tiistai 29. lokakuuta 2013

Silmätippojen makuinen pettymys

Rullaava arki pysähtyy aina hetkeksi, kun eteen tulee jotain suunnittelematonta. Tällä kerralla saan kiitellä ylimääräisestä vapaapäivästä todennäköisesti uimahallia ja kuutta vauva- ja taaperouintiryhmää, jotka olivat harrastaneet uintia lämpimässä lastenaltaassa lauantaiaamuna ennen kuin tyttö mummonsa kanssa sinne ehti. Sunnuntaina tytön silmiä alkoi kutittaa. Eilen aamulla tytön silmät olivat lievästi tulehtuneet ja eilen illalla tulehdus oli jo todella ärhäkkänä. Tänä aamuna riitti vanulapuille ja lämpimälle vedelle todella paljon töitä ennen kuin neidin silmät saatiin auki.
Paita, toppi ja sukat Pomp de Lux, leggarit Lindex.
Aamulla tyttö veti päälleen eilen saapuneet Pomp de Luxin vaatteet ja suuntasimme kohti lääkäriä. Alunperin tarkoitus oli vetää päälle retkeilykamppeet, sillä tytön eskariryhmä oli lähdössä koko päiväksi eväiden ja kuravaatteiden kera luontokouluun. Vuotavien, runsaasti rähmivien ja punaisena kutisevien silmien kanssa reissu ei vain kertakaikkiaan tullut kyseeseen. Tyttöä reissun väliin jääminen harmitti, mutta hän nieli kuitenkin urheasti silmätippojen makuisen pettymyksensä. "Kyllä niitä retkiä vielä tulee!"

Miellyttävämpää viikonjatkoa!

20 kommenttia:

 1. Voi kurjuus! Paranemisia! Silmätulehdus on ihan kamalaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli lapsena useampikin silmätulehdus, tytöllä on ollut muistaakseni vain kerran aiemmin ja se oli paljon lievempi. Tämä on melko ärhäkän oloinen pöpö. Lääkäri myös pelotteli, että silmätulehdus menee helposti korviin. Toivottavasti ei!

   Poista
 2. No voi ei :/ Pikaista paranemista sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silmätipat tuntuvat tehokkailta. Nyt jo kolmet tipat menneet ja silmät menneet jo parempaan suuntaan.

   Poista
 3. miun velipoika on allerginen kloorivedelle ja oireilee AINA just noin..kantsii seurailla jos jatkuu. ihooireita ei tosiaankaan ole. silmät vaan punottaa uikkareissun jälkeen ja sit onki niinko ois itkeny vaseliinia :/ not noce!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Viime talvena aloittivat mummon kanssa tän uintiharrastuksen ja silloin ei mitään oireita koskaan tullut. Nyt tietysti kesä tässä välissä mennyt ilman kloorialtistusta. Joko tosiaan herkistynyt kloorille tai sitten lastenaltaan lämpimässä vedessä muhi joku pöpönen, joka on päässyt silmiin. Samassa altaassa oli tosiaan samana aamuna ollut jo kuusi ryhmää uimassa ennen hallin virallista aukeamista.

   Poista
 4. Oi voi, simmuille paranemista! Meillä on täällä pienin ihan sippi kurkunpääntulehduksessa, käytiin adrenaliinia hengittelemässä, jospa se siitä. KAikki tuntuu olevan tosi ärhäkkää tänä syksynä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih! Paranemiset sinnekin! Kurkunpääntulehdus osaa olla kyllä tosi kenkku.

   Meillä kukaan muu ei saanut mun lisäkseni kunnon räkätautia ja itsellänikin meni flunssa ohi suht nopeasti parissa viikossa. Vain kauhea yskä jäi vaivaamaan. Onhan nämä kiertäneet taudit olleet taas ärhäköitä.

   Poista
 5. Auts! Paranemisia! Heti huomasin että Pompit on saapuneet :D. Nyt jännään miten linnun käy pesussa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän tuo tuosta!

   Pompit tulivat tosiaan eilen. Iso kasa sukkia, pari toppia ja tuo paita. Paita on tosi kivan mallinen ja neiti rakastui siihen. Lintuinnostus vielä menossa muutenkin. Täytyy toivoa, ettei kuva lähde irtoilemaan. Pesen sen varovasti nurin käännettynä ja vahdin vieressä :D

   Poista
 6. Voi kurjuus!!! Paranemisia <3 nätit vaatteet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eilen olivat silmät kyllä tosi rähmäiset. Neiti ei nähnyt kunnolla mitään. Tänään onneksi jo parempaan päin.

   Tuo Pompin paita on ihana! Lapsi kertoi rakastavansa sitä ja lääkäritätikin kyseli, että mikäs paita tämä on :D

   Poista
 7. Voi ei:( Onneksi silmätulehdus yleensä? parantuu tipoilla nopeesti. Pikaiset tervehtymiset sinne!

  Ihana toi paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi nopea vaikutus kyllä tipoilla. Tänään tilanne jo suht hyvä, mitä nyt päiväkodissa sai säätää kirjallisten hoitosuunnitelmien kanssa :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Täällä voidaan jo ihan hyvin.

   Paita on ihana... mutta ekan pesun jälkeen tänään PILALLA. Voi itku!

   Poista
 9. Pikaista paranemista! Silmätulehdukset on hirveitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tipat ovat tosi tehokkaita. Onneksi silmätulehdukseen on tehokas lääke.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...