maanantai 21. lokakuuta 2013

Metsolan Maitosotku

Tämän päivän iloisin yllätys oli ehdottomasti Metsolan fb-postaus uusista Maitosotku eli Milkmess -vaatteista. Metsolan sivuilla uudesta kuosista kerrotaan näin: 

"Materiaali: 85% puuvilla, 15% polyesteri. Kuosin suunnittelija: Susanna Sivonen "Jälleen kerran maito läikähti. Riemulla ilmassa pyörähti. Valuvan kuvion piirsi. Tuttua touhua, tuumasi äiti." Milkmess-kuosi on turhautuneen äidin positiivinen purkaus. Maitosotkua suoraan arjen keskeltä!"
Kuva: Metsolan facebook -sivu
Uusi Maitosotkukuosi on ihanan pirteä. Hymyn huulilleni sai myös kuosista mieleen noussut muisto noin neljän vuoden takaa, kun meidän tyttö läikäytti vahingossa maitoa pöydälle ja hetken päästä hän kippasi pöydälle tahallaan koko mukillisen. Kysyin tietysti turhautuneena, miksi tyttö niin meni tekemään. Sain topakan ja aidosti ihmettyneen vastauksen "No, koska halusin nähdä sen muodon!" Sotkut siivottiin sillä kerralla yhdessä ja erityisen hilpeissä tunnelmissa.

Lisättiinkö teillä juuri Metsolan Maitosotkua Joulupukin kirjeeseen vai pitäydyttekö kotoisissa maitosotkuissa? Meillä Metsolan Maitosotku olisi varma valinta, jos sitä saisi pitkähihaisena pitkänä kapeahkona tunikapaitulina. Sellaiset ovat nimittäin tällä hetkellä kova juttu meillä! (Ja 6-vuotiaalla niitä maitosotkujakin on taas tullut enemmän kuin tarpeeksi.)

Ps. Ompelutaitoiset huomio! Huomasitteko, että Metsolan Back to Shcool malliston Kaunoa saa nyt liitutaulunvihreänä kankaana?
Kuva: Metsola

20 kommenttia:

 1. Siis sä tykkäät tuosta?? Mun mielestä väreistä lähtien ihan kaamee kuosi :D Isoiso pettymys nämä Metsolan uutuus-kuosit (teddybear ja tämä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis pinkki-keltainen-oranssi <3 Tykkään kyllä! Ei vain taida tulla myyntiin sitä meidän suosimaa pitkää paitulia (vähän sama malli, minkä ostin Back to School -mallistosta. Se on ollut niin pidetty ja tykätty tämän koko syksyn!)

   Teddybearit mulla onkin menneet ihan ohi... Ei varmaan sitten iskenyt muhun.

   Poista
  2. niinjoo, ei varmaan ole vielä nettikauppaan päivitetty, näin kamerakuvan kuosista metsolan kirpparilla

   Poista
  3. Kyllä ne taisivat pari päivää sitten nettikauppaankin jo ilmestyä. Tarkkailin tilannetta! :D Teddybearit ei muhun iskeneen, mutta Hippie on kiva... vaikkei ehkä ihan "pakko saada" kuitenkaan.

   Poista
 2. Heh. Miima vei sanat suustani :D. Just meinasin kysyä samalla tavalla että Siis sä tykkäät tuosta? :D Mutta juu, toisin kuin Miima niin tykkään ehkä värimaailmasta mutten sekavuudesta :D. Ei mene meiltäkään nyt metsolan suuntaan rahaa tänä syksynä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tehän nyt tylsiksi heittäydyitte :D Mun silmään noiden kuosien värit ovat oikein hyvin sointuvat ja tuoltahan se maitosotku juuri näyttäisi, jos saisi värit! Hihii!

   Poista
 3. Minäkin joudun nyt toteamaan, että väriyhdistelmästä tykkään, mutta tuo kuvio on kyllä jotenkin tosi outo...Idea maitosotkusta on sinänsä hauska, mutta mulle se ei kyllä välity tuosta kuviosta.

  Millaisia ne teddybearit on? Kuulostaisi ainakin kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan munkin nyt sitten pitänyt nähdä tuo kuosi livenä ennen hehkutusta. Mun mielestä kuvista ei näe kuviota kovin tarkasti. Onko kuviolla väliä, jos värit mätsää? Se on maitoa! :D

   Mun pitää myöntää, ettei mulla ole mitään hajua teddybeareista! Kuvia ei löydy mistään! Ei edes Metsolan sivulta.

   Poista
 4. On tuo kuvio aika psykedeelinen! :D Tykkään enemmän niistä simppeleistä mustavalkoisista uutuuksista. :)

  Maitosotku sinänsä on yksi ärsyttävimmistä asioista, joita lasten kanssa ruokailuun usein liittyy, hih... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin niitä mustavalkoisia messuilla. Olin vähän kahdenvaiheilla, tykkäänkö vai enkö. Raidat eivät ole mus suosikkeja, vaikka olisivatkin paksuja.

   Poista
 5. Mä en kans yyyyhtään lämmennyt maitosotkulle, mutta liitutaulunvihreällä pohjalla olevalle kaunolle sanon vahvan ehkän. Se on ihan kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Kauno on niin paras! Meidän hoodie on vaan niin naftia mitoitusta, että tarvii varmaan jo kevääksi hankkia uusi ja isompi :D Vihreä on hieno, harmi, ettei siitä saa valmisvaatteita.

   Poista
 6. Ihanan värikkäitä vaatteita! <3
  Harmi kun ei ole lasta tai edes kummilasta kelle ostaa. Mut silti oli pakko kommentoida- Ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jes! Joku sentään tykkää :D Kivat värit. Ei voi muuta sanoa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hihi! Jollain tapaa räikeäkin kuvaa, mutta on nuo värit kuitenkin soinnussa keskenään. Syksyn pimeyteen sopii pieni räikeys ;)

   Poista
 8. No en mä ihan tyrmää tuota. Se on semmonen, että ehkä kiva tai aika kiva tai saatan vaikka innostua kun vähän lisää katselen tai näen livenä. Väreistä tykkään.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Jotkut jutut kaipaavat enemmän kuin kymmenen katsomiskertaa ennen kuin niistä alkaa tykätä. Mulla käy usein niin, että ensin tyrmään ja hetken päästä onkin pakko saada.

   Poista
 9. Meille nuo yläosat ehkä liian sekavia, mut Metsolan housuista tykkään tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas ei ole Metsolaa alaosassa nähty -paitsi neulelegginssit kyllä löytyy ja ne ovatkin ihanat.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...