä PO.Pin raidat muutenkin ;) Itse kyllä tykkään ja sirkusmallistossa oli ihania vaatteita. Raitakammo, hauskasti sanottu :)

   Poista
  3. Pompilla on suht kovat postikulut, joten katsoin, että postikuluttomuuskin antoi jo ihan kivaa alea :)

   Raidat kyllä jakaa mielipiteitä. Meillä on muutama raitajuttu tytöllä -ja itsellänikin, mutta suosikeiksi ne eivät ole nousseet. Sirkusraidoissa on kyllä tosi kivat värit, mikä on plussaa verrattuna peruspunaisiin tai -sinisiin raitoihin ;)

   Poista
 2. Kivat hankinnat :) mihin on iskemässä sisustusinnostus ja koirakuume: mitä hittoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusinnostus on tosi kallis "tauti", tsemppiä! Eikös koirakuume pitäis olla nyt alimmillaan tällaisena kurakautena? :D

   Poista
 3. Kivat ostokset!! =))) Mä säästelen pikkusen jouluun, niin saan sitten sisustella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis kans alkaa jo miettiä joulua! Meillä on toisaalta kyllä aina tehty hankinnat tarpeen mukaan, eikä jätetty jouluksi. Nyt vähän pelottaa koko joulu, kun ei ole yhtään jouluista ideaa vielä syntynyt :D Paitsi se valkoinen kuusi!

   Poista
 4. Niin himottaisi se Molon Pupukuosi jossain muodossa, mutta en ole yhtään varma. Muuten olen pysynyt tiukkana, nyt ei ole tarvetta, ja kaapit muutenkin pursuaa kaikenlaista ylimääräistä. Ja topatkin on jo valmiina odottelemassa pakkasia. Ensi vuoden topista ei sitten ole mitään hajua, alelistaa varmaan pitäisi alkaa miettimään seuraavaksi. Odottelen siis oikeita joulukuun aleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni ostosbuumi kans jo. Seuraavaksi sitten "oikeasta" alesta seuraavan talven toppavermeitä matsästämään. Molon pupukuosi on kyllä mahdottoman söpö :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...