sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kokemuksia Reiman Dianne ulkoiluleggingseistä

Ostin tytölle noin kuukausi sitten Stockan kantisalesta Reiman Dianne ulkoiluleggarit, joista postasin jo aiemmin uutuusinnostuksissani sovituskuvien kera. Housut ovat olleet kuukauden aikana ahkerassa käytössä niin vapaa-ajalla kuin eskarissakin. Eskarissa tytöllä tosin oli tullut aikuisen kanssa riitaa housuista, kun aikuinen oli väittänyt, etteivät ne pidä vettä eivätkä tuulta. Tyttö taas oli kerrankin kuunnellut vaatehöpinöitäni ja väittänyt vastaan. Lopulta neiti kuitenkin löytyi ulkoa kuriksissa... Housujen softshellmainen kangashan pitää hyvin vettä, saumoja tosin ei ole käsittääkseni teipattu. Housujen sisäpuoli on fleecemäinen, joten meillä neiti on tarjennut ulkoilla syyskeleillä siten, että housujen alla on ollut vain pitkikset tai tavalliset ohuet leggarit/sukkikset. Tarvittaessa alle mahtuisi myös toinen ohut välikerros.

Tyttö on höntsännyt leggareissaan pihalla sählyä, pelannut palloa, kiipeillyt kiipeilytelineessä, keinunut, juossut ja harjoitellut jopa kärrynpyöriä. Ostin housut alunperin siistimmiksi ulkoiluhousuiksi, mutta ilmeisesti ne ovat olleet mukavat, koska ovat päässeet päälle myös raisumpiin ulkoleikkeihin.
Tytön itsensä on hankala laittaa punttien kapeat tarranauhat kohdilleen pukeutumisen jälkeen. Toisaalta kapea tarranauha mahdollistaa sen, ettei tarranauha paina liiaksi jalkaa sisällä kapeassa kengän/saapikkaan varressa. Kuvassa tytöllä on Reiman rymykäytössä olevat välikausikengät ja Dianne Leggingsit itsensä pukemina ja puntit viimeistelemättöminä.
Kyselin tytöltä, mikä ulkoiluleggingseissä on parasta.
-Se, kun ne eivät valu jalasta kesken leikkien.
Vaikka vyötärö ja peppu näyttivät reiluilta sovituskuvissa, housut pysyvät silti hyvin menossa mukana, eikä niitä tarvitse jatkuvasti nostella.

Kysyin myös, ovatko ulkoiluleggingsit olleet tarpeeksi lämpimät.
-Kerran eskarissa tuli vähän kylmä.
Lämpöä oli kyseisenä aamuna noin +4 astetta ja kävi kylmä viima. Tyttö myös laistaa hoidossa ollessaan usein takin alle laitettavan välikerroksen, joten en voi äitinä olla varma, johtuiko tytön paleleminen housuista vai liian vähästä muusta vaatetuksesta. Omassa kotipihassa ulkoillessa suunnilleen samoissa lämpötiloissa (asiallisesti muutenkin puettuna) neiti ei ole housuissaan kylmyyttä valitellut.

Dianne leggingsit ilmeisesti myös hylkivät likaa jonkin verran, sillä olen pessyt ne kuukauden aikana ainoastaan kerran. Käytön jälkiä ei näy ollenkaan, vaikka höntsätessä on varmasti tullut kosketusta myös äiti-maan kanssa.

Tytöllä on pituutta 114 cm ja käytössään hänellä on 122 cm kokoiset housut. Tyttö käyttää pitkäjalkaisena normaalistikin housuista kokoa 122 cm.

11 kommenttia:

  1. Meillä on kans hyvin kestäneet käytössä :) Nyt vaan on mekkotyttö taas siirtynyt enemmän mekkoihin eikä näihin oikein saa helmoja tungettua, joten käyttänyt sitten toisenlaisia ulkohousuja mekkopäivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestävät ja mukavat housut. Ei voi muuta sanoa. Meillä on kesän jälkeen taas mekot unohdettu kaapin perälle. Housukausi jatkuu!

      Poista
  2. Onko tyttösi pitänyt housuja sisällä? Jos on niin mikä on fiilis - ovatko liian kuumat?

    Olen harkinnut sitä poikien mallia koululaiselle, mutta se tarkottaisi, että hän olisi housuissa sisällä koulutunnit. Epäilen, että ovat liian kuumat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eskarissa ei saa pitää samoja housuja sisällä ja ulkona, joten sitä ei muuten ole testattu muuta kuin kampaajakäynnin verran. Eipä tuo kuumuuttaan ainakaan valittanut sillä reissulla. Luulen, että Miimalla voisi olla kokemusperäistä tietoa tästä sisäkäytöstä enemmän ;)

      Poista
    2. Kampaajalla ja kaupoilla tyttö on housuissaan ollut pidempiä aikoja sisätiloissakin (alla leggarit) ja ei ole ollut ongelmia tai valittanut, että olisi liian kuuma.

      Poista
  3. ompa kiva kuulla! pitääpä ehdottaa näitä mun siskon pikkutytölle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ovat suositelemisen arvoiset housut. Mä taidan hamstrata tällaiset myös vuodenpäästä syksyyn kouluhousuiksi, kun toimivat hyvin kuulemma myös sisällä.

      Poista
  4. Meillä on tokaluokkalaisella ollut nämä koulussa ihan sisälläkin päällä eikä hän ole valittanut kuumuutta vaikka aika kuumaverinen onkin. Oon myös ollut tosi tyytyväinen housuihin. Hylkivät likaa ja ovat kestävät ja kivan näköiset. Tyttö ei ole muita ulkohousuja suostunut enää koulussa käyttämäänkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla, että pelittävät myös sisäkäytössä. Meillä neiti ulkoilee paraikaa ko. housuissa ja taitavat ne likaa todella hylkiä, kun aina näyttävät yhtä puhtailta. Uskon kyllä, että teilläkin tyttö on housuihin tykästynyt. Mukavat ja helpot.

      Poista
  5. Hyvä postaus! En ollut tuollaisista kuullutkaan. Tosiaan toimisivat varmaan mainiosti koulussakin :) Tulipa taas tarpeita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Reimaltahan tuli uutuutena tänä syksynä tytöille nämä leggingsit ja pojille säänkestävät sammarit.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...